- 22 Mart 2012
- 129
- 20
- 318
cnm ben ameliyat olmadım araştırıyorum şuan ama oraya gidip görüşenlerin paylaştığı yorumlarda doktorların ilgisizliğinden şikayet etmişler ve sanırım fiyatın ucuz olmasından dolayı doktorlar sürümden kazanıyoruz tarzı bi laf etmişler beni biraz o rahatsız etmişti ama resimlerine baktım gerçekten vücuduna göre çok uyumlu ve güzel olmuş beni tek korkutan kas altı yöntemlerde şu bir hafta boyunca çekilen ağrılar. nezaman normale dönmeye başladın zaten üzerinden 1 ay geçmiş şuan bütün sıkıntıların bitmiştir. darısı benim başıma :18:
Sevgili Deftugcumun basligini isgal etmiyim dedim.
Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee
A bu arada boyum 160 kilom 48 285 cc nagor high prof. damla kas alti
Herkese cok tesekkur ederim
Karamelcim ben de seninkileri cok begendim Seninkiler kac cc
Ya aslinda boyutun cok onemi yok herkesin kendi vucuduna yakisan boyutu onemli..Mesela 400 cc yi kendimde dusuemiyorum am Arzumda tam istedigim durus olmus super ! Seninde oyle karamel vucuduna yakismis..Bu cok onemli iste ...Ama yinede yenni yaptiracak olan arkadaslar cokda urkek olmasin diyorum boyut konusunda cunku doktorlar normal boyutlarinda altina dusebiliyor cc de ...
Benim ameliyatim biraz ani oldu maalesef cok arastiramadim sizin gibi ama son anda bile bu forumu bulmamin faydasi cok oldu.Bogazici tip Merkezinde 22 Subatta oldum ameliyatimi.Ben kalmadim aksam uzeri eve ciktim.Cok agrim oldu ilk bir hafta yardimsiz hicbirsey yapamadim ama hep icimden buna deger dedim.Cok uzatmicam aslinda yeni yaptirmak uzere olan arkadaslara tek diyecegim sakin ertelemeyin!!!!! Yillarca ne giydigimizden zevk aldik ne guzelligimizin tadini cikarabildik ...Iyi ki yaptirmisin diyorum evliligime bile pozitif yansidi.Bu arada evliyim ve 2 yasinda dunya tatlisi oglum var ...Fotomu yukledim bakabilirsiniz ...sevgiler herkeseee
gecmis olsun cnm yakın zmanda bogazicine gidip górúsmeyi düşúnúyorum bende :) arkadas olarak eklesem olur mu resimlerine bakıp fikir edinmek istiyorum da
Hehh... İşte bak dogru yerdesin fıstık...
:) daha coook başlardaym bakalm ne kadar súrecek bu araştırma súreci :)
Başlamak bitirmenin yarısıdırBen bir buçuk seneye yakın araştırma yaptım,yılmak yok..İyi bir sonuçsa hedef araştıracaksın benim gibi :13:
benim de bi o kadar súrecek gibi hergún yeni bisey óğreniyorum yeni bi dr ismi duyuyorum hemen listeme ekliyorum o dru arastırmaya baslıyorum:) bu arada resimlerinizi górdúm muhteşem olmuslar gercekten ve sana cooook yakısmıs cnm cok dogallardi inanamadm estetik olduğuna ve hemen hasan fındığı listenin başına aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?