Gebeliğe Hazırlık INCIR+HAVUÇ KÜRÜ KULLANANLAR KULLANMAK ISTEYENLER KISACASI HAMILE KALMAK ISTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adete 8 gün var bide ve tabi ne zaman yumurtladim bilmiyorum erken de olmuş olabilir off bu sekilde gormek bile yuregimi agzima getirdi ha buarada kuzum 4 kilo verdim 15 günde ve devam inslalah

Bak verdikce efsanee duzelicek yumurtlaman. Inofolic combi icsene bende basladm bende de asiri zayiflik var ama kilo almak istemiyorum doktor engel degil dedi ama bence yumurtlamami bozuyo yag oranim cok dusuk

aynen bende öyle dusunuyorum inşallah güzel haberdir tabiki haber ederim yuregim agzima geldi suan bakalim ne diycek doktor

aynen bende öyle dusunuyorum inşallah güzel haberdir tabiki haber ederim yuregim agzima geldi suan bakalim ne diycek doktor
Bende c.tesi evde test yaptım cıktı dünde doktora gittim öğrendim bi minik fasulyem var şükür 🤲🏻😊 seninde inşallah vardir

Bende c.tesi evde test yaptım cıktı dünde doktora gittim öğrendim bi minik fasulyem var şükür 🤲🏻😊 seninde inşallah vardir
ay gercektenmi canım gozun aydin ya darisi bana ve burdakilere insalalh dua et nolur gozlerim doldu simdi okdr caresiz hissediyorumki o ufacik sonuca tutumu yorum suan insalalh ya

kızlar geldim doktordan bu sorun yokmuş icerde bazi kalintilar sökülmüş ondan kanamam olmuş betanin 3 çıkması ilaçlardan dolayiymis ve lh dusurmek için yeni bir ilaç verdi 2 3 aya kalmaz hamile kalirsin dedi çok iyi bir doktordu ya aldim ilacı yarın kullanmaya baslayacagim herseyi acikacik anlatti yag hücresi yüzünden lh yüksek çıkıyormuş ondan yumurtam oluşuyor ama catlamiyormus bu ilaç yag hücresini parcalayip insulini düşünüyormuş evet kızlar hamile olamaz anda o 3.7 heyecanlandırdı beni nasip inşallah en güzel zamana -Adel- -Adel- Umutumut82 Umutumut82 T Tatlianne20 Dream1988 Dream1988 vuslatahasretim vuslatahasretim Alene Alene Mevayigit Mevayigit

Canim hakkinda hayirlisi olsun.önemli olan baslangic yapabilmek. Hersey iyi olacak bu sefer.hangi ilaci verdi bu arada.

Canim hakkinda hayirlisi olsun.önemli olan baslangic yapabilmek. Hersey iyi olacak bu sefer.hangi ilaci verdi bu arada.
inşallah kuzum inşallah ilacin adı diaformin pco lulara veriliyormus hem yumurta kalitesini artırıyor hormon duzenliyormus kilo verdiriyor muş canm

Kızlar ben inciri suan mevsımı dıye meyve olarak aldım ve kuru incir aldım. hergun düzenli tüketmeye calısıyorum .ben catlatma iğnesi oldum. catlatma iğnesinde 2adet yumurtam vardı. ilişki az oldu tutmadı tahminim. hamile değilim((regl olmadım henüz sadece test yaptım negatif çıktı. regl 7gün var)) ancak benım doktor yumurta sağda demıstı. ıncır yedıgım günden beri orda bı barız batma hissim var.sankı gaz dönüyo içimde gibi değişik bişey. acaba olacaktı tutamadımı? yoksa incirlermi harekete geçirdi? kist yapmasından da korkuyorum bi yandan? ne dersiniz.fikir verirmisinz?

kizlar vajinal mantardan dolayi fitil.kullanamaya baslamistim fitilde sonra kanamam oldu bugün doktora gittim kan aldi beta hcg ilk defa 3.07 cikti sizce neden ya birazdan gidicem ama suan ne bileyim bu degisik oldum bu rakami görünce hic böyle cikmamisti T Tatlianne20 Dream1988 Dream1988 -Adel- -Adel- Umutumut82 Umutumut82 @AloeeVeraa vuslatahasretim vuslatahasretim Alene Alene Mevayigit Mevayigit
Canim kullandigin fitil tam olarak ne bilmiyorum doktor bana rahim agzinda yara oldugu icin bir fitil vermisti antibiyotik iceriyor. Gebelikte kesinlikle kullanilmamasi gerekiyormus. Senin kacinci gündeki degerin bu ? Igne oldunmu ? Burayi takip etmiyorum beni etiketleyince görüyorum sadece. Ben diger topikteyim o yüzden tam durumunu bilmiyorum

kızlar geldim doktordan bu sorun yokmuş icerde bazi kalintilar sökülmüş ondan kanamam olmuş betanin 3 çıkması ilaçlardan dolayiymis ve lh dusurmek için yeni bir ilaç verdi 2 3 aya kalmaz hamile kalirsin dedi çok iyi bir doktordu ya aldim ilacı yarın kullanmaya baslayacagim herseyi acikacik anlatti yag hücresi yüzünden lh yüksek çıkıyormuş ondan yumurtam oluşuyor ama catlamiyormus bu ilaç yag hücresini parcalayip insulini düşünüyormuş evet kızlar hamile olamaz anda o 3.7 heyecanlandırdı beni nasip inşallah en güzel zamana -Adel- -Adel- Umutumut82 Umutumut82 T Tatlianne20 Dream1988 Dream1988 vuslatahasretim vuslatahasretim Alene Alene Mevayigit Mevayigit
Hangi ilac o kadar cikartti betayi canim bayada yüksek yinede

Canim kullandigin fitil tam olarak ne bilmiyorum doktor bana rahim agzinda yara oldugu icin bir fitil vermisti antibiyotik iceriyor. Gebelikte kesinlikle kullanilmamasi gerekiyormus. Senin kacinci gündeki degerin bu ? Igne oldunmu ? Burayi takip etmiyorum beni etiketleyince görüyorum sadece. Ben diger topikteyim o yüzden tam durumunu bilmiyorum
kuzum iğne falan hiçbirşey kullanmadim adete 8 gün kala cikti bu değer ama kanamam var suan fitilde dolayi

kizlar kizlarr merhabalarrrr incir ve havuc kuru kullanan varmi kullanacak olanlar birbirimize destek olalim ben bu ay 24 gun gecikme ile tarlusalla adet oldum benim sorunum lh yüksekliğinden dolayi yumurtam catlamiyor ama her ay yumurtliyorum cunku fsh normal duzeyde ama lh yuksek oldugu için catlamiyor bende bu ay kurban bayramı araya giriyor diye doktor tedavisine başlamadı şuan adetn 3. gunu başlayacağım incir havuç kurune kullanip faydasini gören gelin destek olalim birbirimize kuru kullanip bat gunu sayalim isterseniz kızlar...
Olur yapalım çok iyi olur
kizlar kizlarr merhabalarrrr incir ve havuc kuru kullanan varmi kullanacak olanlar birbirimize destek olalim ben bu ay 24 gun gecikme ile tarlusalla adet oldum benim sorunum lh yüksekliğinden dolayi yumurtam catlamiyor ama her ay yumurtliyorum cunku fsh normal duzeyde ama lh yuksek oldugu için catlamiyor bende bu ay kurban bayramı araya giriyor diye doktor tedavisine başlamadı şuan adetn 3. gunu başlayacağım incir havuç kurune kullanip faydasini gören gelin destek olalim birbirimize kuru kullanip bat gunu sayalim isterseniz kızlar...
olur yapalım çok iyi olur.

X