Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba,
bursaya tayinle yeni gelmiş bir öğretmenim. ev kredisi ödemeye de devam ediyorum ama yatak olarak da kullanılacak bir oturma grubu acil ihtiyaç yoksa gelen misafirleri yatıracak yerimiz yok. peşin alma ihtimalimiz de yok. bana fiyat/kalite bakımından en uygun mağazayı önerebilecek arkadaşa çok minnettar kalacağım.
cnm selam ben mobilyalarımı inegölden aldım.o kadar memnunum ki sana orda 2 yer önericem biri able koltuk dieride era mobilya.
Bende mobilyalarımı 3 gün önce sipariş ettim.. Kalite olarak gördüğüm en iyi yer ve bana en çok güven veren marka vanessa idi çok içimize sindi kesinlikle gidin görün derim ..
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende bu hafta gidicem inegöle acaba aşşa yukarı fiyatlarını söyleyebilirmisin
Sağol canım tabiki mağazadan mağazaya değiştiği bir gerçek.. Bizim baktıgımız yerler orta kesime hitap edecek modern tarzda olacak olan yerlerdi.. sana hitap edermi bilmiyorum ama her yer avangart dolu şuan ve ben hiç hoşlanmıyorum.Vanessa o yüzden tam benim tarzımdı.Fiyat olarak aslında yüksektir ancak şuan inegöl mağazası yapım aşamasında oldugundan kampanyalı ürünleri var çok kaliteliler..İnternette araştırırsan görürsün hiç şikayet almamış çok ilgili alakalılar ( bursa inegöl ) biz tüm mobilyalarımızı ( salon yemek masası sandalye konsol yatak odası oturma grubu berjer ve sahpa ) 10.500 e aldık yanlış hatırlamıyosam bence görmeye değer..
Aldım en sonunda İnegöl'den mobilyalarımı peşin olunca baya bi indirim yapıyolar çok şükür buda bitti![]()
cnm ya hangi mobilyacıdan aldın acaba? ödemeyi ürünleri teslim aldıktan sonra mı yaptın teslimden önce mi? ne kadar indirim yapıldı fiyat verebilir misin acaba?
çok sağol cnm:) biz de inegöle gitmeyi düşünüyoruz inşallah her şey gönlümüze göre olur...
Gidip orayı görmeden bence mobilya almayın çok mağaza var çok çeşit var mutlaka içinize sinen modeller olucaktır hayırlısı olsun![]()