- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Jeuvenille hyaluronik asit flaş indirimde şu an. 128tl düştü koşunHerkese merhaba
Malum yine fiyatlar aldı başını gitti burada kozmetik, giyim, kitap artık ne varsa indirimleri paylaşırız diye düşündüm. Yararlı olabilir. Ben aklıma gelenleri etiketliyorum sizler de aklınıza gelenleri etiketleyin lütfen. Esenlikler diliyorum efenim
C Calcifer Z ZerreMargaret Hale hizuran Jane Doe TheDandelion Mavi Mucize Z zxshermine Muhittin
Bana bundan almış mıydık?Jeuvenille hyaluronik asit flaş indirimde şu an. 128tl düştü koşun
Yok almadık. Sende niacinamide ve c vitamini var. Bu nem için süper bir ürün ve hiç bir şekilde yan etkisi yokBana bundan almış mıydık?
Vay anam vay zerrenin makyaj çantasında neler olduğunu da biliyorsun he miYok almadık. Sende niacinamide ve c vitamini var. Bu nem için süper bir ürün ve hiç bir şekilde yan etkisi yok
Bu markanın bir serumunu da almıştık ama ne olduğunu bilmiyorum.sjdjdjYok almadık. Sende niacinamide ve c vitamini var. Bu nem için süper bir ürün ve hiç bir şekilde yan etkisi yok
Hemi de birlikte aldıkVay anam vay zerrenin makyaj çantasında neler olduğunu da biliyorsun he mi
KıskanmadımHemi de birlikte aldık
Herkese merhaba
Malum yine fiyatlar aldı başını gitti burada kozmetik, giyim, kitap artık ne varsa indirimleri paylaşırız diye düşündüm. Yararlı olabilir. Ben aklıma gelenleri etiketliyorum sizler de aklınıza gelenleri etiketleyin lütfen. Esenlikler diliyorum efenim
C Calcifer Z ZerreMargaret Hale hizuran Jane Doe TheDandelion Mavi Mucize Z zxshermine Muhittin
Güzel düşünmüşsün. Etiketlediğin için teşekkür ederim
Ben biodermanin 500 ml temizleme jelini 294 TL'ye almıştım.
CanımmGüzel düşünmüşsün. Etiketlediğin için teşekkür ederim
A airy-fairyMssPARE Tiniminimavihanim Jou -Arwen- pamuk musun nesin Chocolita Orangegreysky