• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Homer Simpson

D'oh!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24.953
Puanlar
458
Yer
Springfield
Herkese merhaba🖐🏻
Malum yine fiyatlar aldı başını gitti burada kozmetik, giyim, kitap artık ne varsa indirimleri paylaşırız diye düşündüm. Yararlı olabilir. Ben aklıma gelenleri etiketliyorum sizler de aklınıza gelenleri etiketleyin lütfen. Esenlikler diliyorum efenim ❤️
@Calcifer @Zerre @Margaret Hale @hizuran @Jane Doe @JustDerya @mavi mucize @zxshermine @Muhittin

Herkese merhaba🖐🏻
Malum yine fiyatlar aldı başını gitti burada kozmetik, giyim, kitap artık ne varsa indirimleri paylaşırız diye düşündüm. Yararlı olabilir. Ben aklıma gelenleri etiketliyorum sizler de aklınıza gelenleri etiketleyin lütfen. Esenlikler diliyorum efenim ❤️
@Calcifer @Zerre @Margaret Hale @hizuran @Jane Doe @JustDerya @mavi mucize @zxshermine @Muhittin
Jeuvenille hyaluronik asit flaş indirimde şu an. 128tl düştü koşun 🤣

Yok almadık. Sende niacinamide ve c vitamini var. Bu nem için süper bir ürün ve hiç bir şekilde yan etkisi yok
Bu markanın bir serumunu da almıştık ama ne olduğunu bilmiyorum.sjdjdj

Herkese merhaba🖐🏻

@Tenceresiz kaldim anne @My_Moonlight06 @ASSOSyal
Güzel düşünmüşsün. Etiketlediğin için teşekkür ederim 🥰

@Black Lover @MssPARE @Tiniminimavihanim @J O U @-Arwen- @pamuk musun nesin @Chocolita @Orangegreysky

214tl olmuş kaçırma

1689101468375.webp

Back
X