- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Sorum başlıkta da yazdığım gibi çamaşır makinesi.
Indesit nasıl bir marka arkadaşlar 6 kg 1000 devir kampanya da 529 tl.
İyi değil diyenler olursa önerilerinizi bekliyorum sipariş vereceğim 3 gün içinde ...
ben anneme almıştım çok memnun kaldık biz
yorumlarda sıkarken biraz gürültü oluyor yazmışlar böyle bir durum var mı sizde de?
benim ki bosch memnunum
canım indesitmiş vestelmiş harbiden bi işe yaramıyo, indesiti ben hep bekar arkadaşlarımın evlerinde gördüm idareten alınmış makinalar, ucuz etin yahnisi hesabı bence iyi düşün donanım habere falan bak ben çok araştırarak aldım makinalarımı
Sorum başlıkta da yazdığım gibi çamaşır makinesi.
Indesit nasıl bir marka arkadaşlar 6 kg 1000 devir kampanya da 529 tl.
İyi değil diyenler olursa önerilerinizi bekliyorum sipariş vereceğim 3 gün içinde ...
Indesıt alma cok afedersın ama dandık bır marka
Ben bunu kullanıyorum cok memnunum herkese de tavsıye edıyorum...
Samsung WF1702WQR modelı...Eco bubblee teknolojısı bır harıka...
Bır arastır ıstersen
aslında ilk araştırdığımda samsungun elmas kazan modelinden bir tane beğendim ama annem samsung istemem dedi açıkcası siemens dışında fazla marka denemedi sanırım o yüzden ön yargılı. Bosch ve samsungu da hafızaya aldım şimdilik :)
canım annemler aldı gecen sene camaşır mak buzdolabı çamaşır kurutma maK görünüm süperdi ama sonuç çöpe gitti makine yıkamıyordu ve acayi gürültü eevde duramazsın 2 3 kere aynı camaşırı yıkıyordu annem düşün. buzdolbı 10 günde gitti donduruc kısmmı sogutmuyordu yiycekler hep bozuldu kac kere servis geldi gitti geldi giti habire 1i bozulup durdu sonundada annem isyan etti hepsini attılar.ariston almayı düşünüyorsan hotpoint düşün derim evimdeki tüm beyaz eşyalar hotpoint hiç sıkıntı çekmedim.memnun kalırsın abimdekilerde hoverr oda cok kaliteli servis anında kapıda küçücük sıkıntıda
aslında ilk araştırdığımda samsungun elmas kazan modelinden bir tane beğendim ama annem samsung istemem dedi açıkcası siemens dışında fazla marka denemedi sanırım o yüzden ön yargılı. Bosch ve samsungu da hafızaya aldım şimdilik :)
canım annemler aldı gecen sene camaşır mak buzdolabı çamaşır kurutma maK görünüm süperdi ama sonuç çöpe gitti makine yıkamıyordu ve acayi gürültü eevde duramazsın 2 3 kere aynı camaşırı yıkıyordu annem düşün. buzdolbı 10 günde gitti donduruc kısmmı sogutmuyordu yiycekler hep bozuldu kac kere servis geldi gitti geldi giti habire 1i bozulup durdu sonundada annem isyan etti hepsini attılar.ariston almayı düşünüyorsan hotpoint düşün derim evimdeki tüm beyaz eşyalar hotpoint hiç sıkıntı çekmedim.memnun kalırsın abimdekilerde hoverr oda cok kaliteli servis anında kapıda küçücük sıkıntıda
ilk araştırdığımda aklıma yatan samsung elmas kazan ve hotpoint oldu ama sonra indesiti görünce onuda listeye aldım markayı bilmediğim için sorayım dedim.memun olanda var olmayanda ama genel olarak gürültülü yazmışlar nette.
iyice kararsız kaldım. evdekilerde hiç karışmaz böyle şeylere hemen bade seçsin bade beğensin sonra kötü çıkarsa sorumlu olmak istemiyorum
ben buzdolabimdan cok memnunum oysa kikizim habire acar onunde durur bazen farketmem ne zaman actigini acik kalir dakikalarca ama simdiye kadar en ufak sorun yasamadim
arkadasin da dedigi gibi bu biraz da sans isi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?