İnce bacak

canım nasıl bir hareket önerirsin peki kalınlaştırmak için..

spor çok önemli benim geçen yıl bacaklarım çok biçimssizdi zayıf olduğum için ama uzunlardı..bunu bir avantaj olduğunu düşündüm ve yürüyüşe başladım hem iştahım açıldı biraz da olsa kilo aldım hem de bacaklarım çok şekillendi..geçen yıl bacaklarımın güzel olmadığını söyleyen herkes bu yıl beni güzel bacaklı kızlar arasında baş sıralarda sayıyorlar ..Bacağın uzunluğu çok önemli... eğer ki bacağınız uzunsa çarpıklık fln sorun değildir zaten zayıflıkıtan çarpık duruyordur...yürüyüşle emin olun düzeltebilir herkes...Mini etek ve ten rengi çorapla da mükemmel bir görüntü yakalamak mümkün.Bu yaz tenise başlayacağım o da şekillendiriyormş bacakları.Tabi ki bacaklarımın şekillenmesi için yapmayacağım ama işe yararsa söyleyeceğim.Ekime kadar belli olur

evet canım bacaklarım uzun..
hatta daha önce çalıştığım bir fabrikada işçiler bana uzun bacak diye lakap takmışlar..
utanç vericiydi ya..
Allahtan onlarla çok fazla muhatap olmak zorunda kalmıyordum..
ve bunu bana söyleyende vardiya şefi adamdı..
bence gurur duymalısınız demişti bu lakaptan birde utanmadan..
zaten o olaydan 15 gün sonra oradan ayrılmıştım..
başka sebeplerde vardı tabi ayrılmam da..
yani o lakaba sevinsemmi üzülsemmianlamadım ama çok sinirlenmiştim..
canım uzun ama ince olması beni sinir ediyor..
fakat yazılanlardan da anladığım kadarıyla ben fazla takıyorum..
spor yapıyorum evde ama lütfen tenisin sonuçlarını bana yaz olurmu..
isterse aradan biryıl geçsin ama yine de yaz..
bu arada tinkwinkycim o kombinasyonmu kessinlikle denicem..
hatta o beğenipte zayıf göstereceğini düşündüğümden almadığım bluzu yarın gidip alacağım :)

eğerki insanlar senin göze çarpan yönlerine lakap fln takıyorlarsa bu senin o göze çarpan özelliğinin gerçekten güzel olduğunu gösterir.Sanki sana laf atmışlar gibi..hani bilirsin işte sokaktan geçrken bazı kendini bilmezler atar "woww bacaklara bak vs" diye..yani gözlerine çarpmış hoşlarına gitmiştir.ama rahatsız edici birşey ..çünkü gerçekten insanlar kıskanç oluyor...Bacak türleri 2 ye ayrılırmış uzun bacak ve sexy bacak ancak uzun bacak sexy bacaktan daha çok göze çarpıyor.daha rövaşta yani.İnce olması da güzel yeterki bol paça kotların için de kaybolmayalım Bence de denemelisin..gerçekten tutuyor.Ayrıca Tenis sonuçlarını %100 yazacağım... ben de merak ediyorum.Zamanım olsa şimdi başlardım ama yaz tatiline kaldı :)

ozaman ben çok fazla kafaya takmayım en iyisi =)
birde şu kombinasyonu deneyelim bakalım ne olucak..
aslında şunu anladım .. fiziğine göre giyinmeyi bilmek gerek sanırım..
sana yakışanı vücudunun kaldırdığı kıyafeti ve modeli tespit ettikten sonra ortada sorun filan kalmıyor belkide..
bende bi ara tenisi düşünmüştüm sırf kol kaslarımın biraz daha gelişmesi için..
bence bacaklarada etki gösterir..
tenis oynayanların bacakları nekadar yapılı ve kaslı..
bende spora yazılsam mı diye düşünüyorum bu ara..ama sanırım yazılırsam mayıs gibi olur..
tamam canım güzel sonuçlarını bekliyorum =)

bakın size anlatmak istediğimi konbine ediyorum
1- ayakkabıdan başlıyorum
buradan bir ayakkabı ZARA
2-buradaki dar streç kot (koyu renk)
http://http://www.zara.com.tr/#/en_GB/trends/
3-çanta http://http://mango.com/home/home.asp?idioma=in&pais=052&europeo=N&tarifa=LT
veya bu http://http://mango.com/home/home.asp?idioma=in&pais=052&europeo=N&tarifa=LT

tam benim tarzım.....
bakın toptan süper kombineler http://http://www.zara.com.tr/#/en_GB/top_zara/woman/
http://http://www.zara.com.tr/#/en_GB/top_zara/woman/

canım sayfalar görüntülenemiyor...bende mi açılmıyor acaba..

çok güzeller ...
hele ayakkabılar tam benlik..
süperler...

öncelikle mrb arkadaşlar bacak magduru oldugum için araştırma yaparken bu foruma rastladım ve hemen size yazmak istedim benim bacaklarımda dizden aşagıda açıklık vardı hemde diz kenarlarımda yag birikintisi bekarlıgımdan beri bunu hep sorun yaptım çok zoruma gidiyodu etek giyememek devamlı tatilleri saklanarak geçirmek geçen sene yag enjeksıyonunu duydum araştırdım bi doktor bulup yaptırdım belimden yag alındı alt bacak tarafına enjekte edildi diz kenarlarımdakı yag birikintisi alındı biraz düzelme oldu 2ci seansıda yaptırmıstım ama tam anlamıyla kapanmamıstı aralık 3cü seansım var ayın sonunda nısan başı gibi ama bir yandan da araştırma yaptım evde ne yaparak biraz daha aralıgın kapanmasını ve biçime sokabilirim bacaklarımı die ve ögrendiklerimi sizinle paylaşmak istedim bu forumu görünce bale yapmak bacakların iç kaslarını geliştirdigi için bacak içlerinde kas yaparmıs bütün balerin resimlerine baktım süper bacakları var 25 yaşındayım bale yaşını geçtim ama evde parmak ucunda yürüyorum devamlı kızımıda baleye yazdırdım hemen o benım cektıgım sıkıntıları cekmesın die sonra yüzmek ve suyun içinde yürümek bacakları güzelleştiriyomuş daha sonra biraz daha araştırma yapıp evde iç bacak kaslarımı geliştirmek için yani dizden aşagıdakı bölgede olan acıklık kapansın die bazı hareketler buldum linkleri size yazıcam isterseniz bakıp uygulayın 4 gündür yapıyorum ben ve 4 günde bacagımdaki kasların gelişmeye başladıgını hissediyorum yavaş yavaş sertleşme sinyallerini alıyorum bacak dolgusu altında bir forum var ordada bahsediliyor bacak konusundan isterseniz orayada bakıp bilgi edinebilirsiniz ben linkleri yazıyorum Bacağın iç ve dış kısımlarını çalıştırmak için neler yapılabilir? - UZMAN TV Bacak kaslarını sıkılaştırmak için neler yapılabilir? - UZMAN TV Evde yapabileceğimiz bacak egzersizleri nelerdir? - UZMAN TV

bu arada bu hareketler bacaklarıda kalınlaştırıyor dış bacak kaslarınız çalışsın istıyosanız bacaklarınızı hafif kapatıp ayak parmaklarının içe dogru dönük olması gerekiyor parmak ucu durup çalışırken ama iç bacak kaslarınız çalışsın istıyosanız bacaklarınızı omuz hizasında açıp parmak uclarınızı dışa dönük tutmanız gerekıyor yanı topuklar iç kısımda parmaklar dısarda v şekli yani ben iç istedıgım için duvara yaslanıyorum omuz hizasında açıyorum parmaklarım dışa dönük bir şekilde parmak uclarımda duruyorum yanma hissedince indirıyorum topuklarımı sonra tekrarlıyorum yoruluncaya kadar bacaklarımda çok fazla yanma hissedince bırakıyorum ara ara yapıyorum evde devamlı parmak ucunda yürüyorum deli gibi bazen koşuyorum bence deneyin gerçekten işe yarıyor hissediyorum inşlh hepimiz kurtuluruz bu dertten

çok güzeller ...
hele ayakkabılar tam benlik..
süperler...

ay benimki benden 3 cm kısa
çok topuklu almamaya dikkat ediyorum ya
ama evet kesinlikle benim tarzım bunlar
yine tatilde falan iyi gider
ama giymeye giymöeye kazuş oldum iyice:)hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim nekadar güzel araştırmalar bunlar..
canım ben biraz olsun kalınlaştırmak istiyorum hangi hareketi yapmalıım karar veremedim..
yanlışbir hareket seçimiyle inceltmekten korkuyorum..
sece hangisini yapsam daha iyi olur?

ay benimki benden 3 cm kısa
çok topuklu almamaya dikkat ediyorum ya
ama evet kesinlikle benim tarzım bunlar
yine tatilde falan iyi gider
ama giymeye giymöeye kazuş oldum iyice:)hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
benimkide şööyle bi 1.85 e doğru gittiğiiçin nekadar topuklu giysemde yetişemiyorum..
o yüzden ben mecburum topuklu ayakkabı giymeye özelliklede onun yanında kaydirigubbakcemile3
bazen diyor ki aşkım rahat birşeyler giysene ayaklrın ağırmıyormu topukluyla ..
oldu canım giyimde komplekse gireyim yanında daha çok :dilcikar:
zaten sevmem düztaban..
converslere bayılıyorum ama düz taban diye giymiyordum..
keşke topuklu convers olsa diyordum ay geçen gazetede gördüm sesimimi duymuşlar ne topuklu convers çıkmış çok sevindirik oldumdelikafadulden

ben geçen mangodan gümüş bir çanta aldım
ama kesimlerini falan gör
ağzının suyu aksın yani
sonra ona uygun böyle pırıltılı ayakkabı arıyodum
sonra bir yerde neye rastaldım varya.....
converse ama pul tamamen
yani bildiğimiz gümüş pullar
aldım hemen
dün takım yapıtım
herkes bayıldı pırıl pırıl ayakkabılarıma
ya özel gunlerde falan giyiyorum da
öyle günlük hayatta çok tercih eymem
ben seviyorum topukluyu ama rahat edemiyorum
tabi birde bu konuda teşvik sıfır
giysem neden giydin demez ama
çok giymemeye dikkat ediom
bu yani..

parla cnm o hareketlerin hepsi kalınlaştırıyo ama iç bacak kasın daha da kalışsın istıyosan dedigim hareketler dış bacak kasın çalışsın istıyosan yani kalınlaşsın istıyosan öbür dedigim hareketi yap bu hareketler inceltmıyo kesınlıkle

canım bu sabah yazını okuyunca parmak uçlarımda yürümeye çalıştım =)
ya acayip zorlandım ben kırılcaklar sandım..
birde şunu merak ettim..
ben iç bacak kaslarımın çalışmasını istiyorum..
ben yaptığını yapıcam sanırım ama anlayamadığım duvara yaslanıp bacaklarımı omuz hizasında açınca yine parmak uçlarıma mı basıcam canım orasını anlayamadım
sanırım duvara yaslanırkende parmak uçlarında durucaz dimi..
ay ben küçükken çok dururdum parmak uçlarımda keşke biraz daha dursaymışımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
parlacım duvara yaslan yada yaslanmazsanda olur duvara yaslanmanın manası destek almak daha fazla parmak ucunda kalmak yaslansanda yaslanmasanda bacaklarını omuz hizasında aç parmak uçlarını dışa çevir v harfi şeklini al yani sonra parmak ucunda havaya kalk bekleye bildigin kadar bekle bacak içinde yanma hissedince topuklarını yere koy dinlen sonra yine tekrarla ben böle yapıyorum ama normalde de parmak ucunda yürümeye başladım devamlı evin içinde öle geziyorum ara arada duvara yaslanmadan bacaklarımı hareket şekline getirip parmak ucunda kalkıp iniyorum dahada aklına takılan olursa sorabilirsin cnm

çok sağol canım şimdiçok iyi anladım..
dünden beriparmak ucumda yürümeye başladım =)
yürüdükçe daha çok alışıyorum..
hatta birazdan yine yapıcam..
bak biz birde bu sitede spor bölümünde bazı hareketler var onlarıda yapıyoruz canım bak istersen..ama onlar daha çok kalça büyütme için yapıyoruz fakat bacaklarıda kalınlaştırıyor..istersen bir bak canım belki işne yarayan birşeyçıkar..
ben sevdim bu parmak ucunda yürüme hareketini aklıma geldikçe evin içinde yürücem..nezaman faydasını görmeye başlarım acaba canım ?

tamamen 1 ayda belli eder kendini cnm ben ayın 11 den beri yapıyorum hareketleri ve parmak ucunda yürümeyi 5 gün olcak bugün yavaş yavaş hissediyorum bacak içlerimin sıkılaştıgını inşlh hepimizde dahada işe yarar

ben de topuklu hastasıyım ama herkes cınverse giy diyor.zaten yaşıma da o gidiyor :)ben de converse sevmiyorum.adidas süper starların mahkümu oldum....

ama memphis serisi süper... ayrıca onların da az da olsa topuğu var.uzun gösteriyor..1-2 xcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…