- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Sıkınca patikleri kesPatikliler boyu uzayınca sıkıyor. Ben yeni doğduğunda giydirmek için patikli alcam sadece
Şimdilik 2 oldu yeter sanırım ama aklımda olsunE daha ne iyi olmuşBu lansinohta çok iyimiş kuzu onada bakabiliriz
Yaza denk geliyor ya kışı düşünmüyorum şu anSıkınca patikleri kes
Kışın patikli daha iyi oluyor
Bencede yeter kuzuŞimdilik 2 oldu yeter sanırım ama aklımda olsun
İnce mi nasıl yeri?Kızlar 90*100 boyutu çok güzel bugün geldi kargom ben çok beğendim sizlerede fikir olsun
Müslin Örtü - LC WAIKIKI - 129,99 TL
Ekru Mickey Mouse Baskılı Erkek Bebek Müslin Bez size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W13627Z1-LRAwww.lcwaikiki.com
Kuzu inceliğini ben beğendim çok yumuşakta değil ama boyut falan çokzelİnce mi nasıl yeri?
Ayy bende heycanla bekliyorum bebek arabasını ordan alıcam inşallah güzel bi indirim olurKızlar e bebekte şubat indirimleri başlıyor bu gece 22.00 de. Jokerde de varmış şubat indirimleri haberiniz olsun
Büyük demi diğerine göreKuzu inceliğini ben beğendim çok yumuşakta değil ama boyut falan çokzel
Hadi inşallahAyy bende heycanla bekliyorum bebek arabasını ordan alıcam inşallah güzel bi indirim olur
Büyük tabi kuzuBüyük demi diğerine göre
Bende alayım olmadıBüyük tabi kuzu
Al bence kuzu zararı olmaz fiyatıda çok iyiBende alayım olmadı
Link varmı kuzuBakmak isteyen olursa ben düz renk ve geniş boy müslin araştırdım çok.
2 katlılarda Caline Baby 120x120 cm müslin örtü artı 4 adet ağız mendili birlikte. Kundak yapmak için ideal.
4 katlılarda da Tinylamb 100x150 cm
Bunlar boy, kat sayısı ve fiyat olarak makul geldi bana. 80-90 tl civarı trendyoldan bakabilirsiniz. Kullanıcı yorumları da iyi.
Kuzu bununda linkini atarmısınCivilde çok şık hamile pijama takımı var 119 tl arnetta jasmine. Üstü düğmeli olduğu için emzirmeye uygun. Yalnız kesimi bol olduğu için almak isteyen olursa m bendende s alın diye yorumlarda okudum. Aynısı trendyolda çok daha pahalıydı.
Trendyolda da vigenza markasının pijama takımları var indirimde. 150 tl civarı var desenlerini seven olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?