Gebeliğe Hazırlık INCIR+HAVUÇ KÜRÜ KULLANANLAR KULLANMAK ISTEYENLER KISACASI HAMILE KALMAK ISTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pinkhouse34

bslngc;112.0 yndn;105.8 gncl;101.8
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
1.576
2.030
33
kizlar kizlarr merhabalarrrr incir ve havuc kuru kullanan varmi kullanacak olanlar birbirimize destek olalim ben bu ay 24 gun gecikme ile tarlusalla adet oldum benim sorunum lh yüksekliğinden dolayi yumurtam catlamiyor ama her ay yumurtliyorum cunku fsh normal duzeyde ama lh yuksek oldugu için catlamiyor bende bu ay kurban bayramı araya giriyor diye doktor tedavisine başlamadı şuan adetn 3. gunu başlayacağım incir havuç kurune kullanip faydasini gören gelin destek olalim birbirimize kuru kullanip bat gunu sayalim isterseniz kızlar...

Öyleyse siz sadece havuç kürü kullansanjz daha iyi olur gibi . Ben şuan 29 haftalık hamileyim hayıt, incir ve havuç kürü uyguladığım ay hamilelik oldu şükür. İnci kürü yumurta kalitesini arttırır olgunlastirir büyütür , havuç kürü de catlatir

evet canm fsh 5 ama lh 14 yuksek yumurtlama oluyor buyuyor ama kaliteli olmuyor belki vede catlamiyor yüzden ikisinide denesem zarari olurmuki maşallah ne güzel bende hayit kullandim geçen ay ama adetim gecikti acaba hayittanmi yoksa mevsimselmi bilemedim nasıl yaptiniz bu anlatirmisnzbebisiniz hayirli olsn cinsiyeti ne

Canım ben Mart ayında kullandım ve çok düzenli hep aynı saatlerde içtim hamile kaldım donra düşük oldu ama kesinlikle işe yaradı birde maydanoz süt buharı yapmıştım
inciri ayri havucu ayrimi kullandin canm suan bisey yapiyomusn kalmak icin

Öncelikle tüm Dr kontrollerimi oldum hiç bir sorunum yoktu. Ancak her ay bekleyip de olmayınca stres seviyem yükseldi . hayıti adetin ilkngunj başladım hormonları düzene sokuyor , yumurtlamayı kolaylaştırıyor ve prolaktini düşürüyor. İncir kürünü de hayırla birlikte adetin ilk günü başladım sabah akşam aç karnına içtim posalarini da atmadım yedim.aderim bittikten yaklaşık 2 gün sonra incir kürüne havuç da ekleyerek yaptım. Yumurtam catlayana kadar devam ettim catladiktan yaklaşık 2 gün sonra bıraktım ben. Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle melegini nasip etsin inşallah
Benim meleğim erkek

Nasıl kullanıosun soyle bende yapim bende tedavi olamayacagım bu ay canım bende yapim. Havucum var evde.

Bende hayıt kullandım benimki de ondan gecti heralde.

Kızlar baktım şimdi yumurta büyüme gelişme çatlama sorunu olanlar kullanması için.ibrahim saracoglunun anlatımını yazıyorum.

İncir-havuc kürü

6-7 tane kuru incir önce soguk suda pudraları gidene kadar yıkanıyor. 2.5 su bardagı klorsuz suda el ile iki üç parçaya bölünüp 15 dk agzı kapalı şekilde kaynatılıyor. İçinden taneleri alınıp ılımaya bırakılıyor.

2,3 tane taze yumuşak olmayan havuç yıkanıp soyulmadan 2.5 su bardağı klorsuz suda 20 dk agzı kapalı kaynatılıp ılımaya bırakılıyor.

HEr ikisini cam şişe yada sürahide birleştirip öğünlerden once 1 1 bucuk bardak tüketiosunuz. İki gun buzdolabında saklanabilir. İsteyen her gun taze de yapabilir. 21 gun devam edilecek.

hayirli olsun canm inşallah bende hamile kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…