incilya Meme Estetiği Ameliyati

incilya güzel günlerde, sorunsuz bir şekilde kullan inşallah cicilerini.seni arkadaş olarak ekledim, kabul edersen sevinirim

incilya senin ameliyatını okudum. bende uzun zamandır arastırıyorum.forumda sessiz uyelerdenim sadece takip ediyordum ama bende dusunuyorum yazılarınızı okudukca cesaretim arttı. benide eklermisin cnm arkadas olarak merak ediyorum nasıl durdugunu beden olculerimiz aynı hemen hemen bende 50 kilo ve 1.60 ım.

Kuzu cok tesekkur ederim

Asyam fotomu ekliyince goruceksin zaten inan bana cesaret gerektircek birsey degil oyle abartildigi gibi ( ki cok agri cekmeme ragmen)Protezden sonra iyi ki yaptirmisim diyeceksin.Ve protez takilmadan da onemini anlayamiyor insan.Bence gogus dokusu az olan bayanlarda muthis onemli ve gerekli bir operasyon.Maddi sorun olmadigi surece dusunulcek cok fazla sey yok sadece iyi arastir yeterli.

Iyi arastir ama arastirirkende kafan karismasin,vucudunu iyi gozlemle kendini iyi tani sonra neyin yakisacagina karar ver ve bunu doktoruna anlat.Muhtemelen sende minyon oldugun icin 270 den fazla olmaz diyecekler.Cok doktorla konus,dolgun gogus istiyorsan bence 280 lerden asagi dusunmemmelisin.Ki bence bu bile yetersiz..Ama kemik yapin filanda onemli....

Protezler 6 aya kadar yumusacik bir hale geliyorlar o yuzden cok buyuk olanlar gozunu korkutmasin eninde sonunda normal gogus kivamina gelip sekilleniyorlar...CAnim iyi karar ver girdigin ameliyata degsin parayi bi kenara biraktim artik....

Ben bu sana dediklerimi yapmadigim icin cok pismanim...Acele etmeseydim su an istedigim protezlere sahip olurdum...:)

Canım anlayamadım,son cümlende Ben bu sana dediklerimi yapmadigim icin cok pismanim...Acele etmeseydim su an istedigim protezlere sahip olurdum... Yazmışsın,bir sorunmu var,neden böyle yazdın.?? :44:

Canim buyuk bi problem yok sukur ki sadece odemler indi normal boyuta ulasti protezler ve bu benim istedigim boyut kesinlikle degil.Eger acele etmeseydim dogru boyuta karar verebilirdim muhtemelen ama bilgisizdim......295 tam istedigim boyut olurmus 285 cc takiliyorsa 295 de takilirmis bence...foto koyucam o zaman hak veririsin cunku benim icin dekolte onemli degil ,bluzlerin ve ozelllikle t-shirtlerimin altindan duruslari onemli hala cok kucuk duruyorlar ..Dekolteesi guzel ama hep dekolte gezmiyorumki ben Neyse olan oldu o yuzden yeni yapitrcak olan arkadaslarim boyuta iyi karar versinler..

kizlar cok ciddi yardiminiza ihtiyacim var!!!!!

Size takilan protezlerin kutusu verilenler,uzerinde takilan protezin boyutu yaziyormu ve cc olarak mi yoksa gr olarakmi yaziyor?

Bana verilen pakette markasi filan dogru ancak 320 gr yazio ???? ama benim protezlerim 285 cc ve 320 kadar buyuk diil zaten bunlar? baskasinin paketinimi verdiler bana? ve bana ne taktilar (((

paketteki gr protez boyutumu sizce???? oyleyse eger bu baskasinin !!!!!

canım hemen arayıp sorsan, onlarda kayıtları mutlaka vardır.
bana da kutu verilmedi mesela, kart verildi. her iki göğsüme konan silikonun ölçü, sekil ve seri nosu ve doktorumun adı imzası var.

canım sana doktorun 320 cc takmış olmasın??verilen kutuda 320 gram yazıyorsa o kadardır boyutu ve bana göre de zaten senin göğüslerin 285 değilde 320 ymiş gibi duruyor yani bence hemen arayıp sormalısın.

Evet aricam once emin olmak istedim o protez boyutumu diye... yazan aynen su:

soft form stable cohesive gel filled textured anatomical - full height high projection 320 gr

xf3 - 320 gr

Ameliyattan sonra israrla doktoruma damla 285 takildi dimi diye sordum evet demisti burcu...

Ayrica 320 olsaydi seninki kadar guzel olurlardi bence bana yanlis paket verdiler..Anatomic dedigi damla sanirim ..cok ilginc ariyorum simdi Alexus .

Canım,ameliyattan sonra bana protez kutumu ve kartını verdiler.Sana protez kartını vermedimiler? Ever verilmediyse protez kaetını mutlaka iste.Çünkü bu kartı cüzdanında taşıman gerekiyor.Allah korusun bur trafik kazası geçirsen ve gögsünden yada başka yerindende yaralanıp acil ameliyata alınırsan gögsünde protez oldugunu bilmeleri ve ona göre müdahale etmeleri için bu önemli bir mevzu...
Senin konuya gelelin...Başkasının kutusunu vermediyseler eger ( zannetmiyorumki böyle bir hata yapılsın) Güzelim,san 320 cclik protez takılmış Hiç şaşırma,olmaz benim gögsüm 320 cc olacak kadar büyük deme...Çünkü 320cc ile 285cc arasında 35 cc bir fark var.Bu çok fark yaratacak bir boyut degil.Birçok arkadaşımıza iki gögús arasındaki büyüklügü eşitlemek için daha çok farkı olan protez büyüklügü kullanílıyor canım Olsun olsun,inşallah320 ccdir .Hemen doktorunu ara ve sor,bizide bilgilendir bakalım.En kıssa zamandada protez krtını almayı unutma,önemli...

Yavrum benim yaa belki de yanlış kutu vermişlerdir ben de anlayamadım ki şimdi çokta merak ettim acaba yanlış kutu mu verildi yoksa 320 cc mi takıldı diye vallahi..

Ayrıca senin memişler de en az benimkiler kadar güzeller yavrucum iltifatın için çok teşekkür ederim ben de senin göğüslerini gerçekten çok beğendim çünkü.

Arzumcum keske oyle olsa sevinirim hatta ama sanmiyorum ,aradilar simdi bilgisayarda kaydim yokmus dosyadan bakip geri donucekler...

Arzum Nagorla Mentor arasinda fiyat farki varmidir? Ben nagoru israrla istedim doktorum galiba mentordan yanaydi...Kafam karisti simdi ....

Telefon bekliyorum bakalim ne dicekler..Bu arada sutyen bedenimi sordular su an kac taktigimi...

Canım sütyen bedeninin sorulması çok saçma değil mi, yani sen c cup takıyorum şimdi dersen ona göre mi bir boyut söyleyecekler..Eğer ki sana yanlış kutu verdilerse sert çık..Bu bir ameliyat yahu sana kullandıkları şeyi başkasına başkasınınkini sana mı vermiş oluyorlar..Açıkçası ben bile sinirlendim şuanda.Kusura bakma canım.

Telefon bekliyorum bakalim ne dicekler..Bu arada sutyen bedenimi sordular su an kac taktigimi...

Canım bir yerde bir karışıklık var ama dur bakalım belli olur zaten.Ya protez kutun yanlış verildi yada doktor yanlış söyledi sana Garip bir durum olmuş yani...
Nagor ve mentor arasında fiyat farkı bilemiyorum tabi.Farklı marka sonuçta ufakta olsa fiyat farkı olabilir.Nagorun protez dagıtımı yapan Endomek şirketi ile yaptıgım görüşmede protezin fiyatının 600 euro oldugu bilgisine ulaşmıştım.Mentorda o fiyatta diye biliyorum ben Yaklaşık olarak aynılar yani..Sana verilen kutudaki marka nedir acaba,orada ne yazıyor canım?

incilya merhaba
hayırlı olsun yeni cicişlerinnnn geçmiş olsun canım
Eğer benide arkadaş olarak kabul edersen çok sevinirim

Nagor soft form stable cohesive gel filled textured anatomical - full height high projection 320 gr

xf3 - 320 gr yazior, birde ismim soyadim doktorumun adi ve tarih yaziyor.. Ama imza yok.herkesde imza varmi bilmiyorum...

Nagor soft form stable cohesive gel filled textured anatomical - full height high projection 320 gr

xf3 - 320 gr yazior, birde ismim soyadim doktorumun adi ve tarih yaziyor.. Ama imza yok.herkesde imza varmi bilmiyorum...

Buna göre sana Nagor marka 320cc damla protez kullanılmış canım.İsmin,soyismin,doktorunun adı va tarih bilgileri varsa yanlış bir kutu verilmiş olamaz.Benim kartımda yada protez kutumda doktorumun imzası yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…