- 6 Ağustos 2008
- 190
- 6
canım nasıl bir hareket önerirsin peki kalınlaştırmak için..
evet canım bacaklarım uzun..
hatta daha önce çalıştığım bir fabrikada işçiler bana uzun bacak diye lakap takmışlar..
utanç vericiydi ya..
Allahtan onlarla çok fazla muhatap olmak zorunda kalmıyordum..
ve bunu bana söyleyende vardiya şefi adamdı..
bence gurur duymalısınız demişti bu lakaptan birde utanmadan..
zaten o olaydan 15 gün sonra oradan ayrılmıştım..
başka sebeplerde vardı tabi ayrılmam da..
yani o lakaba sevinsemmi üzülsemmianlamadım ama çok sinirlenmiştim..
canım uzun ama ince olması beni sinir ediyor..
fakat yazılanlardan da anladığım kadarıyla ben fazla takıyorum..
spor yapıyorum evde ama lütfen tenisin sonuçlarını bana yaz olurmu..
isterse aradan biryıl geçsin ama yine de yaz..
bu arada tinkwinkycim o kombinasyonmu kessinlikle denicem..
hatta o beğenipte zayıf göstereceğini düşündüğümden almadığım bluzu yarın gidip alacağım :)
eğerki insanlar senin göze çarpan yönlerine lakap fln takıyorlarsa bu senin o göze çarpan özelliğinin gerçekten güzel olduğunu gösterir.Sanki sana laf atmışlar gibi..hani bilirsin işte sokaktan geçrken bazı kendini bilmezler atar "woww bacaklara bak vs" diye..yani gözlerine çarpmış hoşlarına gitmiştir.ama rahatsız edici birşey..çünkü gerçekten insanlar kıskanç oluyor...Bacak türleri 2 ye ayrılırmış uzun bacak ve sexy bacak ancak uzun bacak sexy bacaktan daha çok göze çarpıyor.daha rövaşta yani.ınce olması da güzel yeterki bol paça kotların için de kaybolmayalım Bence de denemelisin..gerçekten tutuyor.Ayrıca Tenis sonuçlarını %100 yazacağım... ben de merak ediyorum.Zamanım olsa şimdi başlardım ama yaz tatiline kaldı :)
çok güzeller ...
hele ayakkabılar tam benlik..
süperler...
canım çok teşekkür ederim nekadar güzel araştırmalar bunlar..bu arada bu hareketler bacaklarıda kalınlaştırıyor dış bacak kaslarınız çalışsın istıyosanız bacaklarınızı hafif kapatıp ayak parmaklarının içe dogru dönük olması gerekiyor parmak ucu durup çalışırken ama iç bacak kaslarınız çalışsın istıyosanız bacaklarınızı omuz hizasında açıp parmak uclarınızı dışa dönük tutmanız gerekıyor yanı topuklar iç kısımda parmaklar dısarda v şekli yani ben iç istedıgım için duvara yaslanıyorum omuz hizasında açıyorum parmaklarım dışa dönük bir şekilde parmak uclarımda duruyorum yanma hissedince indirıyorum topuklarımı sonra tekrarlıyorum yoruluncaya kadar bacaklarımda çok fazla yanma hissedince bırakıyorum ara ara yapıyorum evde devamlı parmak ucunda yürüyorum deli gibi bazen koşuyorum bence deneyin gerçekten işe yarıyor hissediyorum inşlh hepimiz kurtuluruz bu dertten
benimkide şööyle bi 1.85 e doğru gittiğiiçin nekadar topuklu giysemde yetişemiyorum..ay benimki benden 3 cm kısa
çok topuklu almamaya dikkat ediyorum ya
ama evet kesinlikle benim tarzım bunlar
yine tatilde falan iyi gider
ama giymeye giymöeye kazuş oldum iyice:)hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
ben geçen mangodan gümüş bir çanta aldım
ama kesimlerini falan gör
ağzının suyu aksın yani
sonra ona uygun böyle pırıltılı ayakkabı arıyodum
sonra bir yerde neye rastaldım varya.....
converse ama pul tamamen
yani bildiğimiz gümüş pullar
aldım hemen
dün takım yapıtım
herkes bayıldı pırıl pırıl ayakkabılarıma
ya özel gunlerde falan giyiyorum da
öyle günlük hayatta çok tercih eymem
ben seviyorum topukluyu ama rahat edemiyorum
tabi birde bu konuda teşvik sıfır
giysem neden giydin demez ama
çok giymemeye dikkat ediom
bu yani..