Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İnegöl den mobilya almak?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
merhaba arkadaşlar
ben inegölde mobilyacıyım :) şunu hiç unutmayın
sipariş formuna istediğiniz bütün detayları açık bir şekilde yazdırırsanız sıkıntı yaşamazsınız
birde paranın tamamını vermeyin ;) ufakta olsa bir miktarını mal teslimine saklayın

İnegöl'den mobilya almak için geçen hafta nişanlım ve ben de oradaki mağazaları gezenlerdeniz..Sizlere şunu söyleyebilirim ki oraya gitmek için ne masraf yapın ne de zamanınızı harcayın.Tabi zevler tartışılmaz ama bana göre tam bir fiyaskoydu.Hem zevkime göre tek birşey dahi bulamadım, hem kalite namına bişey yok (teşhir ürünü olan konsolun çekmecesi bile çok zor açılıyor o derece yani), hem de fiyatlar hiçte ucuz değil.İstanbul'dan oraya gidip bir günümü ziyan ettiğim için ve yarım depo benzin harcadığım için çok üzgünüm.Dönüş yolunda da kesinlikle herkese İnegöl'e gitmemeleri konusunda telkinde bulunacağıma dair kendime söz verdim :))

ben pazar günü ordaydım süper modeller vardı istanbulda yaşıyorum ama nişanlım bursalı istanbulda maskoya modokaya bakmadığım yer kalmadı çok güzel modeller var ama fiyatlar tavan yapmış
bende inegöle gittim baktım tam istediğim modeller vardı çok modern değişik alternatifler var ben koltuk takımım tv ünitemi masa sandalye konsol ve köşe takımını 7 mlyara aldım hepside tam istediğim gibi çok içime sindi artık evim yerleşince fotoların çeker koyarım:34:

kızlar haftasonu inegöl e gidicem.ama çok fazla gezme sansım yok..15000 lik mobilyalarda alamam..bana tavsiye edebilceğiniz markalar varsa nolur söyleyin..bir de bu sene mürdüm mobilyalar moda..gözalıcı duruyo..ne diosunuz? :59:

cnm ben nette gezerken sanal mobilyanın sitesini buldum.çok çeşit mevcut. her bütçeye göre ürünler var. ben de kısmet olursa sanal mobilyadan alıcam. müşteriye tavırları mükemmel. bıkmadan usanmadan aylardır maille sorduğum sorularıma cevap veriyorlar.sitelerine bir bak derim ben. kolay gelsin...

evet kızlar mobilyamızı aldık.. :66:iyi ki gitmişiz inegöl e.imkanı olan herkes gitsin..asla pişman olmazsınız..hele bi de peşin para derseniz bi de pazarlığı sağlam yaparsanız çook uyguna alırsınız.hemde kalite garanti..:21:
bütün magazalrı gezmenize imkan yok..öle çok ki..ben 2 saatte işimi bitirdimm..darısı henüz almamısların başınaa:34:

öle duydum ben de ama nakliye ücreti alıyorlar mı ki ? bi de ucuz ama kaliteli değil diolar doru mu ki gitmeye değer mi acaba die düşünüyorum

Merhaba
ben bütün mobilyamı inegölden aldım.
Bir de kendi istediğim modelleri yaptırdım adamlarını sesi çıkmadı.En ince ayrıntısına kadar not aldılar.
Nakliyede almadılar.
Hatta hayran kaldım öyle muntazam sarmışlar ki anlatamam.
kesinlikle tavsiye ediyorum.
Arı mobilya.

Bende bu cumartesi İnegöl'e gidiyorum. Bakalım, gezelim görelim dedik. Ablamda evlenirken oradan almıştı.

Herkesin söylediği bir şey dikkatimi çekti merak ediyorum. İlla peşin mi ödeme yapmak gerekiyor. Senetle ödeme yapılmıyor mu ? Birde biz izin kullanarak cumartesi gidiyoruz, pazar günleri kapalı deniyordu. Kapalı mı gerçekten ?

ben mobilyalarımı inegölden gittim aldım canım..pazar günü açık olup olmadıgını bilmiorum ama peşin fiyata inanılmaz indirim oluo.ve istediğin herşeyi gercekten değiştiriosun.ben normal magazada begendıgım mobilyayı orda peşin paraya yarı fiatından biraz pahalıya aldım.full ortopedik yatagı da dahil.koltukları tamamen değiştirdim..mobilyalarım beyz mürdüm oldugundan kahverengi ayakları bile mora boyattım.kumasın cinsini rengini değiştirttim.fazla yastık koydurttum.bu arada prta sehpayı bedava aldık (600 liraydı).yataga baza koydurdum.ışıklı askı fln yaptırdım..gitmeden bnm de terreddütlerim vardı.nakliye fillan değer mi die.bnm balkes e geldi naklıye ucretı odemedk..şimdi herkese şiddetle tavsiye ediorum oraya gitmeden mobilya almayın die..o kdr çeşit ve uygun fiat bulamazsn bence..kolay gelsn..

kalitesini bilmiyorum ama fiyatları müthiş uygun bir de ürünlerinin çesit bolluğu dizaynı her leyi harika oluyor çok güzel ürünler üretiyorlar

Gittim, aldım, geldim :) 365 Gün açıklarmış bunu da öğrendim :)

Çok çok rahatlıkla istediğim modelleri buldum. istediğim renkleri de yaptırdım. Kumaş örneğide verdiler bana kontrol edersin diye. 7 Nisan'da gelecek bakalım hayırlısı ile. Öyle içime sinerek aldım ki anlatamam. Fiyatları da İstanbul'dan fiyat alıp gitmiştim. İstanbul bazı yerlerde aynı hatta ucuz bile kalabiliyor. Ama imalatçı firmaları bulmak gerekiyor.

Arı mobilyadan aldım. Senet bile yaptılar bir sürüde ev hediyesi verdiler.

evet kızlar mobilyamızı aldık.. :66:iyi ki gitmişiz inegöl e.imkanı olan herkes gitsin..asla pişman olmazsınız..hele bi de peşin para derseniz bi de pazarlığı sağlam yaparsanız çook uyguna alırsınız.hemde kalite garanti..:21:
bütün magazalrı gezmenize imkan yok..öle çok ki..ben 2 saatte işimi bitirdimm..darısı henüz almamısların başınaa:34:

hangi mağazadan aldınız mobilyaları acaba ?

Cumartesi günü biz de gidiyoruz...Umarım buluruz...Doğtaş ürünlerini çok beğeniyorum fakat gerçekten çok pahalı....Nerelere bakmadan dönme dersiniz acaba? Hangi mağazalar?

Bizde ailecek inegöl arı mobilyadan tam 4 tane ev döşedik. Hem salon hemde yatak odası olarak. Hemen hemen hepimizde en az 7-8 senedir kullanmaktayız. Hatta birimizin mobilyalarının üstünde 4 senedir canavarlar zıplıyor. Ve inanın hiç bir yeri kırılmadı :1: Sadece üzerine oyuncak fırlatmaktan bazı yerlerinde çizikler var ki oda bizim hatamız firma ile hiçbir alakası yok. Arı mobilyayı herkese tavsiye ediyorum. Bende mayıs ayında evleniyorum. Ödeme kolaylığı, kalitesi ve teslim süresini bildiğim için sadece oraya gidip alıp çıkacağım. :34:

bizde ailecek inegöl arı mobilyadan tam 4 tane ev döşedik. Hem salon hemde yatak odası olarak. Hemen hemen hepimizde en az 7-8 senedir kullanmaktayız. Hatta birimizin mobilyalarının üstünde 4 senedir canavarlar zıplıyor. Ve inanın hiç bir yeri kırılmadı :1: Sadece üzerine oyuncak fırlatmaktan bazı yerlerinde çizikler var ki oda bizim hatamız firma ile hiçbir alakası yok. Arı mobilyayı herkese tavsiye ediyorum. Bende mayıs ayında evleniyorum. ödeme kolaylığı, kalitesi ve teslim süresini bildiğim için sadece oraya gidip alıp çıkacağım. :34:

arkadaşlar ben de inegölden almak istiyorum. Mobilyaminegölden diye siteye baktım. Inegölde her mobilya da kaliteli değilmiş.oralara kadar gidip kötü mal almak istemiyorum. Yardımcı olrsanız seviniirm...

arkadaşlar ben de inegölden almak istiyorum. Mobilyaminegölden diye siteye baktım. ınegölde her mobilya da kaliteli değilmiş.oralara kadar gidip kötü mal almak istemiyorum. Yardımcı olrsanız seviniirm...

lütfenn acil cevapppp

İki arkadaş Arı Mobilyanın adını vermiş, vintage tarz mobilya istiyorum var, o mobilyacıda var mı? veya tavsiye edebileceğiniz var mı?

biz evleneli 1 sene oldu nerdeyse. Geçen sene bu aralar mobilya telaşındaydık. İnegöle gittik Arı mobilyadan alıp çıkacaktık sözde. Ama tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Evgör mobilya var bilen bilir. Ordaki modellerin aynıları. Nerdeyse değişik hiçbir şey yok. Hatta çoğu mobilyacıda aynı modeller var. Ben modern tarzda istediğim için vintage hiç bakmadım. Htta vitrinde o tarz model olanlara girmedim bile. Ama şunu söyleyeyim hepsini gezin öyle karar verin. 5-6 katlı arı mobilyada bir tek koltuk takımı beğenebildim. 3600tl fiyat çektiler. Çok geldiği için pazarlığa bile girmeden çıktık. Karşısında Şahinler koltuk var. Aynı modeli ordan 2300'e aldım. Bide arıda 2 tane 3'lü 2 tane tekli olarak satılıyordu. 3lünün birini 2li yapamayız dediler. Belliki artık imalatı bırakmışlar. Biyerlerden alıp satıyorlar. Ama benim aldığım yerde yaparız dediler ve yaptılarda. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ayrıca Arı mobilyada tam kapı girişinde bi yatak odası takımı vardı. Defolu ürün çizik içindeydi. 5600tl dediler. Uçmuşlar.

Back
X