öncelikle çok utandım ben youmunuz için
arkadaslar hep kilo ve boylarınız yazmışlar ya,bakın ben sizden daha zayıfım dert etmeyin demek için yazmıştım
yani durum vahimse en kötü benimdir diyedelikafadulden
çarpık gibi durmasını yürüyüşünüz ile engelliyebilirisniz
kaldı ki birçok mankenin de öyle
önemli olan
-bunu dünyaca ünlü modacılar söyler-
bacağın uzunluğudur
zayıf kadında hersey daha hoş durur
dar yada streç bir kot alın
topuğunuzun altında kestirin
onuda topuklu ayakkabının üstüne çıkartın
zayıf olduğunuz için üstüne bir bluz (yani kızların genel şikayeti bu)
yarasa yada daha salaş tarzda bir bluz
eğer uygun kaçarsada bir kemer
ve en önemlisi guvenşakkıdı
valla ben birkez böyle giyindi ve ayıptır söylemesi o kota nekadar ödediğimi
anlatamam
ama
sonum hazin oldu
müthiş bir kavga ettik:lepi:
öldü kıskançlıktan:icecream:
o nedenle deneyin çok etkili ve hoş görüneceğinize eminim
(yazık oldu o kotu bir kez 2 saat giydim-dolabımda bekler duru:sm_confused:)
bunu denedim ve gerçekten işe yarıyor...mükemmel oldu ve herkes hayran kaldı
... tavsiye için çook teşekkürler...bugünü mükemmel geçirdim
(okulu da asınca süper oldu süprizzzzz
Kıskanç olmasında haklı olabilir
.. Çünkü mükemmel bir kombinasyon yapmışsınz...Off bu erkekler de mini eteğe dar kota herşeye kızıyorlar :çok üzgünüm:Benim bir dar kotum vardı.Aslında bana hediyeydi..Annemin bir arkadaşı almış çok dar gelmiş içine sığamamış açıkçası 28 beden di(kot bedeni :))Yani 36-34 arası birşey...Gucci nin bir modeli ya J.Lo nun fln giydiği tarzdan yüksek bel birşey.ama gerçekteen bana en çok yakışan tek kıyafetin o olduğunu bugün anladım...Gerçek gucci olduğundan şüphelerim olsa da sonuçta Guccidir diye giydim
... Ve malesef aynı sonuç hem kız hem erkk arkadşlarım tarafndan yasaklandı o kot bana :tomato:
bu kotun biraz daha açık renklisi
.. Koyu mavi yani
Ki mankende bende ki gibi güzel durmuyor...delikafaduldenşakkıdıkaydirigubbakcemile3 Aşırı derecede kendini beeğenmişlik geldi
Ama gerçeğin bu olkduğunu düşünün..Evet bu pantolon dünyanın gözde markalarından birinin güzel bir modeli ve sizde katalogdakinden daha da güzel durabilir..Milyonlarca klilolu veya kalın bacaklı kadın bununn içine girmek için çabalıyor.İnce bacaklar herzaman en iyisidir..geçen yıl takardım ama bu yıl gururla yürüyorum
hem çok yakıştı dediler hem de yasakladılar...kıskançlıklar sziyiorum kötükedihüso