Canim ozur dilemene gerek aklinda oyle kalabilir tabii kisonucta doktor ismi var herkesde :) bakalim hala haber bekliyorum ne dosyaymis bu da :) ama cok yogunlar o yuzden karistirmislardir demistim zaten..
Ah Arzum keskeeeee :) ama sanmiyorum yaa bunlar 285 dir :)
Canim ozur dilemene gerek aklinda oyle kalabilir tabii kisonucta doktor ismi var herkesde :) bakalim hala haber bekliyorum ne dosyaymis bu da :) ama cok yogunlar o yuzden karistirmislardir demistim zaten..
Henuz aramadilar ben aricam yine ama kizlar eminmisiniz cc nin gramla esit geldigine?
Henuz aramadilar ben aricam yine ama kizlar eminmisiniz cc nin gramla esit geldigine?
Ben neden ozelden yazamiyorum yaaa((((([/QUOforuma yazdığın cevapların sayısı 100 bulmalı canım. istersen geyik bölümünden filan birşeyler yaz..
Arzumcum mesaj hakkim olunca sana ozelden yazicam cnm
Evet bana 320 cc kullanilmisben bunlarimi kucuk buluomusum
Evet Alexuscum bir yanlisa ancak bu kadar sevinebilirdim
Yaprakcim ozelden yazamiyorum 50 mesaj daha var yazmam icin :) foto yuklemistim sildim;2 gundur yuklicem hala yukleyemedim..Bugun yarin yuklerim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?