- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.683
- Konu Sahibi Homer Simpson
O ne neremize sürüyoruzUnuttum, Gratiste de indirim var ama siz zaten bunu biliyorsunuzdur. The purest solutions indirimde, ilk kez aldım siz kullandınız mı daha önce memnun kaldınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne neremize sürüyoruzUnuttum, Gratiste de indirim var ama siz zaten bunu biliyorsunuzdur. The purest solutions indirimde, ilk kez aldım siz kullandınız mı daha önce memnun kaldınız mı?
Yüz için solüsyon, hepsinin işlevi ayrı, ben bu ikisini aldım, sarı olan hyaluronic asit sabah akşam yıkanmış yüzümüze 1 damla sürüyoruz, diğeri sürdükten sonra 10 dk bekleyip yıkanıyor 3 günde 1 yapılabiliyor, bu cilde peeling etkisi yapıyor. Yaptıktan sonra güneşe çıkmayın. Ben de ilk kez aldım, Instagramda insanlar paylaşıyor, trendyolda övülüyor.O ne neremize sürüyoruz
Bakmadım çünkü eşimin tarzı değil. Erkek için Beymen’de indirim vardı Boyner’de. Uygundu fiyatlar.Erkekte de var mı
Bakayım ben Bi yarnBakmadım çünkü eşimin tarzı değil. Erkek için Beymen’de indirim vardı Boyner’de. Uygundu fiyatlar.
Bronzlaştırıcılı bilmiyorumKızlar güneş kremi arıyorum indirimde bildiğiniz varmı? Bronzlaştırıcılı ikisi bir arada
Teşekkür ederim ben de indirimleri takip edemiyorum almam gerektiği için gratisten aldım 250 tlye 300den düşmüştü sanırımBronzlaştırıcılı bilmiyorum
Güle güle kullanınTeşekkür ederim ben de indirimleri takip edemiyorum almam gerektiği için gratisten aldım 250 tlye 300den düşmüştü sanırım
Bende yüz yıkama jeli var. Kokusuna bayılıyorum. Çok freshBu güzel düşmüş bir ay kadar önce 73'e almıştık
Eki Görüntüle 3286041
Kokusunu ben de çok seviyorum jelini denemedim ama toniğinden memnunum. Bu arada urban'ın kremleri güzel ama şampuanlarını tavsiye etmem içinde MIT diye çok alerjen bir madde varBende yüz yıkama jeli var. Kokusuna bayılıyorum. Çok fresh
Homer kuzu Carrefour’da şu şampuanlarda indirim vardı. Haberiniz olsun
Ben bunu hiç denemedim yüzümü hep kağıt havluyla kurularım. Bunun kağıt havluya göre artısı nedir?
YumuşakBen bunu hiç denemedim yüzümü hep kağıt havluyla kurularım. Bunun kağıt havluya göre artısı nedir?
Çok güzel indirim ama bil bakalım ne eksik?Kim markette prezervatif 60 liraya düşmüştü duyrulur