Gebeliğe Hazırlık INCIR+HAVUÇ KÜRÜ KULLANANLAR KULLANMAK ISTEYENLER KISACASI HAMILE KALMAK ISTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum evet malesef pco lh yuksekligi

Lh yuksekligini nasil
Anladin benim ovu testlerinde ikinci cizgi hep cikiyor :/ pco icinse sitede cok olan var hamile kalanda yumurtalarin buyuyor mu acaba? Benim arkimda da cokkk cok hafif pco varmis doktor takip etmek istedi yumurtalarin guzel buyuyup catliyor dedi

Otla kürle olacak şey değil boşuna zaman kaybı. Soğan kürü beni mahvetmişti. Aynı şekilde incir hiçbir işe yaramamıştı. 2.5 yıldır neden tüp veya aşılama denemiyorsun?

Lh yuksekligini nasil
Anladin benim ovu testlerinde ikinci cizgi hep cikiyor :/ pco icinse sitede cok olan var hamile kalanda yumurtalarin buyuyor mu acaba? Benim arkimda da cokkk cok hafif pco varmis doktor takip etmek istedi yumurtalarin guzel buyuyup catliyor dedi
adetin 3.gunu yapılan testlerde çıkıyor kuzum yumurtalar büyüyor ama catlamiyor

adetin 3.gunu yapılan testlerde çıkıyor kuzum yumurtalar büyüyor ama catlamiyor

Benimde gecen ay catlamadi doktor bu ay bakalim dedi kendi catlamis hatta 2-3 gun erken catladi. Ari sutu bal polen propilis karisimi yemistim balciya yaptirip safti hepsi 15-20 gun o doneme kdr yedim bana sanki onun iyi bir etkisi oldu gibi dusundurdu istersen dene hic zarari yok onun. Annem bize kucukken sabahlari ac karna yedirirdi hatta bagisikligimiz guclensin diye. Onun haricinde catlamiyor olsaydi catlatma ignesi yapariz demisti doktor. Nacizane tavsiyelerim bunlar kuzum insallah hayirli haberlrini aliriz

Benim adetimi geciktirdi aylarca düzenimi bozdu. Birde hani ilk çocuk için ottan falan medet ummak ilginç geldi bana 3sene az zaman değil tüp veya aşılama yapılmalıydı ki millet 2. Çocugu için bile okadar beklemiyor
pinkhouse34 pinkhouse34 senin 3sene mi olcak oyleyse doktorlar bisi önerir bukadar beklemez sorun yoksa tüp bebek onerilir neden yapmadin doktor tam nediyor sana.

Bende onu diyorum işte 1sene plmasın hemen millet aşılama vs yaptırıyor kaçtır denk geliyorum postlarına hep aynı beklemeler
Bakalim gelsin ne diyor bu doktorlar caresi yokmu bi öğrenelim ben mesela gamile kalip düşük yapiyordum kur denedim ama sonradan nedeni öğrenildi bakalim arkadas hangi testlerden girmiş ve doktorlar net cocuk konusunda nediyorlar.

kizlar kizlarr merhabalarrrr incir ve havuc kuru kullanan varmi kullanacak olanlar birbirimize destek olalim ben bu ay 24 gun gecikme ile tarlusalla adet oldum benim sorunum lh yüksekliğinden dolayi yumurtam catlamiyor ama her ay yumurtliyorum cunku fsh normal duzeyde ama lh yuksek oldugu için catlamiyor bende bu ay kurban bayramı araya giriyor diye doktor tedavisine başlamadı şuan adetn 3. gunu başlayacağım incir havuç kurune kullanip faydasini gören gelin destek olalim birbirimize kuru kullanip bat gunu sayalim isterseniz kızlar...
Bugun doktora gitrim canım incir havuc 1 haftadır kullanıyorum 3 tane yumurta oluşmuş dedi dha da oluşan varmış gösterdi bide. Dostinex verdi 2 gun kullan catlamasına yardım edecek yumurtanın dedi. Ben havuç suyuda içtiğim için gerek görmedim almayı. 2 3 gune çatlarlar dedi bakalım hayırlısı.

Bugun doktora gitrim canım incir havuc 1 haftadır kullanıyorum 3 tane yumurta oluşmuş dedi dha da oluşan varmış gösterdi bide. Dostinex verdi 2 gun kullan catlamasına yardım edecek yumurtanın dedi. Ben havuç suyuda içtiğim için gerek görmedim almayı. 2 3 gune çatlarlar dedi bakalım hayırlısı.
hadi hayirlisi kuzum ne güzel.haber sifa ile gelsin bebis inşallah bende ara verdim 3 ay psikiyatr eşliğinde ilaç kullaniyorum yeme bozukligi icin 3 ay sonra kendi halimle.bile hamile.kalabilirsin dedi doktor

X