Gebeliğe Hazırlık INCIR+HAVUÇ KÜRÜ KULLANANLAR KULLANMAK ISTEYENLER KISACASI HAMILE KALMAK ISTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ilk kez hayit ictigim ay 24 gün gecikmeli adet oldum şaka gibi halbuki hayit düzenler diyen duymuştum D Deryakadir
D Deryakadir eskiden tıpçı ilim insanları bu bitkileri de kişiye göre verirlermiş. Yani tıpkı ilaç gibi. Herkesin kimyası fizyolojisi cok farklı cok dikkatli kullanmak gerekir. İbrahim saraçoglu na sorduklarında o direk degerlerini falan istiyor mesela. Kafaya göre olmuyor. Canım @pinkhouse34 o yeme isteğini bana yolla benim beyinde otomatik doymuş hissediyor

kuzum ben zayiflamaya devam çok.iyi gidiyor çok şükür ama buarada vajinal mantar olmusum dün bisuru fitil ilaç aldim kullanmaya basladim bakalim hadi güzel.haberlele gel
İnşallah canım. Aynı sefa otu var sarı çiçekli kaynat buharına otur cok iyi geliyor. Posasını da temiz tülbente sar vajinaya koy ped takar gibi işte. Antibiyotik ilaç iyi bişey değil ben boyle atlattım.

evet kızlar canlarr çok şükür zayifliyorum hemde hiç eziyet cekmeden gün icinde hiç bisey yiyemiyorum sadece aksam oda çok az ekmek şeker unlu gida kizartma kesinlikle yiyemiyorum ve gün icinde 50 dk sabah akşam olmak üzer e spor yapiyorum 10 günde 3.600 gram verdim çok mutluyum 2li rakamlara dusmeme 3 kilo kaldi sonra gelsin bebegim allahin izni.ile -Adel- Dream1988 T Tatlianne20 vuslatahasretim Mevayigit Alene Umutumut82 A AloeeVeraa

Masallah canim cok sevindim ne güzel :)) öbür topige gelmiyorsun artik.. kullandigin ilaci ismi ne cok güzel aciktirmiyor..

Senin adina sevindim canim insallah böylr devam eder ve muradina erersin enkisa zamanda

Yaaa masallahhh hepimizin guzel haberlerini alalim ins:) bizde bidahaki ay klomenle catlatma ignesi denicez ins olur

Ay hadi insallah belki yukselir 2 gun sonra yukseliyosaaa bslasin kutlamalar ama sen kendini kaptirma sakin tabi

doğru diyosun ama hala kanama var off ne bileyim allak bullak oldum ve tabi ilk defa 0.1 değilde 3.07 cikti
Bide kanamayla sifirlaniyo diye biliyodum sanki yanlis bilmiyosam :) benim 0 cikmisti. 2. Yapildiginda doktor soylemedi negatif dedi kacti acaba icimde merak olarak kaldi hala da regl olmadim

Bide kanamayla sifirlaniyo diye biliyodum sanki yanlis bilmiyosam :) benim 0 cikmisti. 2. Yapildiginda doktor soylemedi negatif dedi kacti acaba icimde merak olarak kaldi hala da regl olmadim
adete 8 gün var bide ve tabi ne zaman yumurtladim bilmiyorum erken de olmuş olabilir off bu sekilde gormek bile yuregimi agzima getirdi ha buarada kuzum 4 kilo verdim 15 günde ve devam inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…