Teşekkür ederim canım.İlk başlarda arkadaşlar 400cc yi duyunca bir şoka girdiler,kocaman memeler (pamela anderson misali) Beklediler sanırım.Ama yapılı bir vücudum var,profesyonel yüzücülük yaptım sonuçta kaslıyım biraz O yüzden 400cc yi vücudum çok güzel kaldırdı,taşıdı En önemliside istedigim büyüklükte,görünüşte oldular.Önemli olanda kişinin istedigi görünümde memelerin olması degilmi zaten.Kimi dogal gögüsten yana olur,kimide gösterişli sexy,dikkat çekici.Benim ameliyattan önce memeler vardı zaten,dogal bir meme olması için o masaya yatmam saçmalık olurdu.Oyüzden hayallerimi süsleyen gögüsleri, doktoruma anlattım ve beni anladı yaptı sagolsun.Hasan bey hastanın,kişinin istedigi biçimde,büyüklükte gögüsler yapmaya özen gösteriyor,dikkate alıyor.İşte bu yüzdende seçimimi Hasan beyden yana kullandım tabi.Mutlaka görüşmeni tavsiye ederim.Maddi olarak gücün yetmezsede görüE
katılıyorum sana cnmóyle basarılı doktorlardan fikir almak bile insanın kafasındaki soru işaretlerini giderebiliyor bazen
Kuzu cok tesekkur ederim
Asyam fotomu ekliyince goruceksin zaten inan bana cesaret gerektircek birsey degil oyle abartildigi gibi ( ki cok agri cekmeme ragmen)Protezden sonra iyi ki yaptirmisim diyeceksin.Ve protez takilmadan da onemini anlayamiyor insan.Bence gogus dokusu az olan bayanlarda muthis onemli ve gerekli bir operasyon.Maddi sorun olmadigi surece dusunulcek cok fazla sey yok sadece iyi arastir yeterli.
Iyi arastir ama arastirirkende kafan karismasin,vucudunu iyi gozlemle kendini iyi tani sonra neyin yakisacagina karar ver ve bunu doktoruna anlat.Muhtemelen sende minyon oldugun icin 270 den fazla olmaz diyecekler.Cok doktorla konus,dolgun gogus istiyorsan bence 280 lerden asagi dusunmemmelisin.Ki bence bu bile yetersiz..Ama kemik yapin filanda onemli....
Protezler 6 aya kadar yumusacik bir hale geliyorlar o yuzden cok buyuk olanlar gozunu korkutmasin eninde sonunda normal gogus kivamina gelip sekilleniyorlar...CAnim iyi karar ver girdigin ameliyata degsin parayi bi kenara biraktim artik....
Ben bu sana dediklerimi yapmadigim icin cok pismanim...Acele etmeseydim su an istedigim protezlere sahip olurdum...:)
kizlar cok ciddi yardiminiza ihtiyacim var!!!!!
Size takilan protezlerin kutusu verilenler,uzerinde takilan protezin boyutu yaziyormu ve cc olarak mi yoksa gr olarakmi yaziyor?
Bana verilen pakette markasi filan dogru ancak 320 gr yazio ???? ama benim protezlerim 285 cc ve 320 kadar buyuk diil zaten bunlar? baskasinin paketinimi verdiler bana? ve bana ne taktilar(((
paketteki gr protez boyutumu sizce???? oyleyse eger bu baskasinin !!!!!
Size takilan protezlerin kutusu verilenler,uzerinde takilan protezin boyutu yaziyormu ve cc olarak mi yoksa gr olarakmi yaziyor?
Bana verilen pakette markasi filan dogru ancak 320 gr yazio ???? ama benim protezlerim 285 cc ve 320 kadar buyuk diil zaten bunlar? baskasinin paketinimi verdiler bana? ve bana ne taktilar(((
Evet aricam once emin olmak istedim o protez boyutumu diye... yazan aynen su:
soft form stable cohesive gel filled textured anatomical - full height high projection 320 gr
xf3 - 320 gr
Ameliyattan sonra israrla doktoruma damla 285 takildi dimi diye sordum evet demisti burcu...
Ayrica 320 olsaydi seninki kadar guzel olurlardibence bana yanlis paket verdiler..Anatomic dedigi damla sanirim ..cok ilginc ariyorum simdi Alexus .
Telefon bekliyorum bakalim ne dicekler..Bu arada sutyen bedenimi sordular su an kac taktigimi...
Arzumcum keske oyle olsa sevinirim hatta ama sanmiyorum ,aradilar simdi bilgisayarda kaydim yokmus dosyadan bakip geri donucekler...
Arzum Nagorla Mentor arasinda fiyat farki varmidir? Ben nagoru israrla istedim doktorum galiba mentordan yanaydi...Kafam karisti simdi ....
Nagor soft form stable cohesive gel filled textured anatomical - full height high projection 320 gr
xf3 - 320 gr yazior, birde ismim soyadim doktorumun adi ve tarih yaziyor.. Ama imza yok.herkesde imza varmi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?