- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Lise kpss ye gireceğim ve ancak duz memurluk icin 90 ustu almak lazimmis zorlarsam 85 belki alirim infaz koruma memurlugu düşünüyorum son zamanlarda. Kendisi veya eşi infaz koruma memuru olan var mi ?? Kac puanla atandiniz ne kadar maas aliyorsunuz ? Zor bir meslek mi olabilir miyim acaba
liseden zor değil mi? en azıdan ön lisans mezunu olsaydınız
70 üstü aldiginda basvurabiliyorsun infaz memurluguna
Lise kpss ye gireceğim ve ancak duz memurluk icin 90 ustu almak lazimmis zorlarsam 85 belki alirim infaz koruma memurlugu düşünüyorum son zamanlarda. Kendisi veya eşi infaz koruma memuru olan var mi ?? Kac puanla atandiniz ne kadar maas aliyorsunuz ? Zor bir meslek mi olabilir miyim acaba
ama oda kpssye göre sıralanıyor, tabi birde mülakat olayıda var kısacası dayı olayı...
Sevgilimin arkadaşı liseden 72 puanla atandi.eger kazanirsam disardan okumayi dusunuyorum zaten
özetle gardiyanlık
elbetteki zor bir iş
hatta bu işte uzun süre çalışan bayanların
gün geçtikçe
erkeksileştiğine yakınen şahidim
taban puanını bilmiyorum
ancak bence 70-80 kurtarmıyacaktır
maaşları tatminkar aslında
2500 tl ortalama
kız arkadaşım 70 le atandı ama güzel torpili vardı
dayısı iyiydi demekki...
Taban puan 70 ablacim .hatta yasadigim ilceye 2 yil once cezaevi acildi ve yaklasik 500 kisi alindi bi bayanla konusmustum 83 puanla gelmisti ancak lise mezunumuydu lisans mi bilmiyorum mizac olarak sert degilim boyum 160 kucuk gosteriyorum 20 yasina girecegim bu arada
taban 70 de olsa en yüksek olanlardan alıma başlandığı için 70 i aldım garantiledim diye düşünme
mizacın sert olsun olmasın malesef işin gereği oldukça değişecek karakterin
öncelikle sürekli erkeklerle muhatap oluyorsun
üstelik tabiri caizse feleğin çarkından geçmiş görmemiş duymamışlığı kalmayan insanlar olcak meslektaşların
boy ve kilo şartı aranıyormu çok emin değilim
yaklaşık 4 sene önce 2 sene süresince
ümraniye k ve t tipi kapalı cezaevinin bankacılık işlemelerinin portföyünü aldım
bu süre boyunca haftada bir kere cezaevine gidiyordum
aklımda kalan biranönce gün bitsin ve şurdan çıkıyım düşüncem olmuştur
hangi suçluya nasıl muamele yaptıkları
kimi ne şekilde ıslata ıslata dövdükleri
kimin nasıl ortalığa pislediği gibi binlerce hikaye duydum gardiyanlardan
ayrıca ceza evi giriş ve çıkışlarında
arama işlemlerimizi yapan bayan gardiyanların
dokuşlarındaki erkeksiliği hatırladıkça midem bulanıyor
evet kesinlikle kolay bir iş değil
ayrıca emir komuta zinciri çok fazla
senden 6 ay bile kıdemli olsa itaat beklentisi oluyor
savcıların cezaevi 2. müdürlerinin cezaevi baş müdürlerinin ve özellikle başgardiyanların tripleri nedeni ile bunalan bir çok yeni memur la
içim acıya acıya sohbet ettim
kesinlikle zor bir karar
sosyal hayatına olumsuz yansımaları çok olacaktır
dediğim gbi maaşları cazip
karar senin
Liseden mi atandi acaba ??
Arkadaşım atandı hemde Marmara da bir şehire... Dayısı sağlamdı , yedirdi içirdi işini gördürdü sonunda...
I.K.M'de boyda önemli diye biliyorum. Boy ve kilonda orantılı olacak. Alınacak kişi sayısının 5 katını çağırıyorlar mülakata sanırım. Yani ne kadar yüksek puan alırsanz o kadar iyi. Maaşıda çalıştığın yıla göre değişmekle birlikte yeni başlayan bekar IKM 2200 tl civarında alıyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnfaz koruma da puan sıralaması var. Her ilde alınacak sayının belirli bir katı çağırılır.
Geçen yıl 75 İstanbul sıralamasına girememişti yüksek kapatmıştı
Ve ciddi dayı faktörü vardır
Katiplikte de artık puan sıralaması olacak. Klavye sınavında da yüksek aza doğru sıralanacak, mülakata çağrılacak
Buna göre yapın planınızı derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?