Valla billa çok begendimVücuduna göre gayet uyumlu büyüklükte.Tabi biraz ödemler vardır şu anda,ama korkma öyle çok küçülmezler sonuçta protezin büyüklügü var,sabittir o,degişmez Daha dogallaşacak,normal bir meme kıvamına gelecek o kadar
Canım burada bazen kişiler sadece kendi doktorunu,ameliyat oldugu hastaneyi begeniyorlar,diger seçenekleri ..ne desemki..yani begenmiyorlar..Boşver sen bu hastanede ne kadar güzel sonuç çıktıgını göstermiş olacaksın,öncüsün arkadaşımBirçok kişi senin fotolarından ve yorumlarından dolayı faydalanacak ve fiyat yüzünden ameliyat olamayan,hala para biriktirmeye çalışan arkadaşlara ışık tutup ameliyat olmalarına sebep olacaksın,Yürü bee..kim tutar seni... :13:
Kuzu cok tesekkur ederim
Asyam fotomu ekliyince goruceksin zaten inan bana cesaret gerektircek birsey degil oyle abartildigi gibi ( ki cok agri cekmeme ragmen)Protezden sonra iyi ki yaptirmisim diyeceksin.Ve protez takilmadan da onemini anlayamiyor insan.Bence gogus dokusu az olan bayanlarda muthis onemli ve gerekli bir operasyon.Maddi sorun olmadigi surece dusunulcek cok fazla sey yok sadece iyi arastir yeterli.
Iyi arastir ama arastirirkende kafan karismasin,vucudunu iyi gozlemle kendini iyi tani sonra neyin yakisacagina karar ver ve bunu doktoruna anlat.Muhtemelen sende minyon oldugun icin 270 den fazla olmaz diyecekler.Cok doktorla konus,dolgun gogus istiyorsan bence 280 lerden asagi dusunmemmelisin.Ki bence bu bile yetersiz..Ama kemik yapin filanda onemli....
Protezler 6 aya kadar yumusacik bir hale geliyorlar o yuzden cok buyuk olanlar gozunu korkutmasin eninde sonunda normal gogus kivamina gelip sekilleniyorlar...CAnim iyi karar ver girdigin ameliyata degsin parayi bi kenara biraktim artik....
Ben bu sana dediklerimi yapmadigim icin cok pismanim...Acele etmeseydim su an istedigim protezlere sahip olurdum...:)
Boğazçi Tıp Beşiktaş Yıldız daki mi canım? bu arada ben fotolarını göremiyorum
Canim once fotolarima yaptigin guzel yorumlar icin cok tesekur ederimsimartttin beni
Bogazici tip evet Istanbulda,bir gece hastanede kaliyorsun zaten ertesi gun cikiyorsun hepsi fiyata dahil.Necdet bey bana diren takmadi o yuzden bilemiyorum ama yaninhda biri olucaksa tabiikide Istanbulda olabilirsin.Kas alti olucaksa ertesi gun tek basina donmen sikintili olabilir.Sen mersindeki secenekleri iyice arastir aklinda bogazici hep dursun..ama belki mersindede o fiyata yapabilcek basarili doktorlar vardir
Simdi ekledim seni gorebilirsin fotolarimi cnm.bogazici evet yildizdaki
incilyacım, son fotoların tek kelimeyle harika! o kadar doğal ve güzel duruyorlar ki,kimsenin imrenmemesine imkan yok tatlım.
hep sağlıkla inş
yaprağa katılıyorum muhteşem görünüyorsun canımmm
Basligim taa nerelere gitmis bi sure ugrayamadim
Oncelikle 9 .ayima girdim hersey yolunda super,birazda zayifliyinca bana kucuk gorunen protezler bir anda buyuyuverdi
Bogazicinde ameliyat olan arkadaslar nedne yazmiyor merak ediyorum ,hic yokmu olan arkadas burda....
Ikincisi yeni yaptircak olan arkadaslar bu siteyi bulduklari icin coooook sanslilar basta Arzum olmak uzere arkadaslar hic bikmadan hep ayni sorulari cevapliyorlar bilgilendiriyorlar,bu o kadar onemliki cunku bi cogumuz yillardir memesiz gezip doktora gidince muayene icin ,heyecandan dogal olsun diyip giriyoruz ameliyata hic bir sey konusmadan sanki doktor beynimi okucakmis gibiiste tam o onemli noktada bu sitedeki o belirli arkadaslarin verdikler bilgipaha bicilmez onem tasiyor....
Bu arada su anda kanadadayim burda sutyenler coook ucuz cennete dusdum ..hepinizii cok opuyorum
Burada ısrarla sabırla arzumun cevaplarını okumak güzel :) hem öyle tek dr görüşüde yok sonuçta şans işi biraz da.. Bunun farkında olmak başka bişey.. Arzum ve incilya size teşekkür ederim :)
Arzumun resimlerini görmedim ama incilya harika gerçekten owwwwwwwwww diyorum :)))
Hoşgeldin canımBogaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olan arkadaşlar var tabi ama hepsi biryerlere kayboldular işte,senin gibi Bir ben kazık diktim galiba foruma Ne yapalım..Ben ameliyattan önce çok fayda gördüm bu forumdan.Şimdide yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlarıma Bilgilerimle,tecrübelerimle,bu zaman kadar yaşadıgım ve gördügüm şeylerle
Zayıflayınca tabi gögüsler daha bir dolgunlaşıyorlar,güzelleşiyorlarSütyen cennetine düşmende iyi olmuş Bol bol cicili şeyler alırsın artık o güzelliklere..Yakışır arkadaşıma Bende seni çok öpüyorum canım,ihmal etme buraları bizleri lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?