• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Incireceli'nin Diyet Günlügü

:46::46::46:
tebrikler bakalım ne kadar gidecekk

Ayran diyetimi bozdum :36: :36:
Dün hic zorlamamıstı beni ama bugun olmadı yani.. Ders falan calısamıyordum yogurt ye yogurt ye :55:
Bende karısımımın içine kücük ton balıgının yarısını koydum afiyetle yedim.. Sonra da kendime gelmem icin türk kahvesi :35:

Napim ama yaa, dün kacamak yoktu bugun oldu.. Olsun artıkın :21:

Herkes yazmıs bende paylasayım, aylık raporumu...

Herzaman ki gibi porsiyon kücültelerek yedim yemeklerii..
İlk defa farklı olarak 2 günlük ayran detoksuna girdim dün güzeldi bugun basaramadım.. Ama önemi yok..

Spor da aksamları oldugum yerde kosup 5-6 dk sonra da basen hareketleri yaptım tabi ki her aksam olmadı bu :33:

5 Aralık 2011
Baslangıc kilo = 65,6
27 Subat 2012
Simdiki kilo = 56,9
Toplam giden = 8,700
Hedef = 48 - 49

Bu kadarr :emir_bebek:

Son düzenleme:

Ayran diyetimi bozdum :36: :36:
Dün hic zorlamamıstı beni ama bugun olmadı yani.. Ders falan calısamıyordum yogurt ye yogurt ye :55:
Bende karısımımın içine kücük ton balıgının yarısını koydum afiyetle yedim.. Sonra da kendime gelmem icin türk kahvesi :35:

Napim ama yaa, dün kacamak yoktu bugun oldu.. Olsun artıkın :21:

hadi bakalım öyle olsunn kuzum sıkma canını sen nasıl olsa vercez bu kiloları bendenn de sadece 600 gr gitti baksanaaa utanmısam aglıcammm :43::43::43::43:

İlk defa farklı olarak 2 günlük ayran detoksuna girdim dün güzeldi bugun basaramadım.. Ama önemi yok..

Spor da aksamları oldugum yerde kosup 5-6 dk sonra da basen hareketleri yaptım tabi ki her aksam olmadı bu :33:

5 Aralık 2011
Baslangıc kilo = 65,6
27 Subat 2012
Simdiki kilo = 56,9
Toplam giden = 8,700
Hedef = 48 - 49

ahhh bende o 56 ları görebilecekmiyim acabaa

5 Aralık 2011
Baslangıc kilo = 65,6
27 Subat 2012
Simdiki kilo = 56,9
Toplam giden = 8,700
Hedef = 48 - 49

Canım benim çok güzel zayıfladın :nazar:
Ayran detoksunu duydum çok ama okumaya üşendim, detaylarını bilmiyorum. Sağlıklı bir şey mi yoksa şok diyetler gibi mi?

En güzeli porsiyon küçültmek işte, tebrikler, aynennnn devam :54:

hadi bakalım öyle olsunn kuzum sıkma canını sen nasıl olsa vercez bu kiloları bendenn de sadece 600 gr gitti baksanaaa utanmısam aglıcammm :43::43::43::43:

ahhh bende o 56 ları görebilecekmiyim acabaa

Canım benim çok güzel zayıfladın :nazar:
Ayran detoksunu duydum çok ama okumaya üşendim, detaylarını bilmiyorum. Sağlıklı bir şey mi yoksa şok diyetler gibi mi?

En güzeli porsiyon küçültmek işte, tebrikler, aynennnn devam :54:

ne güzel kilo vermişsin darısı başıma inşşş

esraaaa üç ayda cok güzel kilo vermişsin tebrikler darısı bana olsun diyelim

Tesekkür ederim arkadaslar, insallah hep beraber verecegiz bu fazlalıkları. :16:

Cumartesi ve pazar cok yogun gecti, babam rahatsız oldugu icin gelen giden cok oldu.. Her gelende tatlı getirmis :9:
Cumartesi
Standart kahvaltı
Ögle
1 ev pogacası
Aksam daha fena
4-5 tane ekler
1 börek
fenanında fenası yani. Cok düzensiz oldu oturup yemek yiyemedim..

Pazar
Ögle
herkes tatlı börekler yerken ben kendime pırasa koydum ve 2 yk patates salatası
Aksam
2 ev acması
Peynir domates salatalık

Sonra da 1 ekler..

Malum günde oldugum icin tatlı istegim fazlaydı.. Sabah o yüzden tartılmadım da.

Haftasonu böyle düzensiz gecti iste..

Bugün ise,
Arkadasım cafesinde 1 koca tabak tavuklu salata hazırlaattı bana 1 dilim ekmekle yedim.. Cok lezzetliydi. :56:

Tesekkür ederim arkadaslar, insallah hep beraber verecegiz bu fazlalıkları. :16:

Cumartesi ve pazar cok yogun gecti, babam rahatsız oldugu icin gelen giden cok oldu.. Her gelende tatlı getirmis :9:
Cumartesi
Standart kahvaltı
Ögle
1 ev pogacası
Aksam daha fena
4-5 tane ekler
1 börek
fenanında fenası yani. Cok düzensiz oldu oturup yemek yiyemedim..

Pazar
Ögle
herkes tatlı börekler yerken ben kendime pırasa koydum ve 2 yk patates salatası
Aksam
2 ev acması
Peynir domates salatalık

Sonra da 1 ekler..

Malum günde oldugum icin tatlı istegim fazlaydı.. Sabah o yüzden tartılmadım da.

Haftasonu böyle düzensiz gecti iste..

Bugün ise,
Arkadasım cafesinde 1 koca tabak tavuklu salata hazırlaattı bana 1 dilim ekmekle yedim.. Cok lezzetliydi. :56:
afiyet olsun cnm :1::1::1:

Günaydın günlüüük,
bu aralar biraz uzak kaldık..
Bugunden itibaren gene yazmaya baslıyorum yediklerimi..

Bu sabahki kilom, 56.2

Ögle,
1 tabak nohut ve 1 dilim ekmek

Simdi ara ögün,
9-10 badem
2 çikolatalı form
Nescafe.. Biraz fazla kacırdım. :23:

Back