incilya Meme Estetiği Ameliyati

aynen öle olacak ,,mesela ben düşünmeye başladım bile

seni bilmem ama benim istediklerime sahipsin favorim oldun valla incilya hemde fiyatı görünce açıkcaqsı çok rahatladım düşünüyorum aynı yerde olmayı ama ben mersindeyim ,gelirim bir gün sorun deil ama dren çıkma olayı var sanırım onu nasıl çözerim öle olsa bilemedeim???:26:

Canim once fotolarima yaptigin guzel yorumlar icin cok tesekur ederim simartttin beni

Bogazici tip evet Istanbulda,bir gece hastanede kaliyorsun zaten ertesi gun cikiyorsun hepsi fiyata dahil.Necdet bey bana diren takmadi o yuzden bilemiyorum ama yaninhda biri olucaksa tabiikide Istanbulda olabilirsin.Kas alti olucaksa ertesi gun tek basina donmen sikintili olabilir.Sen mersindeki secenekleri iyice arastir aklinda bogazici hep dursun..ama belki mersindede o fiyata yapabilcek basarili doktorlar vardir

Boğazçi Tıp Beşiktaş Yıldız daki mi canım? bu arada ben fotolarını göremiyorum

rica ederim cnmmm gerçekleri söledim tam benim düşündüğüm gibi silikon falan asla denmez senin göğüslere süper doğal ve seksi duruyor kesinlikleee
kas altı sanırım daha ii oluyormuş ve emzirme çocuk vs için onu öneriyorlar yanlış anlamadıysam:26: yanımda birisi olur mutlaka zaten ilk kez gitmiş olacam istanbula,seninkiler hem çok güzel görünüyor hem memnunsun hastaneden doktorundan hemde fiyat çok ii diğerlerine göre,burda daha bir tane öneri oldu cnm başkada bulamadım onunda operasyon yaptığı hastane olumsuzluklarla dolu o yüzden böle düşündüm iyice düşünmem lazım ve önce muayeneye gitmeliyim,yada kesin karar verip hazırlıklı olup gidecem kafamda soru işareti kalmazsa bitirip gelecem geri,,kafam karıştı düşünmem lazım canım dediğin gibi burdaki araştırmamı genişleteyim biraz

incilyacım 23 Temmuz'da ameliyatım var ve resimlerini görmek istiyorum mümkünse? Kas altı ve toparlama ameliyatı ile birlikte olacak benimkiler büyüklüğü konusunda kararsızım sonrasında çok büyük olduuuu mutsuzum, çok küçük olduuu mutsuzum deme ihtimalimi düsünmek bile istemiyorum... arkadas olarak eklermisin beni lütfen....

merhabalar.ben de bugün boğaziçi tıp la göüştüm necdet bet tatildeymiş.27 sinde döncekmiş.beklemedeyim yanii.incilya beni eklermisin fotolarına bakmak istiyorum.
bu arada neşeli bahar arkadaşım sen 23 ünde kime ameliyat oluyosun?necdet bey yok da

incilyacım, son fotoların tek kelimeyle harika! o kadar doğal ve güzel duruyorlar ki, kimsenin imrenmemesine imkan yok tatlım.
hep sağlıkla inş

incilya merhaba:)
ben de meme estetiği olmaya yeni karar verdim.
2 yaşında kızım var, doğumdan önce makul bir boyutta ve dirilikte iken emzirme vs derken bir de tabi genetik faktörler gereği sanırım şu anda sarkık ve pörsümüş durumdalar
eşimle konuşurken onun da cesaretlendirmesiyle karar verdim çünkü bayağı mutsuzum bu durumdan
konunu okudum, boğaziçinde olmuşsun ameliyatının genel anlamda da sonuçtan memnunsun sanırım.
ben de necdet uçarla görüşmek istiyorum en kısa zamanda.
benim boyum 164 kilo 60, kas aldı yuvarlak ve 200-240 cc düşünüyorum(bunların hepsini de burdaki konulardan öğrendim:))
tabi drla görüşmeden sonra bunlar kesinleşir.
çok büyük ve göze çarpan irilikte istemiyorum.sadece diri ve doğal bir görüntü istiyorum.
arkadaşlık istğimi kabul edersen fotoğraf görmek istiyorum:)
sevgiler:)

Basligim taa nerelere gitmis bi sure ugrayamadim

Oncelikle 9 .ayima girdim hersey yolunda super,birazda zayifliyinca bana kucuk gorunen protezler bir anda buyuyuverdi
Bogazicinde ameliyat olan arkadaslar nedne yazmiyor merak ediyorum ,hic yokmu olan arkadas burda....

Ikincisi yeni yaptircak olan arkadaslar bu siteyi bulduklari icin coooook sanslilar basta Arzum olmak uzere arkadaslar hic bikmadan hep ayni sorulari cevapliyorlar bilgilendiriyorlar,bu o kadar onemliki cunku bi cogumuz yillardir memesiz gezip doktora gidince muayene icin ,heyecandan dogal olsun diyip giriyoruz ameliyata hic bir sey konusmadan sanki doktor beynimi okucakmis gibi iste tam o onemli noktada bu sitedeki o belirli arkadaslarin verdikler bilgipaha bicilmez onem tasiyor....

Bu arada su anda kanadadayim burda sutyenler coook ucuz cennete dusdum ..hepinizii cok opuyorum

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım Bogaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olan arkadaşlar var tabi ama hepsi biryerlere kayboldular işte,senin gibi Bir ben kazık diktim galiba foruma Ne yapalım..Ben ameliyattan önce çok fayda gördüm bu forumdan.Şimdide yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlarıma Bilgilerimle,tecrübelerimle,bu zaman kadar yaşadıgım ve gördügüm şeylerle
Zayıflayınca tabi gögüsler daha bir dolgunlaşıyorlar,güzelleşiyorlar Sütyen cennetine düşmende iyi olmuş Bol bol cicili şeyler alırsın artık o güzelliklere..Yakışır arkadaşıma Bende seni çok öpüyorum canım,ihmal etme buraları bizleri lütfen

Burada ısrarla sabırla arzumun cevaplarını okumak güzel :) hem öyle tek dr görüşüde yok sonuçta şans işi biraz da.. Bunun farkında olmak başka bişey.. Arzum ve incilya size teşekkür ederim :)

Arzumun resimlerini görmedim ama incilya harika gerçekten owwwwwwwwww diyorum :)))

Sen bir de Arzumunkileri gor bence

Ben de avatarina hayvanlar icin bir kap su yazdigin icin sana tesekkur ederim

Bende teşekkür ederim,yorumlarım bazı arkadaşlara faydalı oluyorsa ne mutlu bana Madem resimlerim merak edilmiş ekliyorum sizi,bakabilirsiniz

baktımmm çok seksiiiiiiii püfff üff diyorum :))) ama sanırım seçim olursa incilya gibi ya da bilmiyorum kocamanmı olsa diyorum kafam karışık ama sanırım zamanı gelene kadar karar çok değiştirrim tarih konusunda ise kararımı verdim ya ramazan ya da kurban bayramı... pişmanım geçen yıl olmadığıma (

bu arada hayvanları çok seviyorum keşke elimizden çok şey gelse de yapsak

merhaba arkadaşım bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim benim ameliyatımda 15 ocak 2013 nasipse eskişehir ogü de olacağım kasaltı 300 cc meme ucu kesisi ile olacak boyum 168 kilom 64 kış dönemi biraz kilo alıyor yazın 3-4 kilo veriyorum bu hersene böyle oluyor peki sende kilo verdiğini yazmışsın protezler üzerinde olumsuz bir sonuç doğurmuyor değilmi kilo alıp vermek bunu merak ediyorum.sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…