incilya Meme Estetiği Ameliyati

Arzumcum ben de zor yaptim :) telefondan bu siteye giriyosun,foto albumune giriyorsun ordan,resim yukleye basinca zaten telefon seni yonlediriyor ordan fotonu sciyorsun (cektigin) yukle diyorsun.yuledikten sora bu sitede albume giriyosun o fotonun ustune tiklayip surukleyerek diger fotolarinin yanina tasiyorsun..Ne zormus ya...kolay gelsin valla :) ama tel yonlendiriyo seni aslinda sen yuklemeyi yap albume yapistirmayi evdeki bilisayardanda yaopabilirsin..

Bu arada harflerim eksik cikio hep,oglum bazi harfleri kopardida ondan,ozensiz yazmiyorum yanlis anlamayin

geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım,
konunu başından beri okudum benimde ilk günlerde senin gibi ağrım çok oldu bugün 11. günüm ağrılarım oldukça azaldı. benim bandajlarım hala çıkmadı çok rahatsız ediyor. Siz normal çamaşır giyinmeye ne zaman başladınız? bu bandajlar o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. sizlerde yaşamışsınızdır bu durumu. bu arada arkadaş olarak ekledim. kabul edersen sevinirim.

Tamam canım,bende önceden öyle yapıyordumda şimdi telefondan yapınca hani dosya seç çıkıyorya,tıklıyorum,dost seç yazısı tıklanmıyor :26:Web seç çıkıyor.. Bilgisayardan oluyor,sorun yok ama telden ııhh... Anlamadım valla.Neyse ilgili mercilerden yardım alayım,sağol tatlım

Bu arada göğüslerinin güzel olduğunu söylemişmiydim :13:

Resimlerini simdi gordum canim kucuk dedigin bumu kocamanlar masallah:) suanki olcun kac oldu canim. Ben buyuk istiyodum 345e 390 taktilar bana bundan daha buyuk olursa ciddi anlamda mutsuz olacagim

Resimlerini simdi gordum canim kucuk dedigin bumu kocamanlar masallah:) suanki olcun kac oldu canim. Ben buyuk istiyodum 345e 390 taktilar bana bundan daha buyuk olursa ciddi anlamda mutsuz olacagim

Bana hic bandaj takilmadi,ameliyatta sprocu sutyenimi giydirdi doktor.Su anki olcum c cup cnm.Onceden a yi bile dolduramiyordum.Seninde fotolarini bekliyoruz en kisa zamanda,sabret cok kisa surede geciyor o ameliyat sonrasi donem

Bana hic bandaj takilmadi,ameliyatta sprocu sutyenimi giydirdi doktor.Su anki olcum c cup cnm.Onceden a yi bile dolduramiyordum.Seninde fotolarini bekliyoruz en kisa zamanda,sabret cok kisa surede geciyor o ameliyat sonrasi donem

benimde 75 c olacak sanırım ölçülerim onu gösteriyor. şu bandaj çıkıp sütyene geçsem ekleyeceğim resimlerde işte birazdaha sabır.

çok geçmiş olsun canım.. benım sargılarım amelıyattan 1 hafta sonra acıldı ve ciddi derecede rahatladım.doktorum bana sporcu sutyenını amelıyattan sonra tam 1 ay takmam gerektığını söyledı.senın doktorun sargıları ne zman çıkaracagını soyledı? bu arada en kısa zamanda foto beklıyoruz nazar boncugunu da takayım cicişlere

malesef bir süre söylemedi kontrollerinde ben söyleyeceğim sana diyor. silikonlar yukarı kaymasın diye sanırım bandaj birazdaha uzun kalacak bende. sporcu sütyenine geçince bende rahat edeceğimi düşünüyorum. hele ki normallere geçince düşüneiyorum artık :) bandajlar çıksın hemen ekleyeceğim yorumlarınızı merak ediyorum :)

c cup süper bir ölçü. benim de a yı doldurmuyor. aa dedikleri işte cup ölçülerinden anlamadığım için de kafama göre sütyenler alıp içini doldurdum hep. peşine sırt ağrıları...

canım bence arayıp doktoruna bır sor.doktorun daha iyi bilir ama bence çıkarılmsı gerekırdı.

Canım acele etme.. Doktorun seni görüyor ona göre müdahale ediyor.Onlar protezlerinin daha iyi yerine oturması ve daha güzel gögüslerinin olması,ödemelerin olmaması için.. Sabret,zamanı gelince doktorun çıkaracaktır

canım bence arayıp doktoruna bır sor.doktorun daha iyi bilir ama bence çıkarılmsı gerekırdı.

bende etrafımdaki örneklerden aynı şeyi düşündüm canım kontrolümde de söyledim ama doktorum böyle olması gerektiğini söylüyor. yardımcı asistanı ile sürekli irtibat halindeyim zaten dün yine yazdım birazdaha kalması gerekiyormuş, yapacak bişi yok boynumuz kıldan ince dedik sesimizi çıkartamıyoruz. geç olsun güzel olsun artık birazdaha sabredeceğim.

bende öyle düşünüyorum canım adam işinin ehli sonuçta herkeste aynı tedavi süreci gidecek değil ya, bende birazdaha sabredeceğim artık, yeterki güzel olsunlar çektiğimiz çilelere değsin :)

doktorun öyle dediyse vardır bır bildiği kötü olsun ister mı sabret biraz daha canım...

canım bu arada senin ne kadarlık oldu şimdi? kas altı yöntemiydi dimi? sende kaç cc kullanılmıştı. ne çok soru sordum dimi :)

yok bebeğim ne demek istediğin kadar sorrr :) benım bugun 18. günüm kas altı meme altı kesisi mentor 300 cc canım.benın meme başlarım çok hassas ve acıyor 3 4 gündür onun sebebı de hıs kaybı olan yerlerın yenıden hıs kazanmaya baslaması ıle ılgılı sabredıyoruz böyle seylere tabı mutlulukla :)

yaaa bendemi acaba orada olsamm fiyat olarak çok ii ve çok güzel bi sonuç var ortada:26:
cahil demezsiniz umarım hangi şehirde istanbulda dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…