Incireceli'nin Diyet Günlügü

onlarda olmasa olmuyor canım yaa

Günaydın günlük..

Benim tartım iyice sapıttı.. Dün aksam 57.6 bu sabah 58.1 olacak iş mi yaaa nasıl oluyor bu.. Bence bu hafta hic kilo veremedim ben biliyorum.. Artık daha dikkatli olucam söz

Dün aksam..
Eve cikarken komsumuzla karsılastım elime yaprak sarma tutusturdu 4-5 tane ondan yedim..
Evde kuru fasulye vardı 5-6 kasık ondan yedim..
Pilav da yiyemedim sarma yedim diye iste bu kadar baska da birsey yemedim. Acaba beni kuru mu sisirdi bak simdi aklıma geldi ay olabilir mi acep

Sabah da
1 yumurta
bi kücük dilim kasar
1 catal beyaz peynir
Maydonoz
1,5 dilim ekmek..
1 ck da bal.

tartılar arada sapıyıyo öyle gece yatarken sabaha göre daha az çıkıyorsun nasıl iş anlamadım

menünde gayet iyi canım dengelemişsin:13::13::13:

tartılar arada sapıyıyo öyle gece yatarken sabaha göre daha az çıkıyorsun nasıl iş anlamadım

menünde gayet iyi canım dengelemişsin:13::13::13:

Aynen öyle ya sapıtıyor tartım yarın sabah gene tartılıcam iste öff
Tesekkür ederim canım..

Ögle,
Tabiki salata
Soganla kavrulmuss mantar.. minnacık yag ile
1 dilim ekmek.

Sebzelerden mantar en az karoli yiyecek bu arada kızlar

çok teşekkür ederim canım.bugün tartılmadın mı yazmamışsın?

bu arada öğle yemeğin çok güzel ara öğünnde öyle.ama her zaman diyorum.öğle ve akşam yemeklerine 2 yemek kaşığıda olsa light yoğurt ekle muhakkak.yağ yakımına gerçekten çok etkisi var.

canım kusura bakma tartılmışsın görmemişim ben

neyse ama bence akşamları tartılma.sabah kalkınca aç karnına wc ye gittikten sonra çıplak tartılmak en doğrusu.

kahvaltın çok güzel :)

öğle yemeğinde çok güzel.bende bugün tavuklu mantar sote yapmayı düşünüyorum :)

Ay utandım bak simdi, tamam ablacıgım ara ögünde yogurt yicem söz.

öğle yemeğinde çok güzel.bende bugün tavuklu mantar sote yapmayı düşünüyorum :)

Imm misss

mrb canım öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum suan hemen hemen aynı kilodayız boyun kaç acaba ???
benimde en az vermem gereken 5 kilo var. önceden 48 -49 kiloydum 1,69 boyum

mrb canım öncelikle azminden dolayı tebrik ediyorum suan hemen hemen aynı kilodayız boyun kaç acaba ???
benimde en az vermem gereken 5 kilo var. önceden 48 -49 kiloydum 1,69 boyum

Merhaba canım..
Tesekkür ederim.. Benim boy 1,60 Yani cok kısayım kiloma göre.. İnsallah hep birlikte veririz canım :18:

kızlar kilo çizelgenizi güncelleştirebildinizmi yaw.ben dünden beri uğraşıyorum.herşeyi yapıyorum tam linki alacam linki vermiyor.sorun var sanırım.

bıde ıncır recelının gunlugunu zıyaret edelım dedım nasıl gıdıyo hayatım dıyet
hayırlı olsun gunlukcugun artık zıyaret gelırım bende...

bende okudum şimdi bende bu hareketi bacadımı kırmadan yapıyordum gerçeten faydalı

Prensesimm sende yap mutlaka insallah ise yarar.. Ben bu hafta 50ser tane yapıcam.. Dün yaptım birde yanında ek olarak çömelme hareketi yaptım.. Ama artık bunu gündüz yapacagım ofiste

bıde ıncır recelının gunlugunu zıyaret edelım dedım nasıl gıdıyo hayatım dıyet
hayırlı olsun gunlukcugun artık zıyaret gelırım bende...

Hosgeldin canım cok sevindim ziyaretine... Herzaman beklerim.. Her zaman da ben gelirim..
Diyet güzel gidiyor hemde cok güzel.. Hep de böyle gider insallah.

Dün aksam..
Bu sabah icin simit almıstım ondan bi koparımlık yedim..
Sonra erkek arkadasımın canı pide cekmis ama ben yemedim. Onunkinden 2 ısırım aldım..

Bunlar o kadar etkilemez dimi ya, sizde yapıyormusun böyle seyler

Sonra eve gittim
Patates yemegi vardı.. 5 küp dogranmıs patates aldım tabagıma birazda suyundan..
Yarım yk pilav
Yesil salata

Sabah
Yarım simit
Bir de uzun peynirler varya hani ismini unuttum birazcık ondan yedim.. Belki birazdan da fazla, cok güzeldi tadı
2 zeytin

Simdi de yesilcay.. (hemde kendim demledim, daha az acı oluyor böyle tavsiye ederim)
Yanında da badem yemeyi düsünüyorum ara ögün olarak.

50x2 yan yatıp bacak acma hareketi
10 kere de çömelme :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…