- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Bu sadece güzel kokutmaya mı yarıyor?
Öfff bunu nasıl bilmezsin. Leke çıkarıcı. Özellikle ayakkabılarda kullanıyorlarBu sadece güzel kokutmaya mı yarıyor?
Yani kokusu güzelse Burhan gibi ayakkabımıza falan sıkar gohlaya gohlaya otururdukÖfff bunu nasıl bilmezsin. Leke çıkarıcı. Özellikle ayakkabılarda kullanıyorlar
Oda spreyi sık dkgdfklgjYani kokusu güzelse Burhan gibi ayakkabımıza falan sıkar gohlaya gohlaya otururduk
Hayır bunun rengi de hoşuma gitti ayakkabıma sıkıp gohlaya gohlaya oturacağınıOda spreyi sık dkgdfklgj
Bulursanız üzerime güzel bir Stanley Termos indirimi atar mısınız 0.5 - 1 litre
Mobil uygulamayi indirdim ama bu kampanyayı göremedim. Sizde çıkıyor mu?FLO yine bir alana bir bedava bugün 20.00'den sonra.
Eki Görüntüle 3273177
Ben de sandalet istiyordumHomer bebeksi gururlu ve mutluyum. Başlığına katkı sağlayacağım. Bugün kızımla Avm gittik. Tek bir kat gezebildik ama olsun.Deichman’de bazı ürünlerde %50 indirim var. Bazı ürünlerde de 2. Üründe %50 indirim var.
Renk renk çok güzel modeller var bebeksimBen de sandalet istiyordum
Ona ben de bayılıyorumSleepy'nin yüzey temizlik havlusu (bezi) 60 şu an Migros'ta. Bez baya büyük, 100'lü zaten. Benim mobilyalar camlı, hiç leke bırakmıyor baya sevdim ben
Erkekte de var mıİyi geceler kızlar Boyner’de fabrikanın tişörtleri indirimde 179 TL. Çok tarz değiller ama evde dışarda yürüyüş yaparken falan giyilebilir, kumaşları güzel kaliteli.