Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle duydum ben de ama nakliye ücreti alıyorlar mı ki ? bi de ucuz ama kaliteli değil diolar doru mu ki gitmeye değer mi acaba die düşünüyorum
evet kızlar mobilyamızı aldık..iyi ki gitmişiz inegöl e.imkanı olan herkes gitsin..asla pişman olmazsınız..hele bi de peşin para derseniz bi de pazarlığı sağlam yaparsanız çook uyguna alırsınız.hemde kalite garanti..
![]()
bütün magazalrı gezmenize imkan yok..öle çok ki..ben 2 saatte işimi bitirdimm..darısı henüz almamısların başınaa![]()
bizde ailecek inegöl arı mobilyadan tam 4 tane ev döşedik. Hem salon hemde yatak odası olarak. Hemen hemen hepimizde en az 7-8 senedir kullanmaktayız. Hatta birimizin mobilyalarının üstünde 4 senedir canavarlar zıplıyor. Ve inanın hiç bir yeri kırılmadıSadece üzerine oyuncak fırlatmaktan bazı yerlerinde çizikler var ki oda bizim hatamız firma ile hiçbir alakası yok. Arı mobilyayı herkese tavsiye ediyorum. Bende mayıs ayında evleniyorum. ödeme kolaylığı, kalitesi ve teslim süresini bildiğim için sadece oraya gidip alıp çıkacağım.
![]()
arkadaşlar ben de inegölden almak istiyorum. Mobilyaminegölden diye siteye baktım. ınegölde her mobilya da kaliteli değilmiş.oralara kadar gidip kötü mal almak istemiyorum. Yardımcı olrsanız seviniirm...