- 2 Ağustos 2013
- 35.482
- 108.724
- 798
36 paketim varBu arada sleepy natural ıslak mendiller 12 li 95 tl herkes almıştır inşallah
Şimdilik yeter kuzu36 paketim var
Bana annem patiksiz al daha iyi dedi ben karışık aldımAynen kuzu ama bu patikli olanlarmı yoksa patiksizlermi daha iyi acaba
Tamam çoğunlukla patiksiz alayım o zaman beybiBana annem patiksiz al daha iyi dedi ben karışık aldım
Patikliler boyu uzayınca sıkıyor. Ben yeni doğduğunda giydirmek için patikli alcam sadeceAynen kuzu ama bu patikli olanlarmı yoksa patiksizlermi daha iyi acaba
Aynen kuzu ilk başlar iyi de sonradan çok kullanılmasa daha iyi gibiPatikliler boyu uzayınca sıkıyor. Ben yeni doğduğunda giydirmek için patikli alcam sadece
Canım bu müslinlerden memnun kaldın mı düz renkli olanlar nasıl kaliteli geldi mi? İnceliği kalınlığı nasıl?İnşallah memnun kalırıız güzel gelirse 2-3 tane daha alıcam zararı olmaz
Kuzu ben malını beğendim ama boyutu küçük kalınlığıda çok kalın değil ama incede değil kaliteli benceCanım bu müslinlerden memnun kaldın mı düz renkli olanlar nasıl kaliteli geldi mi? İnceliği kalınlığı nasıl?
Aynen bi kundak olmaz ama yine üstünü örteriz banyodan sonra kurulamak için iş görür. Bence de kaliteli ben beğendimKuzu ben malını beğendim ama boyutu küçük kalınlığıda çok kalın değil ama incede değil kaliteli bence
Aynen aynen kuzu bende öyle düşündüm yaz ya uyurken falan bide bebek arabasında üstünü örtmek için kullanılabilirAynen bi kundak olmaz ama yine üstünü örteriz banyodan sonra kurulamak için iş görür. Bence de kaliteli ben beğendim
AynenAynen aynen kuzu bende öyle düşündüm yaz ya uyurken falan bide bebek arabasında üstünü örtmek için kullanılabilir
Kuzu ben malını beğendim ama boyutu küçük kalınlığıda çok kalın değil ama incede değil kaliteli bence
Aynen bi kundak olmaz ama yine üstünü örteriz banyodan sonra kurulamak için iş görür. Bence de kaliteli ben beğendim
Hemen koşuyorumKızlar Amazon da indirimler var. Chico, philips biberonlar baya indirimde alacaksanız kaçırmayın. Ben kendime tayt ve eşofman aldım dün baya uygunlar
Ben e bebekten chicco nun pp biberonunu aldım camı aynı fiyat resmen burdaHemen koşuyorum
Bende avent düşünüyorum ama daha biberona gelemedimBen e bebekten chicco nun pp biberonunu aldım camı aynı fiyat resmen burda
Avent in küçüğü vardı yeğenimden kalma ona emzik alcam yeni bendeBende avent düşünüyorum ama daha biberona gelemedim
E daha ne iyi olmuşAvent in küçüğü vardı yeğenimden kalma ona emzik alcam yeni bende
Bu markanın müslinleri çok güzel bn bebişime kullanıyorumZekta1 senin önerdiğin müslimlerden 3'ünü aldım
öyle güzel görünüyo kiii
indirim topiğimiz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?