Incireceli'nin Diyet Günlügü

slm incier receli ne kadar da verdin bu kiloyu ayran detoksu ne ki...

5 Aralık ta basladım diyete, 3 ay olacak neredeyse canım.

tavs,ye ederim kuzum etkili oluyo

Yarın görecegiz canım.

tebrik ediyorum canımm senın adına cok mutlu oldum. 4 lü kilolara geldiğini görmeyi bende ısterım, resımlerını koyarsın 2 resım arasındakı 7 farkı buluruz artık :)

Tesekkür ederiiiiiimmm İnsallah görürüüm o günleride.. Resim cekinmeyi unutmustum ilk basladıgımda zaten boydan resimde mümkün oldugunca cekinmemeye calısırım. Ama bulursam tabiki koyarım.

Sabah
Yarım simit, peynir, 2 zeytin ve cay.

Ara
Türk kahvesi
3 minik grissini

Ögle
1 kepce mercimek corbası
7-8 yk soganlı mantar
1 dilim ekmek

vee minicik pismaniye.

hadi bakalım Bekliyoruz :)

Seni de bekliyoruz yeni basladın heralde sen ?

Dün aksam cok kacırdım felaket seyler yedim
1 but yanında 3 yk pilav.
Sonraasında komsuda oldugum icin bir tane patatesli pogaca.

vee en kötüsü de 8-9 tane cips.

Bugun de ayran detoksu ama öncesinde kahvaltı yapıcam.

esraaaa günaydın 3 ayda güzel kilo vermişsin bakalım darısı bana olsun inş.
simit canım cekti yarım simidin kalorisi nedir fazla gelir mi kahvaltı da yanına da üçgen peynir cay aaaaaaaaaaa yarın sabah kahvaltı menüm belli oldu

Günaydın
Tesekkür ederim. İnsallah sende verirsin rahatlıkla canım hem tartıda ki eksikligi görünce daha cok motive oluyorsun..

Kahvaltı da 2 dilim ekmek yeme hakkın var zaten, yarım simit yediginde 2 dilim ekmek yemis olursun. Kahvaltını evde yapıyorsan ücgen peynir yerine normal yagsız peynir yersen daha iyi olur tabi..

detoksun sonuçlarını merakla bekliyorum canımm

detoksun sonuçlarını merakla bekliyorum canımm

Eveeet,
Sabah kahvaltımı detoks daki gibi yaptım sadece ekmegi 1 dilimden birazcık fazla yemisim.

Kahvaltıdan 2 saat sonra 2 yk yogurdu sulandırıp yedim..

Detoksu biraz degistirdik.
Ögle haslanmıs olarak 2 yk nohut 2 yk yesil mercimek ve 1 yk bulguru yogurtla karıstırıp yicem.. Ondan 2ser saat arayla da ayran icicem ve salatalık yicem.. Aksam da geri kalan yogurt karısımını yicem. :18:
Birde sadece yesilcay ictim ve su.. Baska birsey yok

ayran olarak karıştırmıcan yani, cnm bi dene bakalım

ayran olarak karıştırmıcan yani, cnm bi dene bakalım

Ayran gibi tam sulu yapmadım canım corba gibi olmadı yani, hafif sulu yemek gibi oldu..
Mesela yarım saat sonra ayran gibi icicem yarım da salatalık koyarım icine.. Oldugu kadar artık. Tadını da cok sevdim..
Tek sorun kahve icmemek. Ama dayanacagız artık, 2 gün

zafere giden yol canm bu katlancaz artık:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…