Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İnegöl den mobilya almak?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
arkadaşlar merhaba,

bursaya tayinle yeni gelmiş bir öğretmenim. ev kredisi ödemeye de devam ediyorum ama yatak olarak da kullanılacak bir oturma grubu acil ihtiyaç yoksa gelen misafirleri yatıracak yerimiz yok. peşin alma ihtimalimiz de yok. bana fiyat/kalite bakımından en uygun mağazayı önerebilecek arkadaşa çok minnettar kalacağım.

arkadaşlar merhaba,

bursaya tayinle yeni gelmiş bir öğretmenim. ev kredisi ödemeye de devam ediyorum ama yatak olarak da kullanılacak bir oturma grubu acil ihtiyaç yoksa gelen misafirleri yatıracak yerimiz yok. peşin alma ihtimalimiz de yok. bana fiyat/kalite bakımından en uygun mağazayı önerebilecek arkadaşa çok minnettar kalacağım.

cnm selam ben mobilyalarımı inegölden aldım.o kadar memnunum ki sana orda 2 yer önericem biri able koltuk dieride era mobilya.

internetten alışverişe ne kadar sıcak bakarsınız bilmiyorum ama mobilyam inegölden com diye bi site kesfettim bugun inegöldede magazaları varmış hem çok güzel hem de uygun takımlar vardı bakın isterseniz....

Bende mobilyalarımı 3 gün önce sipariş ettim.. Kalite olarak gördüğüm en iyi yer ve bana en çok güven veren marka vanessa idi çok içimize sindi kesinlikle gidin görün derim ..

Bende mobilyalarımı 3 gün önce sipariş ettim.. Kalite olarak gördüğüm en iyi yer ve bana en çok güven veren marka vanessa idi çok içimize sindi kesinlikle gidin görün derim ..

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende bu hafta gidicem inegöle acaba aşşa yukarı fiyatlarını söyleyebilirmisin

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende bu hafta gidicem inegöle acaba aşşa yukarı fiyatlarını söyleyebilirmisin

Sağol canım tabiki mağazadan mağazaya değiştiği bir gerçek.. Bizim baktıgımız yerler orta kesime hitap edecek modern tarzda olacak olan yerlerdi.. sana hitap edermi bilmiyorum ama her yer avangart dolu şuan ve ben hiç hoşlanmıyorum.Vanessa o yüzden tam benim tarzımdı.Fiyat olarak aslında yüksektir ancak şuan inegöl mağazası yapım aşamasında oldugundan kampanyalı ürünleri var çok kaliteliler..İnternette araştırırsan görürsün hiç şikayet almamış çok ilgili alakalılar ( bursa inegöl ) biz tüm mobilyalarımızı ( salon yemek masası sandalye konsol yatak odası oturma grubu berjer ve sahpa ) 10.500 e aldık yanlış hatırlamıyosam bence görmeye değer..

Son düzenleme:
Sağol canım tabiki mağazadan mağazaya değiştiği bir gerçek.. Bizim baktıgımız yerler orta kesime hitap edecek modern tarzda olacak olan yerlerdi.. sana hitap edermi bilmiyorum ama her yer avangart dolu şuan ve ben hiç hoşlanmıyorum.Vanessa o yüzden tam benim tarzımdı.Fiyat olarak aslında yüksektir ancak şuan inegöl mağazası yapım aşamasında oldugundan kampanyalı ürünleri var çok kaliteliler..İnternette araştırırsan görürsün hiç şikayet almamış çok ilgili alakalılar ( bursa inegöl ) biz tüm mobilyalarımızı ( salon yemek masası sandalye konsol yatak odası oturma grubu berjer ve sahpa ) 10.500 e aldık yanlış hatırlamıyosam bence görmeye değer..

Teşekkür ederim cım tavsiy için 23Nisan resmi tatil olduğundan izinliyiz bu cumartesi gidip bakıcaz,mutlaka söylediğin yere bakıcam iyi fiyata almışsın hepsini bizde bu şekilde bir bütçe ayırmıştık daha fazlasını veremeyiz ne yazıkki gidip görelim :9::9:

Iyi günler bende inegöl mobilya almak istiyorum.ben kocaelinde inegölde üretilen ürün beyendim acaba inegölden alsam dahamı uygun olur.

Aldım en sonunda İnegöl'den mobilyalarımı peşin olunca baya bi indirim yapıyolar çok şükür buda bitti:9::9:

Arkadaşlar bende inegölden almayı planlıyorum, alan arkadaşlar resimlerini paylaşabilirler mi? Ayrıca güzel günlerde kullanın..

benim tanıdığım biçok kişi inegölden aldı mobilyaları..çoğunun seçtiği mobilya yada renk gelmedi başka getirdiler... tabi paranın yarısını verip yarısını vermeyen kişiler rahatça değiştirdi i,stediklerini tekrardan getirttiler.. ancak diğer paranın hepsini peşin verenler baya zorlandılar birkaç kişi tanıyorum böyle...
inşallah sizlerin seçtikleri elinizde olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım en sonunda İnegöl'den mobilyalarımı peşin olunca baya bi indirim yapıyolar çok şükür buda bitti:9::9:

cnm ya hangi mobilyacıdan aldın acaba? ödemeyi ürünleri teslim aldıktan sonra mı yaptın teslimden önce mi? ne kadar indirim yapıldı fiyat verebilir misin acaba?

cnm ya hangi mobilyacıdan aldın acaba? ödemeyi ürünleri teslim aldıktan sonra mı yaptın teslimden önce mi? ne kadar indirim yapıldı fiyat verebilir misin acaba?

Difanni mobilya'dan aldık kapora verdik haftasonu olduğu için bi miktarda haftaiçi yatırdık,kalan parayı teslimat yapıldıktan sonra vericez.Sipariş formuna tek tek ürünler renkleri ve içerikleri yazıldı bu ürünlerden farklı bişey gelemez dediler biz çok memnun olduk ilgi ve alakalarından

çok sağol cnm:) biz de inegöle gitmeyi düşünüyoruz inşallah her şey gönlümüze göre olur...

Gidip orayı görmeden bence mobilya almayın çok mağaza var çok çeşit var mutlaka içinize sinen modeller olucaktır hayırlısı olsun:34:

hayırlı olsun canım mobilyaların vanessaya gitmeden difanniye bizde bakmıştık ordada güzel şeyler vardı evet.. iyi günlerde kullan canım

Back
X