infaz koruma memurluğu

ayyy çok özendim :) çok heveslenmiştim ben bi ara ama olmadı

Çok basit.Ona mülakattan 100 veriyorlar,bana 45.Bu da benim ortalamamı yere çakıyor doğal olarak.

BEn senin iyiligine bisey yazmistim . Unutma ki hedefi olmayan bi gemiye hicbir ruzgar yardım edemezmis ama o kadar saldirgan bi tavir icerisindesin ki ne demek istediğimi bile anlayamamissin
Yardım etmeyi düşünmüştüm ama Hata yapmisim

Bir insan kesinlikle mutlu olabileceği işi yapmalı.
Ama malesef bu devirde devlet kadrosuna girmek 2000tl yi garanti görmek en cazibelisi geliyor insanlara

Hanım hanımcık,lüksüne düşkün bir arkadaşım girdi bu işe çok da istemeyerek.Ama mutlu olduğunu düşünmüyorum.Üniformayla,botlarla görünmemek için servis kullanmadı eşi bırakıp aldı hep işten.şimdi ise yok oldu desem yeridir görüşmüyoruz ne zamandır.

Bende bu sene universiteye baslicam liseden kpssye giricem. 80 ustu alirim diye dusunuyorum ve infaz memurluğu istiyorum eger olrsa okulu birakip dışardan okumayı düşünüyorum

benim babam infaz koruma memuru hem maaşları iyi hem çalışma düzeni süper polisler gibi düzensiz değil saatleri belli günleri belli haftada 2 gün izin vs vardiya yok değil var gündüz vardiyası yaparsan cumartesi pazar tatilde olursun canım

peki bir bayan gözüyle daha iyi değerlendirebilirsin, bir bayan için nasıl bir meslek

peki bir bayan gözüyle daha iyi değerlendirebilirsin, bir bayan için nasıl bir meslek
bulunduğun ortam iyi bir ortam değil tabiki ama koğuşlar farklı olur işte ne bilim cinaytten yatanlar hırsızlıktan ylatanlar hepsi farklı bir bölmede ama işin temiz yorulmuyorsun bence güzel yani gebze cezaevi sırf kadınlar mesela gardiyan olsun içerdeki zanlılar olsun hepsi bayan o konudan orası rahat olabilir ama eski bir cezaevi nerde oturduğunuda bilmiyorum bu arada örnek verdim ama :)

Umut dünyası

ama burası türkiye torpilsiz iş yok

torpilinde en kralının yapıldığı yer adliye

adı üstünde adliye adalet ironi burda başlıyor ama

Canım senin konunu okuyunca baktım internetten pek i aıcı şeyler yazılmamış meslek hakkında bi göz at istersen http://forum.memurlar.net/konu/852988/

infaz rejiminde hükümlüler 3 aşama cezaevinde bulunuyolar kapalı cezaevinde, açık cezaevleri ve denetimli serbestlik sistemi

kapalı cezaevleride t,ip tip oluyor mesela f tipilerinde genelde en ağır hükümlüler yatar. açık cezaevşlerinde ise iyi halililer ve tahliyesi yakın hükümlüler bulunuyor. denetmli serbestliktede de hükümlüler evlerinde infaz ediliyor kamuya yararlı bi işte çalıştırılıyor..

infaz memeuruysan muhakak hükümlülerle işin olur. memurlar ya vardşyada çalışır yada gündüzde. vardiya sistemi ceza evinden ceza evine farklılık gösterebilir ama genelde bi vardiya; bir gün gündüz bir gün gece iki gün tatil yapar yani aya vuracak olursak ayın 7 günü gündüz yedi günü gece 15 günüde tatil yapar.
gündüzde çalışan memurlarda kalsik meur gibi 8-5 çalıp cumartesi oazar tatil yaparlar. zaman zaman vardiyayay yardım edebilirler. müdürün emriyle..

bi meurun vardiyada mı gündüzdemi çalışacağına kurum müdürü karar verir.

memurlar arası maaş farkı pek yoktur.

genelde bizler için psikolojisi bozuk derler ama yalan.. yeni nesil memurlar çok bilinçli hepsi üni mezunu. mesela bizler bazı şeylerin değerini diğer insanlara göre daha fazla biliriz. özgürlük gibi, sosyallik. para gibi, anahtarın bile özgürlük demek olduğunu çoğu kişibilmez ama anahtar size çok büyük bi güç veriri istediğiniz yere girip çıkabilirsiniz. özel hayatımızda her anın tadını çıakarırız. elimizden geldiğince farklı insanlar ve yerler görmeye çalışırız.. bilirizki her an değerli.. ve her insan bi mahkum adayı... şuan siz bunları okuyorsunuz ve birazdan arkanızda bir hırsız belirdiğinde refkles icabı elinize geçirdiğiniz törpüyü hırsıza saplayabilir ve sonucunda cezaevine düşebilirsiniz... yada arabanıza bindiğinizde kaza yapıp bi yayaı ezerek ölümüne sebep olabilrsiniz... allah korusun ama insanlık hali herşey olabilir bu yüzden yaşadığınız her an değerli bir inf kor mem.lar bunun daha bilincindeyiz..

şartarımızı zor mu elbette zor, yeri geliyor jiletlenene arkadaşlarımız tehdit alan suratına sebepsiz yer e tükkürülen arkadaşlarımız oluyor.. toplumun bütün dışladığı insanlarla iç içeyiz.. ama ekmek parası ve sabrediyoruz. üniformamızı çıkardığımız an her şeyi unutmayı biliyoruz yoksa çekilmez

lady gardi sana şu konuda katılmak isterim o psikolojisi bozuk olayı tamamen filmlerden dizilerden gelen bir format insanlara yanlış yansıtılıo. dedeğin gibi şimdi herkes ünv. mezunu bilinçli gençler. ayrıca o senin karakterine bağlı tamamen. hangi işi yaparsan yap ona ekmek parası gözüyle bakarak severek yaparsan mutlusun ama doktorda mühendiste olsan gardiyanda olsan işini sevmediğin zaman psikolojin zaten bozuluyor.

kesinlikle bin hiç bi zaman pişman olmadım infaz korima olduğum iççin Allahta pişman etmesin inş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…