• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Indesit marka çamaşır makinası kullanan var mı? Hangi çamaşır mak. almalı ?

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
Sorum başlıkta da yazdığım gibi çamaşır makinesi.
Indesit nasıl bir marka arkadaşlar 6 kg 1000 devir kampanya da 529 tl.
İyi değil diyenler olursa önerilerinizi bekliyorum sipariş vereceğim 3 gün içinde ...

yorumlarda sıkarken biraz gürültü oluyor yazmışlar böyle bir durum var mı sizde de?

hayır annemin makinesinde böyle bir sorundan şikayetçi olduğumuzu hatırlamıyorum fiyatı da kalitesi de gayet güzel bence alman markası zaten eğer çok ayrıntılı özellikleri olmasada olur uygun ve sağlam olsun diyorsan öneririm yani

evdeki makinamız vestel. kendi kendine su kaçırıyor kaç kere servis geldi yine aynı su kaçtığı içinde paslandı bir sürü de ayarı vardı genelde birkaç program kullanılıyor sonuçta.
normal bir makina istiyoruz çok ahım şahım özellikli olmasına gerek yok indesit makinenin dışıda öyle itici değil şık duruyor aklımı çeldi baya :31:

canım indesitmiş vestelmiş harbiden bi işe yaramıyo, indesiti ben hep bekar arkadaşlarımın evlerinde gördüm idareten alınmış makinalar, ucuz etin yahnisi hesabı bence iyi düşün donanım habere falan bak ben çok araştırarak aldım makinalarımı

canım indesitmiş vestelmiş harbiden bi işe yaramıyo, indesiti ben hep bekar arkadaşlarımın evlerinde gördüm idareten alınmış makinalar, ucuz etin yahnisi hesabı bence iyi düşün donanım habere falan bak ben çok araştırarak aldım makinalarımı

evet haklısın vestel gibi marka bile dandik çıktı teyzem bekoyu 12 yıldır kullanıyor sanırım biraz şans işi bu. Kaç kez servisini çağırdık yine aynı makina kendini çürüttü resmen. Bizi 2 sene kadar idare etsin yeter. Bu ara evi yeniledik aşırıya kaçamıyoruz. Sonra zaten üstün özellikli bir şey alırız diye düşündüm. Ya da sınırları zorlayıp almak mı gerek iyisinden bir şey :44:

Indesıt alma cok afedersın ama dandık bır marka :ssz:
Ben bunu kullanıyorum cok memnunum herkese de tavsıye edıyorum...
Samsung WF1702WQR modelı...Eco bubblee teknolojısı bır harıka...
Bır arastır ıstersen :34:

Eklentiler

• $Samsung-WF1702WQR-7-Kg-1200-Devi_3203_1.webp
    $Samsung-WF1702WQR-7-Kg-1200-Devi_3203_1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
indesitin dandik bi marka oldugunu dusunmuyorum sahsen 4 yildir buzdolabini kullaniyorum simdiye kadar hic bi sikayetim olmadi cok memnunum ama camasir makinasini bilemicem

Sorum başlıkta da yazdığım gibi çamaşır makinesi.
Indesit nasıl bir marka arkadaşlar 6 kg 1000 devir kampanya da 529 tl.
İyi değil diyenler olursa önerilerinizi bekliyorum sipariş vereceğim 3 gün içinde ...

canım annemler aldı gecen sene camaşır mak buzdolabı çamaşır kurutma maK görünüm süperdi ama sonuç çöpe gitti makine yıkamıyordu ve acayi gürültü eevde duramazsın 2 3 kere aynı camaşırı yıkıyordu annem düşün. buzdolbı 10 günde gitti donduruc kısmmı sogutmuyordu yiycekler hep bozuldu kac kere servis geldi gitti geldi giti habire 1i bozulup durdu sonundada annem isyan etti hepsini attılar.ariston almayı düşünüyorsan hotpoint düşün derim evimdeki tüm beyaz eşyalar hotpoint hiç sıkıntı çekmedim.memnun kalırsın abimdekilerde hoverr oda cok kaliteli servis anında kapıda küçücük sıkıntıda

Indesıt alma cok afedersın ama dandık bır marka :ssz:
Ben bunu kullanıyorum cok memnunum herkese de tavsıye edıyorum...
Samsung WF1702WQR modelı...Eco bubblee teknolojısı bır harıka...
Bır arastır ıstersen :34:

aslında ilk araştırdığımda samsungun elmas kazan modelinden bir tane beğendim ama annem samsung istemem dedi açıkcası siemens dışında fazla marka denemedi sanırım o yüzden ön yargılı. Bosch ve samsungu da hafızaya aldım şimdilik :)

aslında ilk araştırdığımda samsungun elmas kazan modelinden bir tane beğendim ama annem samsung istemem dedi açıkcası siemens dışında fazla marka denemedi sanırım o yüzden ön yargılı. Bosch ve samsungu da hafızaya aldım şimdilik :)

Samsung ıstememesının sebebı daha once hıc kullanmamıs olması ve yaygın olmaması...
Bende ılk basta korkmustum sımdı ıyı kı almısım dıyorum...:16:

canım annemler aldı gecen sene camaşır mak buzdolabı çamaşır kurutma maK görünüm süperdi ama sonuç çöpe gitti makine yıkamıyordu ve acayi gürültü eevde duramazsın 2 3 kere aynı camaşırı yıkıyordu annem düşün. buzdolbı 10 günde gitti donduruc kısmmı sogutmuyordu yiycekler hep bozuldu kac kere servis geldi gitti geldi giti habire 1i bozulup durdu sonundada annem isyan etti hepsini attılar.ariston almayı düşünüyorsan hotpoint düşün derim evimdeki tüm beyaz eşyalar hotpoint hiç sıkıntı çekmedim.memnun kalırsın abimdekilerde hoverr oda cok kaliteli servis anında kapıda küçücük sıkıntıda

ilk araştırdığımda aklıma yatan samsung elmas kazan ve hotpoint oldu ama sonra indesiti görünce onuda listeye aldım markayı bilmediğim için sorayım dedim.memun olanda var olmayanda ama genel olarak gürültülü yazmışlar nette.
iyice kararsız kaldım. evdekilerde hiç karışmaz böyle şeylere hemen bade seçsin bade beğensin sonra kötü çıkarsa sorumlu olmak istemiyorum

bende yakın zmanada beyaz eşya alıcam kendi evime indesit almayı düşünmem ama dediğim gibi aldığımızdan da gerçekten memnun kaldık sanırım biraz şans işi beyaz eşya. ben kendi evime samsung almayı düşünüyorum bu aralarda kampanya vardı samsunglarda hala devam ediyor mu bilemem ama bir ay önce heryer de vardı kampanyası

ben buzdolabimdan cok memnunum oysa ki:34:kizim habire acar onunde durur bazen farketmem ne zaman actigini acik kalir dakikalarca ama simdiye kadar en ufak sorun yasamadim
arkadasin da dedigi gibi bu biraz da sans isi galiba:1:

ilk araştırdığımda aklıma yatan samsung elmas kazan ve hotpoint oldu ama sonra indesiti görünce onuda listeye aldım markayı bilmediğim için sorayım dedim.memun olanda var olmayanda ama genel olarak gürültülü yazmışlar nette.
iyice kararsız kaldım. evdekilerde hiç karışmaz böyle şeylere hemen bade seçsin bade beğensin sonra kötü çıkarsa sorumlu olmak istemiyorum

canım senin yerine olsam indesiti silerim kafamdan servis elemanlarıyla arkadas olabilirsiniz.:)
hotpoint,
bosh
samsung
hoover
electrolux

cevremde gördüklerim ve memnun kalanlar
vestel regal indesit beko düşünme derim

ama gerçekten şans işi bu teknoloji olayı. mesela ben dizüstü bilgisayarımı 3 yıl önce aldım acer'den. Hep kötülüyorlardı markayı casper alan arkadaşım 2 güne çöp etti mesela. Çok şükür 3 yıldır kullanıyorum.
Bunun gibi bir sürü örnek...

Hangi model hangi marka açıkcası bilmiyorum ne alacağımı :26:

ben buzdolabimdan cok memnunum oysa ki:34:kizim habire acar onunde durur bazen farketmem ne zaman actigini acik kalir dakikalarca ama simdiye kadar en ufak sorun yasamadim
arkadasin da dedigi gibi bu biraz da sans isi galiba:1:

galiba sans işi:)
benimde küçük ev aletlerinde şansım yok evleneli 3 sene oldu kaçıncı degiştirişim bu kadar kısmetsiz olunmaz ....denemeğim marka kalmadı..şimdi hepsini homend yaptım 1 ay oldu problem yok inş cıkmaz

Back
X