Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NIVEA fondoten alana kapatıcı hediye ALIX AVIEN 1 ruj alana 2.si hediye FLOMAR yüz ürünlerinden bir alana ikincisi %50 indirimli LOREAL göz ve dudak ürünleri %25 indirimli MAYBELLINE ten ürünlrinden 1 alana 2. üründe % 50 indirim DIADERMINE ürünlerinin çoğu 9.90 tl Tüm GLISS SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ %25 İNDİRİMLİ
kızlar bu indirimler 31 marta kadar geçerlii hayırlı alışverişler
merhaba ben yeni aldım ikili paket 65 tl tanesi 45 lira normalde boynerden aldım süper rimeller gözüm alerjik olduğundan çok memnun kaldım tavsiye ederim pakette biri taraklı olan ismini unuttum diğeride yoğun fırçalı süper rimeller heleki ikili paket 65 lira olunca strawberry gibi sitelerdeki fiyata geliyor zaten kaçırma derim max factor bile 39 lira iki tane clinique rimel hem kaliteli hem fiyatı çok uygun
Merhaba; Arkadaslar ben genellikle netten alıyorum makyaj ürünlerimi. özellikle cilginalisveris.com dan alıyorum, fiyatları daha uygun gibi geldi, bi incelemenizi tavsiye ederim:)
kızlar kampanyaya bakın nasıl ama süper değilmi 9 - 25 Nisan tarihleri arasında YKM Mağazaları'nda kozmetik ürünlerinde %15 indirim fırsatı ve ücretsiz makyaj uygulaması hediye!
kızlar bu cumartesi ve pazar günü carrefour mağazalarında makyaj ve yüz temizleme ürünlerinde her markada %50 indirim var. bugün yaptım alışverişimi 202 liralık ürün almışım, 101 lira ödedim. bi ara resimlerini de eklerim. kesinlikle değerlendirin bence
kızlar ya bu sene pembe renk bi oje var herkeste ama ben bi tonunu yakalayamadım kullanan varmı varsa marka sı ve numarası kaç yardımcı olabilirmisiniz ? :sm_confused: