• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

canımmm haber vereyim dedim :) necdet beyle gittim görüştüm bana 300 takıcak olmadı daha büyükte olabilir miş... kaç beden istediğimi ve ne istediğimi sordu bende söyledim 85 istediğimi işte nasıl olmasını istediğimi... 85 c kup olacak mış senin şu an bedenin kaç :)) merak ettim de.. ama ben zaten 85 istiyorum.. de bu c kup nasıl oluyo ben destekli 80 b kullanıyorum ama zaten geniş yapım var ondan c dedi doktor sanırm...

Cnm simdi gordum mesajini kusura bakma,cok sevindimm inan..sen ne istedigini anlattiysan doktora gerisini dusunme..benim turkiyede c cup ama su an canadadayim cnm burda cuplar biraz farkliymis kafani karistirmasinama kisaca c cup onceden a cupi bile dodurmuyordu goguslerim..ben necdet beye israela kucuk olsun dogal olsun filan dedim neden dediysem hahah,o da 285 de karar vermisti ama ameliyatta 320 kullanmis cunku ben emzirdigim icin meme derim genislemisti muhtemelen 285 de hala yer kalmisti...o yuzden ne istedigini anattoysan gerisini necdet beye birak sen....gelismelerini buraya yaz cnm merakla bekliyorum..

Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim. ;)

Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee

A bu arada boyum 160 kilom 48 320 cc nagor high prof. damla kas alti ;)

Hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim , darısı başıma. Ameliyat ne kadara mal oldu paylaşabilir misin rica etsem .

canım senin göğüslerin çok güzel olmuş ben acayip beğendim ancak dışardan çok anlaşılacak diye korkuyorum sonuçta gözüme çok da küçük gözükmüyorlar. Bende de böyle bir şey var işte çok da belli olmasından çekiniyorum. yakınlarım biliyor gerçi ama ne bileyim işte.. vücut ölçülerimiz yakın bir iki santim ve 3 4 kilo fazlayım senden. böyle resim görünce insan fikir sahibi oluyor baya...
gerçi sen fotolarda daha büyük duruyorlar demişsin.. onu da düşünmekte fayda var. tabi doktorla deneyeceğiz o zaman ben de üzerimde hangi protez nasıl duruyor anlayacağım belki daha sağlıklı bir karar veririm.
sen nasılsın, iyice alışmışsındır artık tabi :) bu forumun baya bir faydası oluyor insana ameliyattan önce..

Hayırlı olsun , resimlerine bakıp fikir almak için sabırsızlanıyorum

Hayirlisi olsun cnm boyut konusuna gelince hersey vucud olculerin boyun kilonla alakali ,eger benim gibi biriysen arzumla benim ortamiz olan 350 i doktorunla konus derim.en dogrusunu o solicektir tabi ama hedefini bilsin...

Hayırlı olsun , rica etsem ameliyat fiyatını paylaşabilir misin .

fiyat çok uygunmuş özellere göre, ben de resimlerinizi görmek isterim sakıncası yoksa. gerçi şuan daha mesaj sayım bile yeterli olmadığı için göremiyormuşum ama listenize kabul ederseniz irtibat kurarsak sevinirim :)

merhaba incilyacim
bende yarin bogazicinde ameliyat olucam. beni ekleyebilirmisin resimlerine bakmam icin

Cnm neden memnun kalmiyorlar?Hangi yonden ?

Doktorum Necdet Ucardi ,3.500 e ameliyat oldum su anda ayni fiyat olmasi lazim.Sekli 1 ay gecmesinde ragmen dogal ,boyutu belki 285 yerine 300 olabilirdi ama fotodan gorebilirsin zaten.Simdilik sikayetim yok ama sen hangi yonden memnun kalinmadigini solersen daha iyi cevap verebilirim.

İncilya hayırlı olsun ve geçmiş olsun...Umarım çok daha iyisindir, epey zaman geçmiş, iyileşmişsindir :)
Ben de araştırıyoruam...Yalnız "desteksiz hiçbirşey yapamadım" diyorsunuz ya beni en çok o korkutuyor :( Benim 3-4 gün içinde işe başlamam gerek.
Sizce ne yapayım? Ameliyatı 15-20 gün izin kullanabileceğim bir zamana mı erteleyeyim? Belki de hiçbir zaman o kadar izin alamam :(

(Bu arada işim yorucu değil, bilgisayar başında çalışıyorum...)

İncilya hayırlı olsun ve geçmiş olsun...Umarım çok daha iyisindir, epey zaman geçmiş, iyileşmişsindir :)
Ben de araştırıyoruam...Yalnız "desteksiz hiçbirşey yapamadım" diyorsunuz ya beni en çok o korkutuyor :( Benim 3-4 gün içinde işe başlamam gerek.
Sizce ne yapayım? Ameliyatı 15-20 gün izin kullanabileceğim bir zamana mı erteleyeyim? Belki de hiçbir zaman o kadar izin alamam :(

(Bu arada işim yorucu değil, bilgisayar başında çalışıyorum...)

Celiacim hangi yontemle olucaginda cok onemli,kas altinda iyilesme surecin zor oalbiliyor ve ozellikle ilk 3 gun desteksiz birsey yapamiyabilirsin,eger imkanin varsa keisnlikle 10 gun izinli oldugun donemde ameliyat ol derim ben,ama oyle bir imkanin yoksa en azindan haftasonuna denk getirip pazartesi salida izin alma imkanin varsa ilk 5 gunu kurtarabilirsin,bilgisayar basi ise bu sekilde idare edebilirsin cnaim..Ama kas altinda ilk 5 gun evde olman iyi olur....

Celiacim hangi yontemle olucaginda cok onemli,kas altinda iyilesme surecin zor oalbiliyor ve ozellikle ilk 3 gun desteksiz birsey yapamiyabilirsin,eger imkanin varsa keisnlikle 10 gun izinli oldugun donemde ameliyat ol derim ben,ama oyle bir imkanin yoksa en azindan haftasonuna denk getirip pazartesi salida izin alma imkanin varsa ilk 5 gunu kurtarabilirsin,bilgisayar basi ise bu sekilde idare edebilirsin cnaim..Ama kas altinda ilk 5 gun evde olman iyi olur....

Canım çok teşekkürler... Kas zarı alı olacakmış benim ve muhtemelen küçük bir protez konacağını, dren gerekmeyeceğini söyledi doktorum. 4. gün rahatlıkla işe başlarsın dedi...
10 gün izin alamayacağım hiç ayarlayamıyorum :(
Napıcam bilemedim...

Kas zari alti muhtemelen kas altindan daha rahat olucaktir canim bizim gibi zor bir iyilesme surecin olucagini sanmiyorum ;)

Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim. ;)

Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee

A bu arada boyum 160 kilom 48 320 cc nagor high prof. damla kas alti ;)

canım ya seni eklesem kabul eder misin? ameliyat olacağım da fikir açısından çok memnun olurum :(((

İlcilyacim sana ozelden msj attim ama kutun doluymus ulasmadi
Cok tesekkurederim ilgilendigin icin icimi rahatlattin sagol cnm

İncilya haftaya ameliyat olmayı düşünüyorum ben de seni ekledim arkadaş olarak albumune bakabılır mıyım, ben de boğaziçinii düşünüyorum uygun dıye ama çok korkuyorum memnun olmayanlar var dıye, bi de acaba randevuyu bır hafta sonraya verebılıyorlar mı :(

Nihayet foto yukleyebildim 2 bucuk aylik halleri ;) son halleri yani..

Acaba bu arkadas ameliyat oldumu bu arada cok merak ettim....

incilya merhaba. bende o hastanede ameliyat olmayı düşünüyorum. doktorla görüştüm kas altı damla uygun gördü bana da. sana ekleme talebi yolladım fakat forumda yeniyim diye kimsenin fotoğraflarına bakamıyorum henüz :( özelden de mesaj atamıyorum ve çok merak ediyorum kas altı damla protezler nasıl görünüyor? mail adresimi versem bana foto yollayabilir misin acaba ?

Back