• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu İnegölde Country Tarzı Mobilya Mağazaları ? Yardımmm

tiryandafilis

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
13
0
16
Balıkesir
Arkadaşlar yatak odası için country tarzı mobilya bakıyorum İnegölde bulabilr miyim ?

$269499_290378614396463_1027489249_n.webp

yıldız mobilya inegölde mi bursada mı ? ya istanbulda buldum bandırmada yasıyorm inegölde olsa daha süper olaacak benim için baska magazalar var mı

evet var inegölde ev ghüzellik merkezi diye bi yuer var orada bu takımın aynısını gördüm.bu mobilyacıların olduğu sitede
hemde bissürü güzel aksesuarlarda vardı

inegölde CLASSİ isimli mobilyacıyı çok duydum çok güzel ve kaliteli ürünleri varmış bende gitmeyi düşünüyorum.1 hafta önce inegöle gittim salonide 5 saat durunca geç oldu mağazalar kapandı oraya gitmek nasip olmadı 4 şubatta izmirdeki Karabağlar mağazasına gidicem nasipse...bu mobilyacı hakında bilgisi olan varsa,kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

tabi bulabilirsin inegölde harika ürünler var bende sizin gibi araştırdım biraz hetta bi arkadaşım önerdi bana mobilyasayfasi.com baktım ordaki yetkililer yardımcı oldular saolsunlar onlarda imalatcıymış sende bi danış fikir al derim bence ben tanıştım ve iyikide tanışmışım süperde oldu tam istediğim gibi ve özel ölçülerde yapabiliyorlarmış

Back
X