melodi bu indirim haberlerini hep sen veriosun ama sende izmirdesin nolcak =) ankarayada bi melodi lazım
ankaraya taşınsın melodi
kızlaaaaaaar! yepyeni indirim haberleri ile geldim!hihoyyyt
Hobi Parfümerilerde
Beyu
Loreal
Maybellıne
Nıvea Beaute makyajlarda
Loreal Dermo
NıveaVısage cilt ürünlerinde %50 İNDİRİM
Veeee her 30 tl alışverişe Youth Passport deo hediye (kokusu çok hoş bu deoların)
ben geçen hafta birkaç şey almıştım. şansıma indirim yoktu. kazıklandım yaaa. flormardan gloss hediye verdiler.
max factorde 2 ürün alana çok hoş bir makyaj çantası+ allık fırçası, far fırçası, kaş fırçası hediye.
kadınlar gününde hep indirim oluyor ben de unutuyorum delikafadulden[/QUOT
melodicim ben de max factorden indirim haberi bekliyodum yaahihoyyytçok sevindim bak şimdiiii:sm_cool::sm_cool: ben bornovadaki parfümerilere bakmıştım hiç hediye felan yoktu bekeleyeyim dedim ..sadece makyaj çantası mı veriyomuş çnkü geçen kampanayada ruj fondoten far felan set halinde birde çantasıni veriolardı ben kaçırdım onuklava:
kızlaaaaaaar! yepyeni indirim haberleri ile geldim!hihoyyyt
Hobi Parfümerilerde
Beyu
Loreal
Maybellıne
Nıvea Beaute makyajlarda
Loreal Dermo
NıveaVısage cilt ürünlerinde %50 İNDİRİM
Veeee her 30 tl alışverişe Youth Passport deo hediye (kokusu çok hoş bu deoların)
ben geçen hafta birkaç şey almıştım. şansıma indirim yoktu. kazıklandım yaaa. flormardan gloss hediye verdiler.
max factorde 2 ürün alana çok hoş bir makyaj çantası+ allık fırçası, far fırçası, kaş fırçası hediye.
kadınlar gününde hep indirim oluyor ben de unutuyorum delikafadulden[/QUOT
melodicim ben de max factorden indirim haberi bekliyodum yaahihoyyytçok sevindim bak şimdiiii:sm_cool::sm_cool: ben bornovadaki parfümerilere bakmıştım hiç hediye felan yoktu bekeleyeyim dedim ..sadece makyaj çantası mı veriyomuş çnkü geçen kampanayada ruj fondoten far felan set halinde birde çantasıni veriolardı ben kaçırdım onuklava:
evet canım makyaj çantası ve 3 lü fırça seti hediyeli maxfactorü arkadaşım almıştı. 2 tane de beyunun ojesini verdiler. makyaj çantası dandik değil ama silindir bişey acınça kapağında fırça seti var. fermuarlı bölümünü de makyaj çantası. ama tabi ürün hediyesi almak daha iyi. bugün gidip bakıcam iş çıkışı hobiye.yerimseniben
kızlar migrosta kadınlar gününe özel bu haftasonu kozmetik %50...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?