infaz koruma memuru ve katiplik için ilan verildi arkadaslar

canım bende baslamaya calışıyorum ama aösınavlarımda var çocukla zor oluyor günde 2 saat ona ayırıyorum 2 saat daha olsa onparmakta çalışırım benim bulunduğum yerde bilgisayar kursu bile yok yani zor şartlarda calışacagım

ya evet ama bnde burda araştrdım birascık onparmak kursu bilgisayar kursu çok ama on parmak yok yaa nyse artık bende onparmak programı indirip evde kendim çalışırım..bide bişiy sorucam önlisanslar için pomem varmı ya bugn bi arkadaş var dedide kafamı karıştrdı ben yok diye biliyordum çünkü aöf ondan okuorum en azından bitirince pomeme başvururm diye sn biliomusun??

pomem önlisanlılara yok canım olsa ben dururumuyum bende pomem olmak için okyorum hiç yoktan bir alternatifim daha olsun die
onparmak programı indir canım öyle böyle bir şekilde basaracagız artık

merhaba arkadaşlar adliyenin klavye sınavından gecen varmı ben 89 la kaldım acaba mulakatta ne sordular gıren varmı merak ettım mulakattakı soruları ıstanbulda yapıldı sozlu mulakat

pomem önlisanlılara yok canım olsa ben dururumuyum bende pomem olmak için okyorum hiç yoktan bir alternatifim daha olsun die
onparmak programı indir canım öyle böyle bir şekilde basaracagız artık

evet ya bende öle biliodumda bir arkadaş söyledi öle kafamı karıştırdı zaten..içime bir umut doğdu snra netten araştırdım yokmuş hayal kırıklığına uğradım herneyse biran önce başlayalım klavyeye haziranda büyük ihtimal alım olucağı söyleniyo sıkı hazırlanalım

kızlarr müjdem var artık bende memurum bugün sonuçlandı sözleşmeli katipliği kazanmışım yarın görüşmeye çağırdılar. darısı olmayanların başına eğer ben kazandıysam emin olun herkes kazanır

hayırlısı olsun senin adına çok sevindim hangi ilden girmiştin sınava birde sözlü mülakatta ne gibi sorular sordular yardımcı olursan sevinirim

asucuuuuuukkk tebrikler işte bu ya işte bu cok sevindim bak birde gönülsüzüm falan diyordun hatta hasta bile oldun ama rabbim nasip etti işte darısı masala bana ve tüm isteyenlere

ayyy inanmıyorum yaaa gerçekten çok sevindm senin adına tebrik ederm bak nasipte olunca oluyo ya gelişmeleri istiyoruzzz ona göreeeee

hayırlısı olsun senin adına çok sevindim hangi ilden girmiştin sınava birde sözlü mülakatta ne gibi sorular sordular yardımcı olursan sevinirim

500 tane soru belirlemişler.İlk girdiğimde oda L şeklindeydi yanlış yöne gitmişim sonra geri döndüm kısacası en başta kötü başladım. Kuponlar var onlardan birisini seçmemi istediler onun altında yazan rakama karşılık gelen soruyu sordular
1. Kurtuluş savaşında haklılığımızı kanıtlamak için hangi konreye katıldık
2. Mustafa Kemalin Atatürk soyadını alması hangi ilke ile ilgilidir
3. zincirleme suç ne demektir
Hepsinin cevabını verdim sonra biraz özgeçmişimle ilgili soru sordular sakin bir şekilde cevap verebildim hala inanamıyorum sanki bir el beni yönetti çünkü çok paniğimdir
2 gün sonrada kazandığımı öğrendim

ayyy inanmıyorum yaaa gerçekten çok sevindm senin adına tebrik ederm bak nasipte olunca oluyo ya gelişmeleri istiyoruzzz ona göreeeee

teşekkürler gülüm bugün görüşmeye gittim gerekli evrakları istediler 1hafta içerisinde onları toparlayıp teslim etmem gerekiyormuş :18: sanırım hemen göreve başlamayacağım işlem yapmaları 1-2ayı bulabilirmiş, beklicem artık

kızlar bol bol klavye çalışın sözlü mülakatta bilmekten çok,hareket ve sakin tavırların önemli olduğuna inanıyorum.Aklıma geldikçe yüzyüze tanımasamda kısa sürede dost olduğum sizlere dua ediyorum umarım tüm katip kk adayları kazanır

ayy aman kazandın yaa isterse bir yıl bekle valla sonuçta olucağını biliyosun ya gerçektende çok sevndim vala darısı bizim başımıza olur inşallah..uygarla çalışcaz bizde tekrardan hazirandaki alıma
tabi olursa:44:

sağol kuzum benim bunda senin katkın çok hakkını helal et

canım benim eger nokta kadar dahi haakım varsa kat be kat helal olsun sende helal et inan şimdi gözlerim doldu sanki ben kazamışım kadar sevindim allah her daim sansını bol bahtını açık etsin canım bende klavye calışmaya çalışıyorum ama ikm olmayıda çok istemiştim eşim polişs olduğu için üniformasına heves ediyordum bugünde merkeze gittik adliyenin önünden geçtim kötü oldum sonra ceza evinin önünden geçtik tutamadım kendimi o kadar çok istemiştim ki bir işim olsun die ne hayallerim vardı hepsi yıkıldı gitti ama pes etmeyecegim her türlü sınavı mülakatı deneyecegim bakalım elbet benimde nasibim vardır çok öpyorum canım sende dualarını eksik etme

tekrar hayırlı olsun sevindim senin adına

uygaaaaaaaaaaarrr ben onparmak kursuna başladımmmm

canım hayırlı olsun çok sevindim bende sana ing kursuna yazıl diyecektim kpdsyede gireriz die hemde 4 yıllık alımlarında gerekli oluyor hemde sansımız daha yükselir en az kpdseden C yani orta halli olsak bile bir adım önde oluruz die bende memlekette gidince hemen dil kursuna yazlıacagım hakkımızda hayırlısı çok sevindim canım öpyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…