canım bende baslamaya calışıyorum ama aösınavlarımda var çocukla zor oluyor günde 2 saat ona ayırıyorum 2 saat daha olsa onparmakta çalışırım benim bulunduğum yerde bilgisayar kursu bile yok yani zor şartlarda calışacagım
pomem önlisanlılara yok canım olsa ben dururumuyum bende pomem olmak için okyorum hiç yoktan bir alternatifim daha olsun die
onparmak programı indir canım öyle böyle bir şekilde basaracagız artık
kızlarr müjdem var artık bende memurumbugün sonuçlandı sözleşmeli katipliği kazanmışım yarın görüşmeye çağırdılar. darısı olmayanların başına eğer ben kazandıysam emin olun herkes kazanır
kızlarr müjdem var artık bende memurumbugün sonuçlandı sözleşmeli katipliği kazanmışım yarın görüşmeye çağırdılar. darısı olmayanların başına eğer ben kazandıysam emin olun herkes kazanır
hayırlısı olsun senin adına çok sevindim hangi ilden girmiştin sınava birde sözlü mülakatta ne gibi sorular sordular yardımcı olursan sevinirim
asucuuuuuukkk tebrikler işte bu ya işte bu cok sevindim bak birde gönülsüzüm falan diyordun hatta hasta bile oldun ama rabbim nasip etti işte darısı masala bana ve tüm isteyenlere
ayyy inanmıyorum yaaa gerçekten çok sevindm senin adına tebrik ederm bak nasipte olunca oluyo ya gelişmeleri istiyoruzzz ona göreeeee
teşekkürler gülümbugün görüşmeye gittim gerekli evrakları istediler 1hafta içerisinde onları toparlayıp teslim etmem gerekiyormuş :18: sanırım hemen göreve başlamayacağım işlem yapmaları 1-2ayı bulabilirmiş, beklicem artık
sağol kuzum benimbunda senin katkın çok hakkını helal et
500 tane soru belirlemişler.İlk girdiğimde oda L şeklindeydi yanlış yöne gitmişimsonra geri döndüm kısacası en başta kötü başladım. Kuponlar var onlardan birisini seçmemi istediler onun altında yazan rakama karşılık gelen soruyu sordular
1. Kurtuluş savaşında haklılığımızı kanıtlamak için hangi konreye katıldık
2. Mustafa Kemalin Atatürk soyadını alması hangi ilke ile ilgilidir
3. zincirleme suç ne demektir
Hepsinin cevabını verdim sonra biraz özgeçmişimle ilgili soru sordular sakin bir şekilde cevap verebildim hala inanamıyorum sanki bir el beni yönetti çünkü çok paniğimdir
2 gün sonrada kazandığımı öğrendim
uygaaaaaaaaaaarrr ben onparmak kursuna başladımmmm
uygaaaaaaaaaaarrr ben onparmak kursuna başladımmmm