• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Kızlar trendyol pentide indirim varmış

Screenshot_2021-12-29-10-14-19-814_com.instagram.android.jpg

Kızlar bir şey soracagim, instada bir sayfa buldum maclaren bebek arabaları var orijinal mıdır acaba bilemedim ama fiyatlar inanılmaz güzel. Sayfayı buraya bırakıyorum, bilgisi olan varsa beni de bir aydınlatsın lütfen, teşekkürler 🙏🌹
Screenshot_20211230-234123_Instagram.jpg

Pompadan bi tane biberon çıkıyormuş olmazsa bi tane de yedek alayım dediğin gibi. Sağ ol canım😇🥳
Pompa için erken degilmi kızlar sütünüz gelir belki hiç gerek kalmaz ne bilim ben onu doğum dan sonra lazım olursa alırım diye hiç düşünmedim iki çocuğumda kullanmadım insallh bunada gerek kalmaz lıkır lıkır içerler

Kızlar bir şey soracagim, instada bir sayfa buldum maclaren bebek arabaları var orijinal mıdır acaba bilemedim ama fiyatlar inanılmaz güzel. Sayfayı buraya bırakıyorum, bilgisi olan varsa beni de bir aydınlatsın lütfen, teşekkürler 🙏🌹Eki Görüntüle 2979175
Canım takipçi sayısı az üstelik pahalı şeyleri bilindik yerlerden almanı tavsiye ederim paran çöp olmasın hiç olmadı hepsi burada Trendyol falan oralara bak iade zorluğu çekme bu tarz siteler bazen çok iyi çıkıyor ürünler bazen kaziklayabiliyor guvenemiyorsun ben yorumlarada asla güvenmem çoğu kendi yazıyor başkaların müşteri memnuniyetini paylaşıyor kendi gibi ınstagram'dan umaybebe dışında güvendiğim sayfa yok

Pompa için erken degilmi kızlar sütünüz gelir belki hiç gerek kalmaz ne bilim ben onu doğum dan sonra lazım olursa alırım diye hiç düşünmedim iki çocuğumda kullanmadım insallh bunada gerek kalmaz lıkır lıkır içerler
Canım doğumdan 8 hafta sonra işe dönücem maalesef sağmak zorundayım

Bazı hastaneler öyleymiş
Esim Bebek arabası bakarken demişler puset zorunlu hastaneden çıkarken diye şaşırdık bakalım daha neler çıkacak bide sezeryanliyim doğuma girmeden covid testi istiyorlarmış hastaneler 🤦🏻‍♀️ onuda yeni duydum inşallah öyle bişi çıkmaz bu sefer kontrole gittiğimde soracam

Esim Bebek arabası bakarken demişler puset zorunlu hastaneden çıkarken diye şaşırdık bakalım daha neler çıkacak bide sezeryanliyim doğuma girmeden covid testi istiyorlarmış hastaneler 🤦🏻‍♀️ onuda yeni duydum inşallah öyle bişi çıkmaz bu sefer kontrole gittiğimde soracam
Evet pcr testini de duymuştum.

Ama puset için hastaneye sorun hepsi istemiyor

Evet pcr testini de duymuştum.

Ama puset için hastaneye sorun hepsi istemiyor
Annem kovid çıktığı sene fıtık ameliyatı oldu ondan test istemediler yazık tüm hastaneler ameliyatı kapatmisti acil dışında almıyordu kaç ay sıra beklemistik üstünden iki sene geçmiş şimdide bunu çıkardılar bide ucretsizde değil özel olunca 250₺ ordan kirpicaklar 🤦🏻‍♀️

My-little-bird My-little-bird canım, Penti kargom geldi.
Bayıldım hepsine. 🤗

Sabahlığın içine bir de beyaz pijama takımı alıcam.

Her tarafa baktım, hep ekru var. 🙈

Beyaz pijama altı veya pijama takımı görürseniz haber verir misiniz? 😉

.

Back