İnce esprileri anlamıyorum

Evet kesinlikle beni tarif etmişsiniz şimdi gelip He dürüstsün en iyi sensin diyecektir ama gerçekten öyle bazılarının kafası cinliğe iyi çalışıyor ben de istesem cinlik yaparım ama dürüst ve net olmayı tercih ederim zararıma bile olsa , evet mesela yemek tariflerinde ya de bi işin işleyişinde videolu değil yazılı kaynakları tercih ederim , evet ince düşünürüm ama bu hep karşımdakinin lehine olacak konulardır onun dışında kendimle ilgili oldukça açık ve şeffaf olurum hepsi birbirini etkiliyor demek ki bunların. Teşekkürler detaylı yorumunuz için

Bu ince espri değilki belli bir grubun benzetmesi yani erkekler arasında dönen sokak jargonu diyebilirz. Biz kadınların da erkeklerin anlayamayacağı jargonlarımız vardır.
Bu tarz jargonları bilmemiz de beklenemez
Yani o sadece bir örnekti aslıdna ve genel sorunuma ayna tutmuyordu tam ilk o geldi diye yazdım ama örneği hatalı verdim herhalde erkek jargonu değil demek istediğim diğer mesajlarımı okuduysanız detaylı anlattım aslında

siz de her söylediklerini şaka algılayın o zaman

abla sayısal zekalılari çözmek çok zor matematik gibi mübarek

ay çıldırıcam konu dürüstlük değil ablacım , insanlar yalan söylemiyor dalga geçiyor alaya alıyor sende saf saf inanıyosun
bide çok saf değilmiş ay ben çok zekiyim dürüstüm falan diyosun . insanlar yukardaki bir üyenin dediği gibi bişi diyip geçiyorlar senin için

Doğru bilgi yarışmalarında sayısal bölümdekiler genelde ilk sorularda eleniyor. Atasözlerini bilemiyor vs beynin farklı çalışması olabilir

Evet çok zekiyim ahah kudur , sen de işsiz güçsüzsün herhalde her cevaba atlıyorsun sazan gibi sensin saf uza hadi ağzımı bozdurdun yeter be dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…