- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
canım senin yerine olsam indesiti silerim kafamdan servis elemanlarıyla arkadas olabilirsiniz.:)
hotpoint,
bosh
samsung
hoover
electrolux
cevremde gördüklerim ve memnun kalanlar
vestel regal indesit beko düşünme derim
ama gerçekten şans işi bu teknoloji olayı. mesela ben dizüstü bilgisayarımı 3 yıl önce aldım acer'den. Hep kötülüyorlardı markayı casper alan arkadaşım 2 güne çöp etti mesela. Çok şükür 3 yıldır kullanıyorum.
Bunun gibi bir sürü örnek...
Hangi model hangi marka açıkcası bilmiyorum ne alacağımı :26:
şuan evde ki vestel 5 6 sene ancak oldu şimdi içler acısı halde. koskoca servis bile çözemedi sorununu şimdide ekranı hata verip duruyor ayarlanmıyor yıkayınca da çok köpürtüyor garip garip hallerde.
samsung ilk beğendiğim aklımda. bosch da iyi ve beğendiğimiz model olursa o da olabilir. hoover baktım biraz uçuk fiyatı
bende 3 yıl önce aldım acer:)herkes kötü dedi...hemen bozulur ısınıyor falan ne saglam cıktı varya taş gibi laptop sapasaglam ...kardesim üstüme 3üncüyü aldı toshiba dell hp hepsi bozuldu kackere servis gördü benimkini benim ufaklık yere düşürdü ben dedim bozulmuştur hiçbişey olmadı
ısınma olayı doğru bakımlı olunmazsa fanı hemen toz doluyor ısıtıp kapatıyor. bakımını eksik etmez soğutucu kullanırsan hiç bir sorun çıkmaz. toshiba filan hiç düşünmemiştim bile
sogutucu kullanıyorum tık yok maşallah diyimde akşama bozulmasın:)yanarım valla
sogutucu kullanıyorum tık yok maşallah diyimde akşama bozulmasın:)yanarım valla
benimde aklımdan o geçti aman aman mazallah bişey olmasın.
bu marka değil de kalite işi
her yıl ütü atardık bi tefal aldık 10 sene kullandık
pcim asus tam 8 yıllık mausu bile hala orjinal
ucuz etin yahnisi hikayesi
beyaz eşyada bocsh tek geçerim
uygun olsun diyorsun taksitle alabilirsin zorlanmadan
Ben bilmiyorum da eşim biliyor indesiti, hiç tavsiye etmiyor. Hem çabuk arıza veriyormuş hem de servisi yetersiz ve kalitesizmiş.
Benim makinem Arçelik, gayet memnunum. Özellikle arçeliğin servisini çok beğeniyorum, gerçekten çok ilgililer ve de titizler. Eve ne zaman servis gelse ardından müşteri hizmetlerinden arayıp servis elemanlarının nasıl davrandıklarını soruyorlar kılık kıyafet ve bilgilendirme açısından nasıllar diye.
2001 yilinda evlenirken camasir makinemi indesit aldim.o zaman yeni cikmisti.adini duymamistik hic.tereddit ettik ama satan adam cok methetti.aldik.
Hergun kullandim.bazen 2-3 kez.bu seneye kadar bir kez bile servis gelmedi.sene basinda hafiften kafayi yemeye basladi.bulasik makinem de oyle.ama o arcelikti ve 5 senelikti.kac kez servis geldi ona ve 250 tl aldilar toplam.neredeyse yenisi parasi.
Neyse.bu sene basi elimize firsat gecti ve tum beyaz esyalarimizi degistirdik.camasir makinem yine indesit.kurutucu aldik o da indesit.bulasik makinem ariston ama o da indesitin kanka markasi.buzdolabim LG.
6 aydan fazladir kullaniyorum gayette memnunum.
Bu isler biraz da sans isi.ne de olsa kul yapimi.
canım senin yerine olsam indesiti silerim kafamdan servis elemanlarıyla arkadas olabilirsiniz.:)
hotpoint,
bosh
samsung
hoover
electrolux
cevremde gördüklerim ve memnun kalanlar
vestel regal indesit/hotpoint beko düşünme derim
selam canım bende 2 gun once babamdan camasır makınesı hedıye aldım sagolsun kendı makınelerı bozuktu benım makınemı o aldı bana 0 bı tane almıs samsung 7 kg 1000 dev,r elmas kazan hem fıyatı cok uygun (700tl)hemde gercekten mukemmel urunaslında ilk araştırdığımda samsungun elmas kazan modelinden bir tane beğendim ama annem samsung istemem dedi açıkcası siemens dışında fazla marka denemedi sanırım o yüzden ön yargılı. Bosch ve samsungu da hafızaya aldım şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?