Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Douglas mağazalarında Estee Lauder lerde %30 indirim kampanyası var...
Double Wear fondötenler 60-TL:lepi:
canım bunu söyledign çok iyi oldu peki normalde fiyatı ne kadr biliyomusun?
canım tekin acarlarda normalde 80 küsurdu ben sorduğumda fiyatı.
teşekkür ederim canım bugün douglas a gidicem uygun olursa alıcam ama renkler de çeşit sevilinki kadar çok olmuyo beyaz tenliyim 1numara olurmuki yada varmı önerdigin numara canım vereliniortak?
valla canım renk konusunda pek bir bilgim yok ben de hiç kullanmadım denemiştim sadece bugün ben de douglas a bakacağım bir de double wear light varmış daha hafif formlu sen de istersen lightlara da bak canım belki açık renkler vardır onlarda da.
ama ben çok iyi kapatıcılık istiyorum porselen gibi dursun istiyorum lightlar da yok sanırım ben 1 numaraya bakayım en iyisi bu fırsat kaçmaz dimi canım
inşallah uyan tonunu bulursun canım evet valla kaçmaz canım bitmeden yetişelim bari:lepi:
tamam kujum iyi alışverişler bize kazıklanmıcam bu seferopuyorumnanaktan
kujum ben aldım geldim ama hiç denemedim testerı yoktu 1 numarayı aldım
indirimde%20ydi 67liraya geldi
canım sen naptın?zemuszemus
canım ben de 2 numara pale almond rengini aldım bir de fondöten fırçası alacağım uygulama için güle güle kullan canım.benim aldığım renkte sorun yaşamadım ama sanki normal ten rengimden biraz daha koyu ama sırıtmıyor.
1 numara nasıl oldu canım denedin mi
kızlar bu başlıgı keşke daha önce görseydım bu haftasonu carrefourda cilt bakım ve makytaj ürünlerinde %50 indirim vardı ben de aldım birşeyler
pazartesi de migros da olacakmış diyorlar bir bakmak lazım
canım ben 2yi denedim o bana tam oldu ama pembelik vardı onda ben bej tonları daha sevdigimden 1i aldım..bu bitsin 2yidenerim tatlım ..sende güle güle kullan walla dedikleri kadar varmış hanibuyrunnnnnnnnn mükemmel bi fondoten estee den şaşmam artık zemuszemus