• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Incireceli'nin Diyet Günlügü

Neredeyse 1 haftadır yazmamışım.. Ders falan calısıyorum vaktim olmuyor..
Bu hafta 200 gr vermisim.. Ama nasıl vermiş cıkıyorum anlamıyorum hic zayıflamıyorum gibi geliyo, kendime baktığımda:43::43::43:

Neyse
Cumartesi pazar biraz fazla kacırdım...
Dün aksam,
Şehriye corbası
Fasulye yemegi
1 tane de çig köfte yedim..

Sabah
Yarım simit peynir falaan..

Hergün yazıcaaam artık. :26:

Sabah kahvaltım,
K fileks..

Ara,
4 fındık 1 kayısı

Ögle,
Mantarlı yumurta
Salata ve 1 dilim ekmek.

Canımmmm hoşgeldin ama gitme ihmal etme biziiiii

Buradayım canım.:17:

Dün aksam,
7 yk sebze yemegi
Yarım dilim ekmek
Biraz salata

Sabah
Herzaman ki gibi.

Simdi ara ögün,
Kendime kakaolu süt yaptım, cikolatalı oldugundan yanında 1 tane fındık yedim.

Yesilcayımı da 9:00 - 9:30 arası ve ögle yemeklerinden 1 saat sonra içiyorum..
2 lt su.. Bunları yazmıyorum bile cünkü hic değişmiyor :23:

Uzun bir aradan sonra selam günlükcügüm...

Sınav telasi o bu derkene burayi ihmal ettim tabi diyeti de :21: Son 1 aydır yeme düzenim bozuldu, 55 kilo da sabit kaldım.. Her gören cok zayifladin diyor orası tamam da ben daha fazlasını bekliyorum hedefim 48 civarı olmak cünkü.. Neyse ki bu hafta kendimi toparladım. Hergün yazsam böyle olmayacak galiba, diyete devam tekrardaaan. :26:

Günaydın günlük :)

Diyeti boslamadan önce en son 54,5 kilodaydım.. Ve simdi 55,5 kg. 1 kilo almışım..

Bugunden itibaren tekrar baslıyorum..

Sabah:
Yarım simit
1 kk peynir
2 zeytin
Maydonoz..

Simdi tarcınlı karanfilli cay..

Hergün 2 lt su mutlaka içiyorum..
Hadi bakalım 48 kiloya düşücem insallaah.. :21::21::21:

Günaydın günlük,

Dün aksam,
Tarhana corbası
Lahana yemegi
Salata
Yarım dilim ekmek

Sonra da nescafe ve 1dilim kek yedim :16:

Sabah
Domates Salatalık Maydonoz
Peynir
2 dilim ekmek

Simdi de nescafe içtim :17:

selam incirreçeli :D bu akşam artık diyet yapmam gerektiğine karar verdim ve şöyle bir bakınayım derken senin günlüğüne rastladım. şu anda seninle aynı kilodayız hemen hemen.yani benim de vermem gereken bi 5-6 kilom var :s boyum 1,58.. 48 49 kilolar çok ideal oluyo. hem yaz da geldi başladık incecik kıyafetlere. ciddi bir şekilde yarın sabah başlamak istiyorum diyete. bu arada senin günlüğünü de takip edicem gaza getirdin beni =)

Seni önceden yazdığın zamanlarda da takip ediyodum :)) Tekrar yazmaya başladığını görünce çok sevindim :)) Bende 9 kilo verdim herkes çok zayıflamışsın vs dedikleri için rahatlayıp kaçamakları arttırdım bi de sınav dönemi falan derken biraz ipin ucu kaçtı :)) 1 2 kilo geri almıştım. Bu aralar tekrar başladım diyete ve 1 2 kiloyu verdim hemen :)) şimdi 5 kilo daha vermek istiyorum . Umarım buraya yazmaya devam edersin ve kısa sürede verirsin kilolarını :) İyi diyetler :)

diyetime başladım bu sabah =)

Seni önceden yazdığın zamanlarda da takip ediyodum :)) Tekrar yazmaya başladığını görünce çok sevindim :)) Bende 9 kilo verdim herkes çok zayıflamışsın vs dedikleri için rahatlayıp kaçamakları arttırdım bi de sınav dönemi falan derken biraz ipin ucu kaçtı :)) 1 2 kilo geri almıştım. Bu aralar tekrar başladım diyete ve 1 2 kiloyu verdim hemen :)) şimdi 5 kilo daha vermek istiyorum . Umarım buraya yazmaya devam edersin ve kısa sürede verirsin kilolarını :) İyi diyetler :)

Uzun zamandır buralara gelmemisim.. Sizlere de cevap veremedim kusura bakmayın kızlar... :16:

Günaydın günlük :)

Diyeti boslamadan önce en son 54,5 kilodaydım.. Ve simdi 55,5 kg. 1 kilo almışım..

Bugunden itibaren tekrar baslıyorum..

Sabah:
Yarım simit
1 kk peynir
2 zeytin
Maydonoz..

Simdi tarcınlı karanfilli cay..

Hergün 2 lt su mutlaka içiyorum..
Hadi bakalım 48 kiloya düşücem insallaah.. :21::21::21:

Eveeet,
Bu günlüğü diyete basladıgımda acmıstım. Yani Aralık 2011'de o zamanlarda 65.5 kiloyla baslamıstım. Mart 2012 de 54 lere kadar düsmüstüm.
Araya izinler, tatiller girdi.. Son 2 aydır diyet tamamen kactı. Ben yemek yemeyi cok seven biri oldugum için kilo almam kacınılmaz oldu. Zayıfladıgımda aldıgım pantolonlar beni birazcık sıkmaya basladı.

Pazartesi günü basladım aynı diyetime, suan da 58.5 kilodayım.
Bakalım suana kadar bozmadım, bilincliyim.

Yediklerimi bugunden itibaren yazıcam insallah ihmal etmemem lazım.

Dük aksamdan baslıyorum.
5 yk taze fasulye
2 yk pilav
Yarım dilim cavdar (ki pilav yedigim için yememen gerekiyordu.)
Biraz çoban salata.

Ondan sonra arkadasım ve kardesim oturduk biraz.
Cayla birlikte,
1 galeta 2 yulaflı bisküvi yedim.

Sabah,
1 yumurta
Domates-Maydonoz
1 kk peynir
1,5 dilim ekmek.

Simdi ara öğün yapacagım.
Türk kahvesi ve 1 bisküvi

Her ana öğünden önce 2 bardak su içiyorum. Aralarda da içiyorum.. 2,5 lt fala oluyor işte.
Kahvaltıdan yarım saat sonra ve ögle yemeklerinden yarım saat sonra mutlaka yesilcay içiyorum.

Simdilik bu kadar.. :7:

Ögle yemegim,
5 köfte
Yarım dilim ekmek
Yagsız salata
Biraz yoğurt

Birazdan yesicay..

Son düzenleme:
Dün aksam,
1 kepce mercimek corbası
1 biber dolması
3 tane de çiğ köftesi yedim. Cok canım cekmişti :26: