canımmm haber vereyim dedim :) necdet beyle gittim görüştüm bana 300 takıcak olmadı daha büyükte olabilir miş... kaç beden istediğimi ve ne istediğimi sordu bende söyledim 85 istediğimi işte nasıl olmasını istediğimi... 85 c kup olacak mış senin şu an bedenin kaç :)) merak ettim de.. ama ben zaten 85 istiyorum.. de bu c kup nasıl oluyo ben destekli 80 b kullanıyorum ama zaten geniş yapım var ondan c dedi doktor sanırm...
Cnm simdi gordum mesajini kusura bakma,cok sevindimm inan..sen ne istedigini anlattiysan doktora gerisini dusunme..benim turkiyede c cup ama su an canadadayim cnm burda cuplar biraz farkliymis kafani karistirmasinama kisaca c cup onceden a cupi bile dodurmuyordu goguslerim..ben necdet beye israela kucuk olsun dogal olsun filan dedim neden dediysem hahah,o da 285 de karar vermisti ama ameliyatta 320 kullanmis cunku ben emzirdigim icin meme derim genislemisti muhtemelen 285 de hala yer kalmisti...o yuzden ne istedigini anattoysan gerisini necdet beye birak sen....gelismelerini buraya yaz cnm merakla bekliyorum..