kızlar bu bahsettiğiniz hareketleri üç aydır yapıyorum dördüncü ayın içindeyim tamam kalınlaşma oluyor ama yaptığınız müddetçe yani kalıcı bişey yok yapmazsanız yine ince mesela sabahları sanki hiç hareket yapmamışım gibi sanki üç aydır o hareketleri yapan ben değilim gibi moralinizi bozmak gibi olmasın ama böyle o hareketleri yaptıkça bacak ve diz arkasında oluşan kılcal damarlarda cabası çok sinir bozucu zorlamaktan damarlarım azdı(
off benmde bacaklarım çok ince:S sınıftan bi çock çrpık bacaklı demşti ama çarpık değilde iç kısım aralıklı iki bacak arasında:Sçok sinirim bozuluyor:S
kızlar ben zayıfım ama bacaklarımı çok beğenirim. bunu da bisikletime borçluyum..otraokulda hep bisiklete binerdik..sizde yapabilirseniz ii bi gelişme olur die düşünüorum..
benımde bacaklarım ınce ya bana genelde makarna bacak dıolar ben okulda 3 4 tane corap gıyım guzel gorunsun dıe =)
am yazın dayanımıyom okadar coraba =)))
Zayıf bacakta kalın bacakta iyi olmuyor .. benimkiler normal neyseki ve memnunum.. ortaokuldayken bacaklarım çok inceydi üzülrdüm kilo almak için çabalardım bacaklarıma.. şimdi kilomda eskiye oranla normal ve bacaklarımda dolgunlaştı inceyken normal ve hoş bir görünüm aldı.. kilo alamayanlarsa bence bilinçli sporla bacaklarını kalınlaştırabilirler.. vücut geliştiren yada incelten sporlar var ,bi uzmandan yardım alabilrsiniz. spor salonuna yazılabilrsiniz.
bende bi ara çok takıyordum ama artık seviyorum ince bacaklı olmayı
uzun ve ince birde dar kot giyince altınada topuklu ayakkabı acayip dikkat çekiyor bence
inceliğinden ziyade düzgün olması önemli kızlar eğer düzgünse ince olmasını çok takmayın
bende bi ara çok takıyordum ama artık seviyorum ince bacaklı olmayı
uzun ve ince birde dar kot giyince altınada topuklu ayakkabı acayip dikkat çekiyor bence
inceliğinden ziyade düzgün olması önemli kızlar eğer düzgünse ince olmasını çok takmayın
ya benim boyum 172 kilom 62 fakat bacaklarım nedense ince glio ugglar bacagıma tam oluyor hem de corap gbi kavrıyor fakat hala ve hala ince glio balık etliyim ama daha da kalınlastırmak istiyorum ama neden oldugunu anlamadm kot falan giyince gayet kalın oluo ama bilmiyorum psikolojik hastalık galiba benmki haha
lutfen okuyun
benımde bacaklarım zayıf ve egrı gıbıydı fakat bunu aşmaya karar verdım bundan 5 yıl once..havuç yagı surdum bronzlaştırdım ve kısa oldugu ıcın bacaklarım mini etek şort mını elbıse ve topu
klu gıymeye ozen gosterdım..bırazda kılo aldım sımdı herkes bacakların neguzel dıyor hersey bakım ve guven kızlar..
kuzenım vardı onunkılerde ınanılmaz ınce ve egrıydi ama onuda gaza getırdım yavas yavas şort gıymeye basladı once dize kadar şu buruşuk yun çoraplarla şimdı onunda kendıne guvenı geldı ınanın sız eger komlexınızı bır kenara atmazsanız sıze hep ıtıcı gorunecek..dolgun bacaklar için parlak ve kalın çorapları tercıh edın..desenlılerde guzel iş gorur..uzun bacaklar için boyuna çizgılı çoraplar ve topuklular guzel olur ..bacagı kısa arkadaslar lutfen düşük bel kot etek gıymeyın..dahada kısa gorunur..ornegın bana hiç orta boy etek yakışmıo mınyonda oldugum ıcın kısa etek gıyıyorum hiç abartılı durmuyor bende ..sıze bır kaç çorap falan eklıyım sızde bakın ..dunyaca unlu christına aquileranın bacakları aşırı egrı ama o bıle yuruyus tarzı duruşu ve kendıne guvenıyle bu işi çözdu..bırakın estetıgı falan zayıflarım dıye sporu ıhmal etmeyın spor bacakları şekıllendırır..kaya tuzu ıle ovun bebek yagı surun sık epılasyon yapın once sız begenın kendınızı ..evde şorta dolaşın kendınızı aynada mmutlu hısedın ..
kısacası kızlar bacak aksesuarı bacagın guzel gorunmesınde cok onemlı..etek,şort,çorap halhal,çizme ayakkabı bunlarda dogru ve şık tercıhler yaparsanız zamanla kusurlarınız sıze gorunmez olur ..
miriana canım bnmde bacaklarım ince kalınlassın diye hep kilo aldım
ama bölgesel gitmediği için cokta kalınlasmıyor söylediğin seylere katılıyorum
yabancı mankenlerin bacakları bnmkinden de ince ama dogru giyim tarzıyla mükemmel görünüyorlar
evet aynen oyle canım..cogununkı bızden yamuk ve ınce ama dogru gıyım muhim vede kendıne guven..ınsan vucudnu sevınce gerııye sadecedogru ımaj kalıyor...
bu arada cnm msnde yoksun adresını htrlayamadım da soylede bende sılıyım madem konuşmuyoruz ..özelıme yazarsın adresi silmem için yanlış bırını sılmıyım
miriana canım yaa o resimlerde gri dize kadar yün olan şeyy varya ona bayıllldıımmmmmmmm resmenn!!!!! opuyorumnanaktan ama ben daha önce ondan hiç görmedim yaa nerden bulabilirim acaba CADIARZU
benim bacaklarımda ince ben bunu kafama takmıyorumda hafif çarpıklık var. işte bu yüzden bacaklarımı hiçç sevmiyorum, mümkün olduğunca hep kapatıyorum bilmiyorumkismile nişanlım öyle bişey yok o senin kuruntun diyor ama ben eminim üzülmemem için yalan söylüyor.. çünkü ben aynaya baktığımda bariz görebiliyorum. ve sonrada hemen kapatıyorum..... mafoldumben