Hadiii yaaa iştee onu diyorumm bende ne alacağımı şasırdımm hele sen ne zaman doğuruyonn 9 şubatta doğuran biri varmı acep yaYok cnm 0 3 ve yenidogan da aldım karışık aslında ama cidden 0 3 ayliklar sanki az giyilecek gibi görünüyor, küçüldü birçoğu yıkayınca
2 şubatta cnm kısmetse, valla az az al bence ihtiyaç olunca bebeğin durumuna göre alirsin, bebeğe bağlı biraz da aslında, kimi bebek zayıf doğuyor kimisi tombul oluyor biraz yada cok kilo alan var doğumdan sonra az alan varHadiii yaaa iştee onu diyorumm bende ne alacağımı şasırdımm hele sen ne zaman doğuruyonn 9 şubatta doğuran biri varmı acep ya
Ayyyy işte ona sey ettimm nediyimm alacam birşekildee çok almıcamm alabildiğim kadarr2 şubatta cnm kısmetse, valla az az al bence ihtiyaç olunca bebeğin durumuna göre alirsin, bebeğe bağlı biraz da aslında, kimi bebek zayıf doğuyor kimisi tombul oluyor biraz yada cok kilo alan var doğumdan sonra az alan var
Öyle yap cnm en güzeli duruma göre alirsin, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımAyyyy işte ona sey ettimm nediyimm alacam birşekildee çok almıcamm alabildiğim kadarr
Sağlıcakla gelsinn minik kucağına
Amiinn burcummÖyle yap cnm en güzeli duruma göre alirsin, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Aynen zıbın tarzı daha çok alcam ama e bebekten almam ya da büyük alırımAlma sakın 0 3 artık yıkayınca valla cok çekti, Allah'tan cok almadım ben kıyafet e bebekten, genelde trendyoldan aldım, bide sizin yaza gelicek doğum, citcitli giyer genelde cok kıyafet de alma, benim yeğenlerim öyleydi valla yazın evde hep citcitli badi giyerler di sadece
Onu da cok alma cnm yaz bebeği olucak seninki, ben bile 2 3 tane aldim valla, uzun kollu zibin giydirmek zor dediler kisa kollu aldım daha çok, artık üşürse üst üste giydiririmAynen zıbın tarzı daha çok alcam ama e bebekten almam ya da büyük alırımSadece başlarda bi giymek için uzun kollu alıyım diyorum
5 tane kruvaze aldım yeter o dedi annem deOnu da cok alma cnm yaz bebeği olucak seninki, ben bile 2 3 tane aldim valla, uzun kollu zibin giydirmek zor dediler kisa kollu aldım daha çok, artık üşürse üst üste giydiririm
Bencede cnm duruma göre alınır, ama insan güzel şeyler görünce de duramıyor bazen ya,annem kızdı bana hep, küçülecek giydiremicen bi sürü şey almışın diye ama insan hevesleniyor ya5 tane kruvaze aldım yeter o dedi annem de
Aynen hevesleniyoruz sonuçta ilk çocuğumuz tecrübemiz yok hevesimiz çokBencede cnm duruma göre alınır, ama insan güzel şeyler görünce de duramıyor bazen ya,annem kızdı bana hep, küçülecek giydiremicen bi sürü şey almışın diye ama insan hevesleniyor ya
Aynen ya cok giyemezse ikinci giyer diyorum o zaman daha cok deliriyorAynen hevesleniyoruz sonuçta ilk çocuğumuz tecrübemiz yok hevesimiz çok
AyyyAynen ya cok giyemezse ikinci giyer diyorum o zaman daha cok deliriyor(öğretmenim o bakicak da )
Trendyola falan da bak cnm uygun fiyatlı hastane çıkışları var zaten çok az kullanılıyor bence cok para vermeye gerek yokKızlar uyguna yine bi hastane çıkışı buldum zararı olmaz erkek anaları bakın derim
Aynen kuzu bende böyle uyguna bi kaç takım aldım bide özel isimli yaptırmayı düşünüyorum yeterTrendyola falan da bak cnm uygun fiyatlı hastane çıkışları var zaten çok az kullanılıyor bence cok para vermeye gerek yok
Tek alt da al cnm ihtiyaç olur diyolarAynen kuzu bende böyle uyguna bi kaç takım aldım bide özel isimli yaptırmayı düşünüyorum yeter
Aynen kuzu ama bu patikli olanlarmı yoksa patiksizlermi daha iyi acabaTek alt da al cnm ihtiyaç olur diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?