Incireceli'nin Diyet Günlügü

Bak bak bülbül yuvaları yenmiiiiiiiiş
Afiyet şeker olsunnnn canım, dengelemeye devam o zamannnn bugün hafifletirsin
Simit serbest mi ya? Ben korkumdan yumurta bile zor yiyorum, serbestse ben de yiyeyim canım çekiyor.

tebrik ediyorum seni canım maşallah çok güzel gidiyorsun.bir haftada 1 kilo gayet iyi maşallah.haftada 1 tartılmanda çok güzel.fazla kaçırdığın zaman diğer öğünde dengelemek lazım sen bunu da yapıyorsun.böyle devam etmeni dilerim canım görüşürüz

Bak bak bülbül yuvaları yenmiiiiiiiiş
Afiyet şeker olsunnnn canım, dengelemeye devam o zamannnn bugün hafifletirsin
Simit serbest mi ya? Ben korkumdan yumurta bile zor yiyorum, serbestse ben de yiyeyim canım çekiyor.

yedim afiyet de oldu bal da ve pismanlıkta
Tabi ki serbest yarım simit iki dilim ekmek. Ben yiyorum canım..
Yumurta da yiyorum 2 günde bir.. Ama o zaman peyniri 1kk yiyorum..

Tesekkür ederim ablacım sende öyle.. Haftada 1 kilo nasıl veriyorum anlayamııyorum sanki vermiyormusum gibi geliyor
Aslında hergün sabah aksam tartıya cıkıyorum eger az cıktıysam motive oluyorum cok cıktıysam daha az yiyorum. Ama pazartesi sabahları tartılma günüm not alıyorum o zaman

Ögle yemegimi yazayım gelmişken
3 yk bulgur pilavı
et haslama ve yogurt yedim..

sonra cay ictik yanında da bir tane kepekli bisküvi yedim birdee kayısı ve badem birer tane..
O yüzden ara öğün yapmicam sadece türk kahvesi icicem..
Simdi yesilcay zamanıı

Son düzenleme:

vermiyormuşum gibime geliyor derken yani inceldiğini fln farketmiyor musun canım.bence sana öyle geliyodur.mutlaka farkediliyordur etrafındakiler tarafından.öğle yemeğin gayet güzel.

Vermiyormusum gibi derken cok yediğimi sanıyorum nedense..
Zaten coktandır etrafımdakiler farkediyor..
Mesela hafta sonu neredeyse 2 aydır görmedigim akrabalarımız geldi.. Eve giren beni süzdü cok kilo vermişssin güzel olmussun dediler. Gerci ben daha farkedilsin diye ince seyler giymiştim hile de yaptım Erkek arkadasım dün gene sen bu aralar zayıflıyosun farkındamısın diyo diyet yaptıgımı söylemedim de ona sürpiz olsun diye

Son düzenleme:

canım ben seni sürekli takip ediyorum hiçte öyle fazla yemiyorsun.yesen bile diğer öğünle ya da ertesi gün dengeliyorsun bu çok önemli.tabiki arada sırada kaçamaklarımız olacak.hepimiz yapıyoruz bunu.ama önemli olan devamını getirmemek ve kaçamağın sonrasında durumu toparlamak ve sen bunu da yapıyorsun o yüzden sorun yok.aynen devam canım bence güzel gidiyorsun

Teşekkür ederim safiye ablacım cok destek oluyorsun bana sagol.

Dün aksam..
Domates corbas ( hazır değil ama )
3 yk karnıbahar ( ımm misss )
Birde ankara biber kurutması gelmiş bize onu annem kavurmus yogurt dökmüş birazcık da ondan yedim.
bir parca ekmek..

Sonra da sütlac vardı. 1 yk kadar ondan yedim.

Simdi de evde kahvaltı edemediğim için
2 yk k fileks
1 yk yulaf
1 er tane badem ve gün kurusu
1 kepekli bisküvi
yarım ck kadar bal koydum

enerji deposu yaptım kendime onu yiyorum.. biraz fazla oldu içindekiler ama olsun artıkın

rica ederim canım tabiki birbirimize destek olucaz.böyle olunca motivede artıyor.
dün akşam yemeğinde bu sabahki kahvaltında gayet güzel.kahvaltı fazla olmamış bence.çünkü en önemli öğünümüz kahvaltı biliyorsun.enerji depolamak iyi olur

Günaydınnn

Tesekkür ederim safiye abla, birbirimize hep destek tam destek :13:

Dün aksam biraz kacırdım..
2 dilim börek.. Annem tavada kızartmıs cok az yagla yapmıs.
ve de tursu kavurması yedim..

Tatlı vardı yemedim

Kahvaltım da
1 yumurta
Maydonoz
tulum peynir
yedim..

Ara ögünüm,
nescafe
1,5 çikolatalı form
2 badem

Son düzenleme:

merhaba canım

evet dün akşam hafiften kaçırmışsın ama olsun hem çok az yağda yapılmış börek hemde tatlıyı yememişsin.arada böyle kaçamaklar olacak tabi.kendimizi ara sıra küçük kaçamaklarla ödüllendirirsek aklımız yemediğimiz şeylerde kalmaz ve ve diyetimize sıkıntısız devam etmiş oluruz.böyle düşün bence.kahvaltın güzel ama ekmek yemedin mi canım?

Evet bende senin gibi düşünüyorum diyetten sogmamak için herseyden sınırlı yiyebiliriz.. Zaten 2 dilim börek 2 dilim ekmekle esdegermiş ama ben 2 yedim gene de Tursuya da asla dayanamam bende yedim cay içtim

Yazmayı unutmusum yaa yedim tabiki

Ögle yemegimi de biraz once yedim..
Yesil salata yedim içine biraz peynir koyarak
Birde corba ictim yarım dilim ekmekle..

Dün aksam malum kacırdıgım için kendimce dengelmiş oldum Simdi de tarcınlı karanfilli cay içicem..

Son düzenleme:

gayet güzel canım durmak yokkk

evet dün biraz kaçırdığın için öğle yemeğin hafif olmuş gayette güzel olmuş.güzel gidiyosun canım aynen devamm :)

Selam günlügüm, aslında o kadar mutsuzum canım sıkkın ki gözlerim dolu dolu.

Bugun yengem ve bir komsusundan ne kadar zayıflamıssın son gördüğümüzde cok kiloluydun demelerinden tabi ki mutlu oldum.

Sabah acele olarak kahvaltı,
Yarım simit
Kasar peynir ve cay.

Sonra amcamlara gittim..
Türk kahvesi içtim

Yengem ben pizzayı seviyorum diye pizza hamuru yogurmus yememek olmazdı.. Aslında 2 dilim yemek niyetindeydim ama o kadar lezzetliydi ki 3. de yedim.. ;Cok az da künefe yedim.. Hepsi yaglı seyler...

Aksam,
Gecen aksamdan karnıbahar vardı 2 yk ekmeksiz cerez niyetine onu yedim. Zaten hala da hiç acıkmadım..

Günüm böyle gecti sanırım bu hafta kilo veremedim öyle hissediyorum.

Son düzenleme:

slm esracım.canınını sıkan şey inşallah ciddi bir şey değildir.
yengen ve komşusu zayıfladığını söylemişler ne güzel bu arada bugün kaçamak günümüdür nedir çünkü bugün bende çok kaçırdım çok kalorili şeyler yedim neyse oldu artık.
senin tartı günün pazartesiydi dimi? benimde pazartesi tartı günüm bakalım ne olacak..

Sevgili Günlük..

Ben 2 gündür yedim de yedim..
Korkarak baslıyorum

Pazar sabahı..
Benim canım kır pidesi cekmişti gecenlere babam kalmıs sabah sabah gitmiş bana kır pidesi almıs
1 tane kır pidesi
domates salatalık yedim..

Ögle..
7-8 kasık pazı kavurması

Aksam da halamlarda
Sacda et kavurmus
4 kasık etin yanına 2 kasık pilav..

Sonrasında da neredeyse 1 taneye yakın simit :26:

İlk defa bu kadar yaglı seyleri bi günde yedim..
Wc de gidemiyorum kac gündür..
Zaten tartılamadım da korkuyorum tartıya cıkmaya..

Sabah kahvaltım da sütlü nesfit. Simdi yesilcay. Bugun cok az yemeliyim biliyorum..

Safiye ablacım sorun erkek arkadasımla ilgili tartıstık da biraz o yüzden.
Hafta sonları insan gercekten kacırıyor ama sende kacırmıssın Bugun da az yicez hep birlikte o zaman..

canım evet kaçırmışsın biraz ama dediğin gibi bende kaçırdım cumartesi günü.cips,meyveli pasta,kola..bunlar işte benim kaçamaklarımama pazar günü dengeledim.neyse sende dengeleyeceksin.sorun kalmayacak canım.
keşke tartılsaydın bak ben rgl olduğum halde tartıya çıktım ama çıktığıma değdi.1 haftada 500 gr vermişim yaşıma ve kaçamaklarıma rağmen
bu arada erkek arkadaşınla tartışmışsın ama arada olur böyle şeyler.derler ya tuzu biberi diye :) takma kafana canım.görüşürüz

arada kaçamaksızda olmuyor canım ya bnm de oldu hafta sonu kaçamagım

Evet ablacım öyle sorun yok yani bir anlık üzüntü işte.
Yarın sabah tartılırım artık insallah 100 gr bile razıyım..
Bu arada senin adına cok sevindim yarım kilo cok iyi tebrik ederimmmmm

arada kaçamaksızda olmuyor canım ya bnm de oldu hafta sonu kaçamagım

Hafta sonu kacamak illaki oluyor canım takmaya gerek yok önemli olan dengelemek..

Ara
4 badem

Ögle yemegim,
5 kasık yesil mercimek yemegi
Bol salata
1 dilim cavdar ekmek.

Ara ögün
2 kayısı
bir kücük parca cikolata
nescafe tabiki sekersiz ve light sütle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…