• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Merhaba arkadaşlar Allah izin verirse doğumum şubatta henüz bebeğime bir şey almadım. Internette yenidoğan bebeği rahatsız etmeyecek kumaşları iyi, fiyatı uygun olan siteleri söyler misiniz? Mesela 10lu 5li hastane çıkışı en uygun hangi sitede bulabilirim. Birkaç siteye ve ınstagramdan sayfalara baktım 10lu takımlar 160 'tan 350'lere kadar var. 200 den fazla da vermek istemiyorum. Zaten bir iki ay kullanılacak.

Merhaba arkadaşlar Allah izin verirse doğumum şubatta henüz bebeğime bir şey almadım. Internette yenidoğan bebeği rahatsız etmeyecek kumaşları iyi, fiyatı uygun olan siteleri söyler misiniz? Mesela 10lu 5li hastane çıkışı en uygun hangi sitede bulabilirim. Birkaç siteye ve ınstagramdan sayfalara baktım 10lu takımlar 160 'tan 350'lere kadar var. 200 den fazla da vermek istemiyorum. Zaten bir iki ay kullanılacak.
Aynı şekilde bende 10 ki bı tane alırım belki oda isimli yaptircam eğer çok tutarsa belki tek tulum takımını yaptırırım bı tanede 5 kıdem alacam ben normal tulum aldım ayrı ikili üçlü takım aldim diğer şekil gerçekten çok pahalı

Kızlar kamera ve telsiz bakanlar için

My-little-bird My-little-bird canım indirim varmış

12 Aralik'a Ozel Tum Temizleme Mendilleri, Kamera ve Telsizlerde

NET %16 indirim internet sitemiz ve magazalarimizda sizi bekliyor.

Kameramiz var eşim indirimdeyken almıştı ama telsiz iyi bakayım hemen

Kizlar arkadaşım hediye almış bunları boyu üst alt böyle tam bir dirsekle ele kadar geliyor sizce kucukmu bana çok minnak geldi LCW almış yarın çarşıya gidince degistiremmi heves etmiş içine kız doğdu heralde ama bana çok minnak geldi bı büyüğünü mu alsam yoksa bu boy normalmi
16393091116067799347534512168232.jpg

Eklentiler

• 16393090621527075153769216667122.jpg
    16393090621527075153769216667122.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar arkadaşım hediye almış bunları boyu üst alt böyle tam bir dirsekle ele kadar geliyor sizce kucukmu bana çok minnak geldi LCW almış yarın çarşıya gidince degistiremmi heves etmiş içine kız doğdu heralde ama bana çok minnak geldi bı büyüğünü mu alsam yoksa bu boy normalmi
Eki Görüntüle 2968517
Çok tatlııııııı. Ben özellikle yenidoğan aldım aldıklarımı. İçinde kaybolsun istemiyorum. Sana kalmış uzun süre giydirmek istersen değiştir🤗🤗

Canım göremedim e bebek mi nerede?
Dün baktım e bebekte weewell marka telsizler indirimdeydi

Çok tatlııııııı. Ben özellikle yenidoğan aldım aldıklarımı. İçinde kaybolsun istemiyorum. Sana kalmış uzun süre giydirmek istersen değiştir🤗🤗
Yok canım kalsın ozaman giydirirm ne bilim çok zaman oldu küçük bebek görmeyeli bir karış bişi çıktı karşıma dedim prematüre bebek giyer bunu çok minnak gözüktü gözüme demekki normal

Yok canım kalsın ozaman giydirirm ne bilim çok zaman oldu küçük bebek görmeyeli bir karış bişi çıktı karşıma dedim prematüre bebek giyer bunu çok minnak gözüktü gözüme demekki normal
Ben de geçen gün hastane çıkışını annemlere yolladım. Annem aramış bunlar küçücükkkkkk nası giydircez diyo🤣🤣 zaten çıksa çıksa ne çıkacak hepsi minnak zaten doğduğunda🐣🐣🐣🐣🐣

Herkes bu sayfadan çok memnun kaldığını söylemişti bende takip ettim isterseniz bakın hastane çıkışı için hem 10 lu 149 uygunda geldi bana

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-12-16-06-01-071_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-12-12-16-06-01-071_com.instagram.android.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 56

Kızlar günaydın 🌸 Bugün malum ebebekte ıslak mendillerde indirim var. Fakat migros sanal markette de bazı bebek ürünlerinde güzel indirim var.
Ben normalde pamuk ve kaynamış ılımış su kullanmayı düşünüyorum (tabi ikiz olunca başa çıkamayabilirim 😬) ama biyerlere giderken kullanmak gerekir illa ki diye prima pampers aqua pure ıslak mendil almıştım daha önce indirimden.
Şimdi de migros sanal markette 12 tl ye düşmüş. Ebebekte sadece 9’lusu var kalmamış sanırım daha az almak isteyen olursa bu daha mantıklı bence. Coconut olanı çok kokulu parfümlü gibi dediler hindistan cevizi yağı varmış içinde aslında ama ben aqua pure tercih ettim. Bilginiz olsun ☺️
Ya bende ne duydum kuzenim ıslak mendil kullanmıyomuş makyaj temizleme mendili gibi bişey varmış onu kullanıyomuş

Ya bende ne duydum kuzenim ıslak mendil kullanmıyomuş makyaj temizleme mendili gibi bişey varmış onu kullanıyomuş
Bebek temizleme pamuğu var onu mu kullanıyormuş acaba?
Yıkamak yerine onu kullananı çok duydum. Ama alt silme için falan izotonik sulu mendiller var ben onlardan aldım

Benim ablam böyle bebek temizleme pamuğuyla kaynamış ılımış su kullanıyor. Ben de öyle yapıcam ama zor tabi heryerde onla uğraşmak. Ondan alayım dedim. Makyaj temizleme mendili nasıl oluyor ki?

Yıkamak yerine onu kullananı çok duydum. Ama alt silme için falan izotonik sulu mendiller var ben onlardan aldım
İzotonik sulu dediğin hangisi mesela canım? Ben aldım artık ama aklımda bulunsun ☺️

Sanırım öyle bişey tam sormadım ama
Benim ablam böyle bebek temizleme pamuğuyla kaynamış ılımış su kullanıyor. Ben de öyle yapıcam ama zor tabi heryerde onla uğraşmak. Ondan alayım dedim. Makyaj temizleme mendili nasıl oluyor ki?
Böyle yuvarlar pamuklu gibi yani ben oyle anladım😂

Sanırım öyle bişey tam sormadım ama

Böyle yuvarlar pamuklu gibi yani ben oyle anladım😂
Bebek temizleme pamuğu da zaten makyaj temizleme pamuklarına çok benziyor aradaki fark ne bilmiyorum onu söyledi heralde canım 😅

Benim dediklerim bu bak:
1639327155429.png

Back