- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
- Konu Sahibi kurabiyeler
Bende istiyorum insallah olur
Hayırlısı inşaALLAH(C.C) nasipse olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum insallah olur
Katiplik liseden aliyor muu
Alıyor ortaöğretim kpssden 70 alınca girmeye hak kazanıyorsun sonrada hızlı klavye sınavı arkasından mülakatı var
Lise kpss ye gireceğim ve ancak duz memurluk icin 90 ustu almak lazimmis zorlarsam 85 belki alirim infaz koruma memurlugu düşünüyorum son zamanlarda. Kendisi veya eşi infaz koruma memuru olan var mi ?? Kac puanla atandiniz ne kadar maas aliyorsunuz ? Zor bir meslek mi olabilir miyim acaba
Cok tesekkur ederim birebir bu meslegi yapan birinden duymak cok guzel. Kac puan almistiniz kpss den gerci baya bir yil olmus ama ve torpille giren cok oluyor diyorlar dogru mu ?? Cok istiyorum olmayiben 6,5 yıllık infaz memuruyum lise mezunu girdim aöf bitirdim şuan 2176 lira maaş alıyorum bekarım koca arıyomuşum gibi olmasın ama
ayrıca bi arkadaşa bayan ikmlerin zamanla erkekleştiğinden bahsetmiş.. boyum 178 kilom 56 gayette narin bi yapım var. bi çok meslektaşımda benimle aynı
Cok tesekkur ederim birebir bu meslegi yapan birinden duymak cok guzel. Kac puan almistiniz kpss den gerci baya bir yil olmus ama ve torpille giren cok oluyor diyorlar dogru mu ?? Cok istiyorum olmayi
Sevgilimin arkadaşı liseden 72 puanla atandi.eger kazanirsam disardan okumayi dusunuyorum zaten
70le atandı vs diyorsunuz tamamda bu işin alım sayısı önemli. Geçen sene alım sayısı çok iyiydi bu sene TR geneli 775 kişi mi ne. Buda demek oluyor ki puanlar yüksekte kalacak. En yüksek puandan başlayarak sıralıyorlar mülakata çağırıyorlar. Bu işin boy kilosu da var. Normalden kısa yazıyorlar. Kolay olsaydı keşke bazı şeyler. İnsanlar 10 12 kez deniyorum diyor yine almıyorlar.. Hele de alım azsa...
Bu ara da katiplikte de artık puan sıralamasına göre klavye sınavına alacaklar. 70 aldım tamamdır diye düşünenler varsa belirtelim..
Arkadaşlar merhaba bu sene bende giricem düz lise mezunu oldugum ıcın cok fazla secenegım yok .Hangi memurluk olsun da ne olursa olsun modundayım artık.İnfaz memurlugu ve katiplik biri olur inş.
Dizden ricam kpss orta ogretim için en iyi hangi kaynaktır.Hangi yayın evini almalıyım biraz arastırdım yediiklim diyorlar ama fikriniz var mı ?
İnşallah allah herkesin gönlüne göre verir emegını boşa cıkarmaz.
Benim erkek arkadasim lisanstan girecek karacan var onda abimde ön lisanstan girecek ondada ihtiyac yayinlari vardi bi bak istersen ikisine de