• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Ben de şu reflü yatağını fava atmıştım ama illa ihtiyaç olur mu ya olduğunda alsak sonra 🤔
Kuzum bu kesinlikle lazım olacak bişey çünkü beebklerin ilk 4 ay mide kapakları tam gelişmemiş oluyor o sebeple bunun üzerinde yatması kusmanin önüne geçebilecek en büyük etken.

Off kızlar ekstra şöyle bişeyde istiyorum ama çok pahalı muadili denk gelirse size paylaşın olurmu yada hasır sepet beşik böyle geceleri anne yanı beşik iyi oluyomuş ilk aylar

Eklentiler

• 6AE162C8-2BF9-44DC-99E1-A889377844AD.png
    6AE162C8-2BF9-44DC-99E1-A889377844AD.png
    188,7 KB · Görüntüleme: 72
Herkes alın diyor hem kusma falanda sıkıntı olmuyormuş hem de bu sevinin hava kanalları falan varmış sanırım
Biz hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymamıştık. Çok ihtiyaç duyarsanız beşikteki yatağının altına bir şey sıkıştırıp öyle eğimi sağlarsınız. Hunharca alışveriş yaptığınızı görüyorum hanımlar. Etmeyin. Çoğu kullanılmıyor. 😁

Biz hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymamıştık. Çok ihtiyaç duyarsanız beşikteki yatağının altına bir şey sıkıştırıp öyle eğimi sağlarsınız. Hunharca alışveriş yaptığınızı görüyorum hanımlar. Etmeyin. Çoğu kullanılmıyor. 😁
İlk ya sanırım ondan duramıyoruz😂

Olmazsa olmazları söyleyin faydalanalım😊

İlk ya sanırım ondan duramıyoruz😂
Ben de öyleydim anlıyorum sizi. Avent’in biberonunu aldım. Oğlum anne sütü aldı hep. Hiç mamaya ihtiyaç olmadı. Dolayısıyla elde kaldı. Emzirme yastığı, örtüsü bilmem nesi. A’dan Z’ye her şeyi almışım. Allah‘tan sterilizasyon makinesi almamışım manyak gibi. 😁 Şu an ikinciye hamileyim.

Ben de öyleydim anlıyorum sizi. Avent’in biberonunu aldım. Oğlum anne sütü aldı hep. Hiç mamaya ihtiyaç olmadı. Dolayısıyla elde kaldı. Emzirme yastığı, örtüsü bilmem nesi. A’dan Z’ye her şeyi almışım. Allah‘tan sterilizasyon makinesi almamışım manyak gibi. 😁 Şu an ikinciye hamileyim.
Tebrik ederiiim 🥰bende çok ıvır zıvır almak istemiyorum çünkü sonradan koyucak yerde lazım o yüzden en net ne lazımsa onu istiyorum ha bi kaç keyfi eşyada olabilir belki😄

Ben daha geçen gün sterilizatör baktım desem🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Bize tecrübeli birkaç anne lazım anlaşıldı🙈🙈🙈

Olmazsa olmazları söyleyin faydalanalım😊
Her şeye zam geliyor malum. Alabiliyorsanız şimdiden iyi bir suluk alın mesela. Mama içerse zaten kullanacak. Sadece anne sütüyle beslenirse 6. ayda kullanmaya başlayacaksınız en geç. Ben Avent’in suluğunu almıştım. Oğlum su içilen kauçuk kısmını sürekli ısırarak kopardı. Yedek başlığı da satılmıyor. Çöp oldu yani. Sonra daha ucuz bir Wee Baby suluk aldım. Üzerinden kamyon geçse bir şey olmaz. Öyle sağlam bir şey. 😁

Hayırlı olsun topiginiz.. minicity ve ebebek te çok güzel indirimler var yenidoğan ve ileriki aylar için..hayat pahalılığı dan 18 aya kadar kıyafet almisligim var. 🥴
Evet e bebekte baya indirim varmış bana uzak olduğu için biraz gitmem sıkıntı ama çok gitmek istiyorum indirimleri kaçırmak istemiyorum malum herşey aldı başını gidiyo

Her şeye zam geliyor malum. Alabiliyorsanız şimdiden iyi bir suluk alın mesela. Mama içerse zaten kullanacak. Sadece anne sütüyle beslenirse 6. ayda kullanmaya başlayacaksınız en geç. Ben Avent’in suluğunu almıştım. Oğlum su içilen kauçuk kısmını sürekli ısırarak kopardı. Yedek başlığı da satılmıyor. Çöp oldu yani. Sonra daha ucuz bir Wee Baby suluk aldım. Üzerinden kamyon geçse bir şey olmaz. Öyle sağlam bir şey. 😁
Wee nin bana hediye geldi yeterli olur sanırım

Evet e bebekte baya indirim varmış bana uzak olduğu için biraz gitmem sıkıntı ama çok gitmek istiyorum indirimleri kaçırmak istemiyorum malum herşey aldı başını gidiyo
Internet üzerinden alırsan daha çok indirim oluyo..çıtçıtlı body en çok indirim e bebekte..biberon alacakalr da yine e bebek indirimde..bebek bezi 1 numara sleepy Trendyol dan 210 adeti 153 liraya aldım 2 numarada aynı fiyattaydi kaçırdım 😒😀 aklıma geldikçe yazarım benim ikinci gebelik elzem olan şeyleri yazıyorum 🤪

Bir de ben anneye ne lazım onu da merak ediyorum hep bebeye alıyoruz ben bi pijama takımı aldım kendime bi de emzirme atleti başka ne alcaz

Back