infaz koruma memurluğu

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
34
arkadaşlar, aramızda infaz koruma memurluğu yapan bayan arkadaş var mı? ben şu an kpss ye hazırlanıyorum, duyduğuma göre çok alım yapılacakmış. bir kaç forumda yazıldığına göre bayanların çalışma saatleri de çok iyi cumartesi pazar tatil, vardiya yok vs. eşimde polis... şarkımız olduğu için orda da çalışabileyim evime eşime vakit ayırabileyim diye memur olmak istiyorum . şu an gazetecilik yapıyorum ama çalışma saatleri yoğun vs. bir de kpss den maalesef çok az 1 2 kişi atanıyor o yüzden infaz koruma memurluğu düşünüyorum... yardımcı olursanız sevinirim.

Zaman la erkeksi oluyorlarmış diye duydum böyle bir konu açılmıştı yanılmıyorsam.
Biraz da yapıyla alakalı karekterinize uygunsa düşünün tabi.
Sınav eylül'de mi?

kpssden 86 üstü aldı bu yıl van . bu bide sadece boy ölçümüne girme puanı. bunun mülakatı var daha. genel kültürünün çok iyi olması gerekiyor. bu yıl sadece vana 600 700 kişi başvurdu sanırım tam hatırlamıyorum ama. bende başvuru yapmıştım ondan biliyorum. çalışma saatleri de biraz karışık. hemşirelere benziyor az çok

Mülakat var,KPSS puanı falan hikaye onda.86 puanla torpilim olmadığı için yerleşemedim.70 puan alıp torpili olan adam memur şimdi.

Kizlar metak ettim okuyunca bu meslek neden bu kadar talep goruyor? Maasi mi iyi yoksa devlet isi oldugu icin mi?

Sürekli konular acip duruyorsun net bi hedef belirle kendine artik . Bi hedefin olmadigi icin bi sonuca da varamiyorsun. Hedefin memur olmaksa otur adam gibi kpss calis atan bi kuruma. Yada pmyo sinavlarina gir esinde polismis sende olabilirsin

Zaman la erkeksi oluyorlarmış diye duydum böyle bir konu açılmıştı yanılmıyorsam.
Biraz da yapıyla alakalı karekterinize uygunsa düşünün tabi.
Sınav eylül'de mi?

evet canım eylül'de, düşünüyorum yıllardır basın organında çalıştığım için biraz tuhaf geliyor ama evlilik hayatı, hayat şartları da bunu gösteriyor gibi görüyor, hiç değilse yoğunluğum olmaz diye düşünüyorum, alışırım gibime geliyor hayırlısı kısmette varsa bakalım... torpil çok dönüyor diyolar...

3 yıldır bu işlerin içindeyim ben.84,86 gibi puanlarla yerleşemedim.Alınacaklar resmen belli.100 kişide 1 ya da en fazla 2 kişi hakkıyla,puanıyla giriyor.

torpili duymuştum ama ben 76 puanla giremedim. düşündüm ki puanım düşük olduğu için almadılar. ilk defa başvuru yatım bende. ama puan sıralamaları açıklanıyor düşük puanlıları nasıl alıyorlar ?

tanıdık varda nöbet sistemleri falan oluyor...gece nöbetide olabiliyor yani

BEN İNFAZ VE KORUMA MEMURUYUM 6,5 yıl oldu sorularınızı cevaplayabilirim hanımlar ama şuan mesai saattleri içine girdim akşam cvaplaya bilirim 2176 maaş alıyorum. bekarım. evli olunca eş yardımı falan oluyo çalışmayan eşlerde. kppsden 90 aldım ve evet torpil var

NOT:HİÇTE erkeksi değilim :)) 178 boy 55 kiloyum

Kizlar metak ettim okuyunca bu meslek neden bu kadar talep goruyor? Maasi mi iyi yoksa devlet isi oldugu icin mi?

maaşı iyi :)) bi de rahat diye okudum çalışma şartları sadece ziyaretcilerin üstünü arama vs. çok mahkumlarla yüz göz olmuyomuş bayanlar, sabah 8.30 akşam 5 kışın ise 16:30 cumartesi pazar 2 küsür de maaş e daha ne olsun :)) duyduğuma göre böyle yani

Sürekli konular acip duruyorsun net bi hedef belirle kendine artik . Bi hedefin olmadigi icin bi sonuca da varamiyorsun. Hedefin memur olmaksa otur adam gibi kpss calis atan bi kuruma. Yada pmyo sinavlarina gir esinde polismis sende olabilirsin

pardon da "Sürekli konular acip duruyorsun net bi hedef belirle kendine artik ." ne demek ???

konu açmadan önce sizden izin mi isteyeceğim, siz rahatsız oldunuz diye konu açmayacak değilim siz rahatsızlık duyuyorsanız okumayınn

Evet hem isin garanti hem maasi iyi mantikliymis valla. Olur insallah. Ama polisligi de dusun bence esin polisse.

benim sana çok sorum olucak ama kusura bakmazsın değil mi? :))
benim için en önemli olan çalışma saatleri, nöbet vs oluyor mu (gece) çalışma koşulları izinler nasıl?

Evet hem isin garanti hem maasi iyi mantikliymis valla. Olur insallah. Ama polisligi de dusun bence esin polisse.

bilmiyorum canım polislik pek bana göre değil ama eşimde bi ara demişti pomem den ... önce infazı denerim ama daha rahat çünkü , benim için evime vakit ayırabileceğim bi iş olması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…