• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incilya Meme Estetiği Ameliyati

baktımmm çok seksiiiiiiii püfff üff diyorum :))) ama sanırım seçim olursa incilya gibi ya da bilmiyorum kocamanmı olsa diyorum kafam karışık ama sanırım zamanı gelene kadar karar çok değiştirrim tarih konusunda ise kararımı verdim ya ramazan ya da kurban bayramı... pişmanım geçen yıl olmadığıma :((

bu arada hayvanları çok seviyorum keşke elimizden çok şey gelse de yapsak

Hayirlisi olsun cnm boyut konusuna gelince hersey vucud olculerin boyun kilonla alakali ,eger benim gibi biriysen arzumla benim ortamiz olan 350 i doktorunla konus derim.en dogrusunu o solicektir tabi ama hedefini bilsin...

merhaba arkadaşım bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim benim ameliyatımda 15 ocak 2013 nasipse eskişehir ogü de olacağım kasaltı 300 cc meme ucu kesisi ile olacak boyum 168 kilom 64 kış dönemi biraz kilo alıyor yazın 3-4 kilo veriyorum bu hersene böyle oluyor peki sende kilo verdiğini yazmışsın protezler üzerinde olumsuz bir sonuç doğurmuyor değilmi kilo alıp vermek bunu merak ediyorum.sevgiler.

Kilo verdikc protezlerin guzelligi daha bi ortaya cikior cnm.....

selam incilya seni arkafdaş olarak ekledim kabul edersin inşallah , ben de 25 ocakta oluyorum. proteze karar vermeye çalışıyorum da, son günlerde forumdayım yoğun olarak, herkese sordum onlarca soru :) 320 den memnun musun ? gerçi boyun falan benden uzun sanırı. ben 164, 52 kilo göğüs altım 76 göğüs ölçüm 82 göğüs kafesim dardır. 300 cc civarı nasıl olur acaba diye düşünüyorum.. sen ne dersin canım ?

baktımmm çok seksiiiiiiii püfff üff diyorum :))) ama sanırım seçim olursa incilya gibi ya da bilmiyorum kocamanmı olsa diyorum kafam karışık ama sanırım zamanı gelene kadar karar çok değiştirrim tarih konusunda ise kararımı verdim ya ramazan ya da kurban bayramı... pişmanım geçen yıl olmadığıma :((

bu arada hayvanları çok seviyorum keşke elimizden çok şey gelse de yapsak

Belirtmek isterimki fotograflarda daha büyük çıkıyor gögüsler..Yani benimle yüzyüze görüşme şansına sahip olan arkadaşlar çok iyi bilirlerki fotograflardaki gibi büyük görünen gögüslerim yok asla..Abartı olmayan,kıyafetlerde sütyenlerden taşmayan,vücuduma göre gayet uygun büyüklükte olan dik,dolgun,sexy gögüslere sahibim şükür :nazar: Zaten istedigimizde vücudumuza göre uyumlu büyüklükte olacak gögüsler degilmidir zaten :34: Benim önceside meme dokum vardı..Dogal gögüs isteseydim zaten ameliyat olmazdım,istedigim görüntüye kavuştum şükür :16:

Sen kocaman desende Türkiyedeki hiçbir doktor sana abartı büyüklükte bir gögüs yapmaz merak etme :1: Çünkü ülkemizdeki doktorlar genelde dogal büyüklükte görünen gögüslerden yana :34: Ben 400cc kabul edecek,yapacak bir doktor bulana kadar oohooo... :27: :34:
Neyse sen nasıl bir gögüs istedigini,kaç beden büyümesini istedigini önce iyice bir düşün taşın karar ver..Doktorunada iyice anlat Allahın izniyle istedigin gögüslere kavuşursun merak etme :54: Çok mutlu,güzel haberlerle sevincini paylaşıyor oluruz inşallah canım..Şans seninle olsun :29: Sevgiler... :54:

merhaba arkadaşım bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim benim ameliyatımda 15 ocak 2013 nasipse eskişehir ogü de olacağım kasaltı 300 cc meme ucu kesisi ile olacak boyum 168 kilom 64 kış dönemi biraz kilo alıyor yazın 3-4 kilo veriyorum bu hersene böyle oluyor peki sende kilo verdiğini yazmışsın protezler üzerinde olumsuz bir sonuç doğurmuyor değilmi kilo alıp vermek bunu merak ediyorum.sevgiler.

3-4 kilodan birşey olmaz canım,merak etme :34: ben ameliyattan sonra 2-3 kilo verip alıyorum..Kilo verince daha bir hoş görünüyor tabi :21:
Kararında hayırlı olsun inşallah çok mutlu olacagın,hayal ettigin gögüslere kavuşursun canım :34: Boy ve kilo iyiymiş aslında..300cc üzeri protez olsaydı bence daha iyi olurdu :34: Doktorunla bence bu konuda biraz konuş 350cc ye kadar çıkabilirse,abartı durmazsa,olursa denesin :54: Sevgiler..

Canlarım benim çok teşekkür ederim şimdiden pişman oldum zaten geçen yıl olmadığıma :(((ya verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederimm :) doktorlarla daha görüşme yapmadım daha bu cuma boğaz içine bakıcam tabi daha çok var başka hastanede araştırcam bulabilirsem fiyat olarak uygun.. hepimiz için hayırlısı siz kurtuldunz allah bizede nasip etsin inş :))) iyi ki varsınız..

3-4 kilodan birşey olmaz canım,merak etme :34: ben ameliyattan sonra 2-3 kilo verip alıyorum..Kilo verince daha bir hoş görünüyor tabi :21:
Kararında hayırlı olsun inşallah çok mutlu olacagın,hayal ettigin gögüslere kavuşursun canım :34: Boy ve kilo iyiymiş aslında..300cc üzeri protez olsaydı bence daha iyi olurdu :34: Doktorunla bence bu konuda biraz konuş 350cc ye kadar çıkabilirse,abartı durmazsa,olursa denesin :54: Sevgiler..

önerilerin için teşekkür ederim önümüzdeki pazartesi 14 ocakta yani dr la ameliyattan 1 gün boyut konusunda tekrar görüşeceğiz zaten doktorun bana vermiş olduğu sporcu sütyen boyutunun 1 cup büyüğünü aldım bende en azından büyük olsun diye diretirim.elektron medikalin sitesinde ameliyat öncesi ve sonrası hastaların resimlerinden kendi bedenime yakın olup ameliyat sonrası olmasını istediğim büyüklüklerin doktoruma göstermek üzere çıktısınıda aldım.ayrıca 3d simülassyonlada bakacağız karar verirken herşey biran önce olup bitse hayırlısıyla çok mutlu olacağım dualarınızı esirgemeyin.

Son düzenleme:
selam incilya seni arkafdaş olarak ekledim kabul edersin inşallah , ben de 25 ocakta oluyorum. proteze karar vermeye çalışıyorum da, son günlerde forumdayım yoğun olarak, herkese sordum onlarca soru :) 320 den memnun musun ? gerçi boyun falan benden uzun sanırı. ben 164, 52 kilo göğüs altım 76 göğüs ölçüm 82 göğüs kafesim dardır. 300 cc civarı nasıl olur acaba diye düşünüyorum.. sen ne dersin canım ?

Set kusura bakma cnm mesajini yeni fark ettim gec cevapliyorum...

cnm ben 1 60 boyundayim,48 kiloyum ve gogus altim 72 ve 320 anca yetti bana daha azini dusunemiyorum kendimde,fazlasi bile olabilirdi ama bunlar tamamdir , zayifliyinca anladim....gogus dokun varmi bilemiyorum ama benim neredeyse hic yoktu ve 320 tam oldu,azi olmazmis zaten...

canım senin göğüslerin çok güzel olmuş ben acayip beğendim ancak dışardan çok anlaşılacak diye korkuyorum sonuçta gözüme çok da küçük gözükmüyorlar. Bende de böyle bir şey var işte çok da belli olmasından çekiniyorum. yakınlarım biliyor gerçi ama ne bileyim işte.. vücut ölçülerimiz yakın bir iki santim ve 3 4 kilo fazlayım senden. böyle resim görünce insan fikir sahibi oluyor baya...
gerçi sen fotolarda daha büyük duruyorlar demişsin.. onu da düşünmekte fayda var. tabi doktorla deneyeceğiz o zaman ben de üzerimde hangi protez nasıl duruyor anlayacağım belki daha sağlıklı bir karar veririm.
sen nasılsın, iyice alışmışsındır artık tabi :) bu forumun baya bir faydası oluyor insana ameliyattan önce..

canım senin göğüslerin çok güzel olmuş ben acayip beğendim ancak dışardan çok anlaşılacak diye korkuyorum sonuçta gözüme çok da küçük gözükmüyorlar. Bende de böyle bir şey var işte çok da belli olmasından çekiniyorum. yakınlarım biliyor gerçi ama ne bileyim işte.. vücut ölçülerimiz yakın bir iki santim ve 3 4 kilo fazlayım senden. böyle resim görünce insan fikir sahibi oluyor baya...
gerçi sen fotolarda daha büyük duruyorlar demişsin.. onu da düşünmekte fayda var. tabi doktorla deneyeceğiz o zaman ben de üzerimde hangi protez nasıl duruyor anlayacağım belki daha sağlıklı bir karar veririm.
sen nasılsın, iyice alışmışsındır artık tabi :) bu forumun baya bir faydası oluyor insana ameliyattan önce..

Merak etme rakam olarak buyuk gorunuyorlar aslinda oyle buyuk boyutlar diil bunlar hem fotolarda oldugundan buyuk cikiyor,cnm boyut onemli bisi sonucta bu ameliyati gogusleri buyutmek icin yaptiriyoruz,herkes acaba anlasilirmi aman buyuk olmasin korkusu icinde (ben de oyleydim) ama tecrube yasiiyinca ki bazi kisilerde bu cok gec oluyor,anliyorsun boyut kavramini...Hic de oyle abartilcak buyuklukler diilmis korktuklarimiz.

doktora fotograf goturebilirsin protez boyutunu ve modelini soleyebilirsin o da sana olabilecekmi olamicakmi onu soyler ..ama en onemlisi ne istedigini tam anlamis olur

cok daha guzellerine kavusman dilegiyle cnm bol sanss

canım bende fotoları görebilir miyim acaba fikir olması açısından? birde 285 cc mi 320 cc mi baştan okumaya çalıştım ama aklım karıştı heralde :37: başka bir arkadaşın başlığından senin başlığına mı atladım ne :17:
bu arada bir ömür boyu güle güle kullan bebeklerini :34:

canım bende fotoları görebilir miyim acaba fikir olması açısından? birde 285 cc mi 320 cc mi baştan okumaya çalıştım ama aklım karıştı heralde :37: başka bir arkadaşın başlığından senin başlığına mı atladım ne :17:
bu arada bir ömür boyu güle güle kullan bebeklerini :34:

320 cnm basta 285 saniyodum ;) bi karisiklik yasadimda bu konuda...ekledim bu arada seni

320 cnm basta 285 saniyodum ;) bi karisiklik yasadimda bu konuda...ekledim bu arada seni

benımde kafam karısıkta :) senın fotoları görünce karmakarısık oldum :37: ınanılmaz guzeller! :) birde tabi sağa sola yatmaktan iyice başım döndü amaaaa bakmaya değermiş bence ameliyat olmayan arkadaşların mutlaka görmesi gereken bebekler bunlar :nazar: ameliyattan vazgeçme aşamasındayken harika oldu benim için iyiki topiğini okumuşum cnm kabul ettiğin için de ayrıca teşekkürler bu güzellikleri saklamamak lazım badem yaprak size sesleniyorum 3-4 foto daha ekleyin böyle doğal insanı mest eden memişler herkesi ameliyat için cesaretlendirir dimi ama :D :16:

çok beğendimmmm çokkk ! :)

benımde kafam karısıkta :) senın fotoları görünce karmakarısık oldum :37: ınanılmaz guzeller! :) birde tabi sağa sola yatmaktan iyice başım döndü amaaaa bakmaya değermiş bence ameliyat olmayan arkadaşların mutlaka görmesi gereken bebekler bunlar :nazar: ameliyattan vazgeçme aşamasındayken harika oldu benim için iyiki topiğini okumuşum cnm kabul ettiğin için de ayrıca teşekkürler bu güzellikleri saklamamak lazım badem yaprak size sesleniyorum 3-4 foto daha ekleyin böyle doğal insanı mest eden memişler herkesi ameliyat için cesaretlendirir dimi ama :D :16:

çok beğendimmmm çokkk ! :)

Cok tesekkurler cnm ama sana cok acik bir sey soyliyim sakin ama skain ameliyattan vazgecme..ameliyattan once gozumuzde cok buyuytoruz ama olduktan sonra bir cogumuz bumuymus bu kadar dusundugumuz karar veremedigimiz sey diyip iyi ki yaptirmisiz diyoruz..hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri,imkanin varsa sakin ama sakin vazgecme...hele bir seneye yaklasinca zaten ameliyatli oldugunu bile unutuyorsun dogustan seninlermis gibi...hic birseyi gozunde buyutme dogru kararlar ve doktorlarla mucize bir ameliyat bu...

Cok tesekkurler cnm ama sana cok acik bir sey soyliyim sakin ama skain ameliyattan vazgecme..ameliyattan once gozumuzde cok buyuytoruz ama olduktan sonra bir cogumuz bumuymus bu kadar dusundugumuz karar veremedigimiz sey diyip iyi ki yaptirmisiz diyoruz..hayatimda verdigim en dogru kararlardan biri,imkanin varsa sakin ama sakin vazgecme...hele bir seneye yaklasinca zaten ameliyatli oldugunu bile unutuyorsun dogustan seninlermis gibi...hic birseyi gozunde buyutme dogru kararlar ve doktorlarla mucize bir ameliyat bu...

çok heveslenip sonrasında, bir anda, bir o kadarda soğumuştum meme ameliyatından, senin fotoları görünce (çünkü tamda istediğim gibi) tekrar bir heyecan yaptım :17: umarım ameliyat için önümde olan engelleri aşar bende mutlu sona ererim.. tekrar teşekkürler canım ara ara fotolarına bakıp gaza geleceğim inşallah :1: bu arada kendinde çok güzelsin maşallah :nazar:

Merak etme rakam olarak buyuk gorunuyorlar aslinda oyle buyuk boyutlar diil bunlar hem fotolarda oldugundan buyuk cikiyor,cnm boyut onemli bisi sonucta bu ameliyati gogusleri buyutmek icin yaptiriyoruz,herkes acaba anlasilirmi aman buyuk olmasin korkusu icinde (ben de oyleydim) ama tecrube yasiiyinca ki bazi kisilerde bu cok gec oluyor,anliyorsun boyut kavramini...Hic de oyle abartilcak buyuklukler diilmis korktuklarimiz.

doktora fotograf goturebilirsin protez boyutunu ve modelini soleyebilirsin o da sana olabilecekmi olamicakmi onu soyler ..ama en onemlisi ne istedigini tam anlamis olur

cok daha guzellerine kavusman dilegiyle cnm bol sanss

Fotograflarda daha büyük göründügü kesinlikle dogru arkadaşlar..Heleki yakın çekimlerde daha büyük çıkıyor.Lütfen bunu dikkate alalım :34: Birde doktora nasıl bir gögüs istediginizi ifade ederken lütfen çekinmeyin.Nasıl bir gögüs istediginizi,kaç beden büyümesini istediginizi iyice anlatın.Büyük olacak diye korkmayın.Zaman geçince çok degişiyorlar,küçülüyorlar.Yeni ameliyat olan arkadaşlar önce bir panik oluyorlar gördügüm kadarıyla,eyvah büyük oldu,böylemi kalacak diyorlar ama inanın bana bir seneye kadar inanılmaz degişiyorlar,dogallaşıyorlar ve gayet güzel dogal bir kıvama geliyorlar..:34:

incilyacım çok güzel duruyolar bende 325 cc yapabilirim bakalım seninkiler harika duruyo sonrasında bi sorun yaşadınmı bide necdet uçar yok mu şu an boğaziçi tıpın ekibine bakhtım yok???? birde seninki yuvarlak gibi duruyo snırım damlaymış ben karar veremedim ust lopum zaten boş damla takarsam nasıl our acaba bide kas atı konulunca zaten dama gibi duruyo deniliyor kafam karıştı yaaaa ......

Canim ust tarafin tamamen bos ise damla tavsiye edilmiyor,banada doktorum bu yuzden yuvarlark demisti ben israrla damla istedim :))ust tarafi zaten kas altina yerlestirdigi icin yuvarlak daha dolgun duracaktir diye dusunuyorum..Necdet bey baska yere gecmis olabilir veya haftanin uc gunu orda ameliyat yapiyor olabilir,burun ameliyati basliginda oyle diyorlardir...

Ama Veli beyde var orda ;)

Hiiic gogus dokun yoksa ya da cok azsa,bana 320 tam geldi ...doktorun ameliyat sirasinda deniyip en uygun boyutu secer yeterki ne sitedini dogru belirt.ama 320 ler ne buyuk ne kucukler.. oyle dusun.

Canim beni de arkadasin olarak ekleyebilir misin? Arastirma safhasindayim ve gogus dokum hic yok,benim durumumdaki arkadaslarin sonuclarini merak ediyorum.

canımmm haber vereyim dedim :) necdet beyle gittim görüştüm bana 300 takıcak olmadı daha büyükte olabilir miş... kaç beden istediğimi ve ne istediğimi sordu bende söyledim 85 istediğimi işte nasıl olmasını istediğimi... 85 c kup olacak mış senin şu an bedenin kaç :)) merak ettim de.. ama ben zaten 85 istiyorum.. de bu c kup nasıl oluyo ben destekli 80 b kullanıyorum ama zaten geniş yapım var ondan c dedi doktor sanırm...

Back