Yav ben öncede telefondan foto yükleyebiliyordum ama şimdi olmuyor :26:Nasıl yaptın,sırrı nedir??
Bu arada fotolarını çok beğendim,yorumlarımı yaptım zaten ama buralara yaziyim dedim yani fıstıkÇok güzel olmuş,Maşallahhh
Arzumcum ben de zor yaptim :) telefondan bu siteye giriyosun,foto albumune giriyorsun ordan,resim yukleye basinca zaten telefon seni yonlediriyor ordan fotonu sciyorsun (cektigin) yukle diyorsun.yuledikten sora bu sitede albume giriyosun o fotonun ustune tiklayip surukleyerek diger fotolarinin yanina tasiyorsun..Ne zormus ya...kolay gelsin valla :) ama tel yonlendiriyo seni aslinda sen yuklemeyi yap albume yapistirmayi evdeki bilisayardanda yaopabilirsin..
Resimlerini simdi gordum canim kucuk dedigin bumu kocamanlar masallah:) suanki olcun kac oldu canim. Ben buyuk istiyodum 345e 390 taktilar bana bundan daha buyuk olursa ciddi anlamda mutsuz olacagim
Bana hic bandaj takilmadi,ameliyatta sprocu sutyenimi giydirdi doktor.Su anki olcum c cup cnm.Onceden a yi bile dolduramiyordum.Seninde fotolarini bekliyoruz en kisa zamanda,sabret cok kisa surede geciyor o ameliyat sonrasi donem
geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım,
konunu başından beri okudum benimde ilk günlerde senin gibi ağrım çok oldu bugün 11. günüm ağrılarım oldukça azaldı. benim bandajlarım hala çıkmadı çok rahatsız ediyor. Siz normal çamaşır giyinmeye ne zaman başladınız? bu bandajlar o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. sizlerde yaşamışsınızdır bu durumu. bu arada arkadaş olarak ekledim. kabul edersen sevinirim.
malesef bir süre söylemedi kontrollerinde ben söyleyeceğim sana diyor. silikonlar yukarı kaymasın diye sanırım bandaj birazdaha uzun kalacak bende. sporcu sütyenine geçince bende rahat edeceğimi düşünüyorum. hele ki normallere geçince düşüneiyorum artık :) bandajlar çıksın hemen ekleyeceğim yorumlarınızı merak ediyorum :)çok geçmiş olsun canım.. benım sargılarım amelıyattan 1 hafta sonra acıldı ve ciddi derecede rahatladım.doktorum bana sporcu sutyenını amelıyattan sonra tam 1 ay takmam gerektığını söyledı.senın doktorun sargıları ne zman çıkaracagını soyledı? bu arada en kısa zamanda foto beklıyoruznazar boncugunu da takayım cicişlere
Bana hic bandaj takilmadi,ameliyatta sprocu sutyenimi giydirdi doktor.Su anki olcum c cup cnm.Onceden a yi bile dolduramiyordum.Seninde fotolarini bekliyoruz en kisa zamanda,sabret cok kisa surede geciyor o ameliyat sonrasi donem
benimde 75 c olacak sanırım ölçülerim onu gösteriyor. şu bandaj çıkıp sütyene geçsem ekleyeceğim resimlerde işte birazdaha sabır.
malesef bir süre söylemedi kontrollerinde ben söyleyeceğim sana diyor. silikonlar yukarı kaymasın diye sanırım bandaj birazdaha uzun kalacak bende. sporcu sütyenine geçince bende rahat edeceğimi düşünüyorum. hele ki normallere geçince düşüneiyorum artık :) bandajlar çıksın hemen ekleyeceğim yorumlarınızı merak ediyorum :)
malesef bir süre söylemedi kontrollerinde ben söyleyeceğim sana diyor. silikonlar yukarı kaymasın diye sanırım bandaj birazdaha uzun kalacak bende. sporcu sütyenine geçince bende rahat edeceğimi düşünüyorum. hele ki normallere geçince düşüneiyorum artık :) bandajlar çıksın hemen ekleyeceğim yorumlarınızı merak ediyorum :)
canım bence arayıp doktoruna bır sor.doktorun daha iyi bilir ama bence çıkarılmsı gerekırdı.
bende öyle düşünüyorum canım adam işinin ehli sonuçta herkeste aynı tedavi süreci gidecek değil ya, bende birazdaha sabredeceğim artık, yeterki güzel olsunlar çektiğimiz çilelere değsin :)Canım acele etme.. Doktorun seni görüyor ona göre müdahale ediyor.Onlar protezlerinin daha iyi yerine oturması ve daha güzel gögüslerinin olması,ödemelerin olmaması için.. Sabret,zamanı gelince doktorun çıkaracaktır
canım bence arayıp doktoruna bır sor.doktorun daha iyi bilir ama bence çıkarılmsı gerekırdı.
bende etrafımdaki örneklerden aynı şeyi düşündüm canım kontrolümde de söyledim ama doktorum böyle olması gerektiğini söylüyor. yardımcı asistanı ile sürekli irtibat halindeyim zaten dün yine yazdım birazdaha kalması gerekiyormuş, yapacak bişi yok boynumuz kıldan ince dedik sesimizi çıkartamıyoruz. geç olsun güzel olsun artık birazdaha sabredeceğim.
canım bu arada senin ne kadarlık oldu şimdi? kas altı yöntemiydi dimi? sende kaç cc kullanılmıştı. ne çok soru sordum dimi :)
Cnm neden memnun kalmiyorlar?Hangi yonden ?
Doktorum Necdet Ucardi ,3.500 e ameliyat oldum su anda ayni fiyat olmasi lazim.Sekli 1 ay gecmesinde ragmen dogal ,boyutu belki 285 yerine 300 olabilirdi ama fotodan gorebilirsin zaten.Simdilik sikayetim yok ama sen hangi yonden memnun kalinmadigini solersen daha iyi cevap verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?