• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

Tekrar belirtiyorum.Mentor marka protez sert bir protez degil.Gögsümün kıvamı normal bir meme kıvamı gibi.Her protezin belirli seviyede kıvamları vardır.Doktorun gögüs yapına göre büyük bir ihtimallede 1.derecede yani en yumuşak kıvamı olan protez tipini kullanacaktır,endişen olmasın :34: Hasan beyle görüşmek istersen görüş.Hiçbirşey kaybetmezsin :34: Sevgiler...

Teşekkür ederim canım.Ne kadar doktorla görüşsem o kadar kafam karışıyor.Çok zor bi süreçmiş gerçekten bu karar aşaması:(

Ben foto albumumu genel yapmisim gecen gun albumleri gezerken sitede (genel) memislerimi gorunce panikle sildim hemen fotolari herkes goruyor die hahah ;) simdi 1,5 aylik odemleri tamamen inmis kendi boyuundaki hallerini koyucam.Cok daha iyi fikir verir size..Odem yaniltmasin kimseyi hem...
Bugun en gec yarin koyarim.Bogazicini dusunen arklara fikir olsun...

canım ya meme ucundanmı amlıyat oldun meme altındanmı ız kalıyomuu ??

Arzimcum kremimi 1 ay kullandim ,sonra usendim :) ama simdi surmeye basladim yine ;) izler kalin baya ,zaten yeni foto koyucam onlarida koyarim.Protezlerimi gorucuye cikariyorum 295 mi 320 mi diye hahha :) Allam ne halllere dustuk :)

Arzimcum kremimi 1 ay kullandim ,sonra usendim :) ama simdi surmeye basladim yine ;) izler kalin baya ,zaten yeni foto koyucam onlarida koyarim.Protezlerimi gorucuye cikariyorum 295 mi 320 mi diye hahha :) Allam ne halllere dustuk :)

Allah canını almasın senin emi :)))) Güldürdün beni :D
Kremini ihmal etme canım,önemli onlar :34: Silikon jel tabakalar varmış.Arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu,ondan kullanmıştı.Biliyorsun meme küçültmede daha fazla ve derin kesiler oluyor..Birde sana önerebilecegim bir krem var. Xera Jel :34: Elektron Medikal firması satıyor.İzler için mükemmel kapatıcılık saglıyormuş :34: Aklında olsun... :54:

incilya ben de necdet beyle görüştüm senin gibi damla ve kas altı olabilir dedi.tabi 290-340cc arası.ama damlanın kas altına olması kafamı karıştırıyor yuvarlak top gibi durabilir dedi.Ama zaten buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kas altına konan yuvarlak protez top gibi görüntü vermezmiş.Seni ekleyip fotolrına bakabilir miyim ben de?

incilya ben de necdet beyle görüştüm senin gibi damla ve kas altı olabilir dedi.tabi 290-340cc arası.ama damlanın kas altına olması kafamı karıştırıyor yuvarlak top gibi durabilir dedi.Ama zaten buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla kas altına konan yuvarlak protez top gibi görüntü vermezmiş.Seni ekleyip fotolrına bakabilir miyim ben de?

Hayir cm asla yuvarlak top gibi durmuyor seni ekledim fotolarima bak isterse.290 340 cok iyi boyut ;)

merhaba incilya yeni ameliyat olmuşsun sanırım geçmiş olsun ben de ameliyat olmak istiyorum ama doğal durmuycak ve dokununca anlaşılcak diye korkuyorum.sadece anneme söyledim ameliyat olucagımı baska kimse bilsin istemiyorum.acaba ilerde evlenince eşim dokunduğunda silikon olduğunu anlar mı?:50:

Hayir cm asla yuvarlak top gibi durmuyor seni ekledim fotolarima bak isterse.290 340 cok iyi boyut ;)

canım çok beğendim fotolarını rahatladım gerçekten çok teşekkürler:)necdet bey zaten damla yapalım dedi ama ben yuvarlar protez olmaz mı dedim o da göğüs dokun az olduğu için yuvarlak olanın top gibi durabileceğini söyledi.bi de damlanın kas altına konulduğunu pek duymamıştım(bi de kayar döner falan diye korktum) o yüzden biraz çekindim açıkçası.ama seninkiler çok hoşuma gitti:)maşallahh

merhaba incilya yeni ameliyat olmuşsun sanırım geçmiş olsun ben de ameliyat olmak istiyorum ama doğal durmuycak ve dokununca anlaşılcak diye korkuyorum.sadece anneme söyledim ameliyat olucagımı baska kimse bilsin istemiyorum.acaba ilerde evlenince eşim dokunduğunda silikon olduğunu anlar mı?:50:

Cnm hic korkma simdi yapilan protezler o kadar uzel ki asla anlasilmiyor ne goruntu olarak ne de his olara ;)

canım çok beğendim fotolarını rahatladım gerçekten çok teşekkürler:)necdet bey zaten damla yapalım dedi ama ben yuvarlar protez olmaz mı dedim o da göğüs dokun az olduğu için yuvarlak olanın top gibi durabileceğini söyledi.bi de damlanın kas altına konulduğunu pek duymamıştım(bi de kayar döner falan diye korktum) o yüzden biraz çekindim açıkçası.ama seninkiler çok hoşuma gitti:)maşallahh

Necdet bey banada yuvarlak uygun gormustu ama damlada ben israr ettim :) dual plan yapiyor diye biliyorum Necdet bey,yani protezin ust kismi kas alti,alt kismi meme dokusu alti...Bi sorun yasayacaini sanmiyorum cnm..Gun aldinmi? yoksa sadece muayenemi oldun?

Necdet bey banada yuvarlak uygun gormustu ama damlada ben israr ettim :) dual plan yapiyor diye biliyorum Necdet bey,yani protezin ust kismi kas alti,alt kismi meme dokusu alti...Bi sorun yasayacaini sanmiyorum cnm..Gun aldinmi? yoksa sadece muayenemi oldun?

yok canım almadım ama alacağım artık bi an önce olayım diyorum.bana sadece kas altı dedi dual falan demedi.seninki dual mı?

Evet dual plan cnm. Umarim en kisa zamanda olursun,maddi problem yoksa sakin korkudan filan erteleme ol bir an once bence ;)

çok güzel görünüyorsun canım. sakın küçük bulma göğüslerini. tam vücuduna göre. dolgun dolgun işte. keyfini çıkar :nazar: :51:

Foto ekliyorum ama gorunuomu telden yapmaya calisiyorum. Gittikce kuculuo benim minikler ;)f

Yav ben öncede telefondan foto yükleyebiliyordum ama şimdi olmuyor :26:Nasıl yaptın,sırrı nedir??

Bu arada fotolarını çok beğendim,yorumlarımı yaptım zaten ama buralara yaziyim dedim yani fıstık :16:Çok güzel olmuş,Maşallahhh :nazar:

Back