- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Etiketlendiigmi şimdi farkettim sağolasın
Ben de alacağım iyi denk geldiHomer Simpson güneş ürünleri alacaktım bize ve çocuklara, buraya üyeyim de. Teşekkürler, çok iyi denk geldi
OlurEtiketlendiigmi şimdi farkettim sağolasınbenden anca 3harfli marketlerin indirimlerini duyabilirsiniz mutfak banyo ihtiyaçları
Sonra demeyin işine bak falan
NeredeSonra demeyin işine bak falanmesela peros yumusatici 10 lira üzeri alışverişlerde 24.90 saygılar
A101 deNerede
İyiymiş canım ama Peros hiç kullanmadım, sen biliyor musun nasıl?Sonra demeyin işine bak falanmesela peros yumusatici 10 lira üzeri alışverişlerde 24.90 saygılar
Bende ilk kullnacagim eşim 2tane almışİyiymiş canım ama Peros hiç kullanmadım, sen biliyor musun nasıl?
Amberi iyi kokuyor diye okumuştum yine burda. Ben de amber deneyeyim, kullanınca haberleşirizBende ilk kullnacagim eşim 2tane almışEki Görüntüle 3270976 sarisindan almış
Sağolasın bende bir daha çıkarsam amber alayım :)Amberi iyi kokuyor diye okumuştum yine burda. Ben de amber deneyeyim, kullanınca haberleşiriz
Turunc chemist o an aklıma gelenleri etiketledim, hızlıca çıktım. Buyur sen de gel
benden de çıksa çıksa deterjan indirimleri çıkar, şampuan vs. Makyj malzemelerimin stoğu bayağı fazla olduğu için bu aralar sadece deterjan stoğumu yenilemeye kararlıyım. Hatta bu hafta bir alışveriş yapacağım, atarım artıkkAmberi iyi kokuyor diye okumuştum yine burda. Ben de amber deneyeyim, kullanınca haberleşiriz
Turunc chemist o an aklıma gelenleri etiketledim, hızlıca çıktım. Buyur sen de gel
Herşey olabilir, mutlaka faydalanan olur diye düşünüyorum.benden de çıksa çıksa deterjan indirimleri çıkar, şampuan vs. Makyj malzemelerimin stoğu bayağı fazla olduğu için bu aralar sadece deterjan stoğumu yenilemeye kararlıyım. Hatta bu hafta bir alışveriş yapacağım, atarım artıkk
Geçen bu fırsat yine vardı kaçırdım harika ayakkabılar vardı hepsi de bayağı marka ayakkabılar
Ben almıştım güzel ayakkabılar oluyorGeçen bu fırsat yine vardı kaçırdım harika ayakkabılar vardı hepsi de bayağı marka ayakkabılar
Homer başlığın hayırlı olsun kuzu