İnce bacak

srvtmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
88
0
31
aranızda benm gbi incecik cılız bacaklı varmı merak ettm ..
aslnda ben pek beenmiorm bacaklarımı az bi çarpıklık da varr etek giyince çok ince gözüküo ve ben öyle sevmiorm ince olduu belli olmasn diee nasl bişe yapabilirmm ..mesela nasl bi çorap kullanmalıym daha kalın gözkmesi için bi fikri olan veyaa benmle aynı durumda olan varmııı ..???

Yalnız değilsin canım benimde uzun ve incecik bacaklarım var, annemler "leylek bacak" der çorapla bişey olacağını sanmam işin kötüsü kiloda alamıyorum kışın kalın çorap, tayt vs. idare ediyorum ama yazın çok iğrenç oluyo (

anlıorm senii bnde kilo alamıormm yhaa 47 kiloym ve ym 165 ..kaç kilo alsam düzelir ki acaba bndensin sende kilo alamıosan ..:) sen kaç kilosn:1hug:

tüküreyim bacağıma
allah diz kapağına kadar vermişte vermiş
alt tarafa idare et artık demiş.
tavus kuşu hesabı aynaya bakınca kabardıkça kabarıyorum taki eğilene dek.
bacakları görünce sönüyorum.
yokmudur bunun kolay bir çözümü ,

son olarak kendinden parlak çorap daha kalın gösterir yani tül çorap ama parlak.

Meraba .benim bacaklarım da çok ince ve kısa. Bu yüzden hiç etek giyemiyorum. Çok çirkin görünüyo.Zayıf olduğum içinde biraz biçimsiz duruyo, bu anlamda yapabileceğim çok fazla bişey olduğunu sanmıyorum,,:1shok:

Ben 45 kiloyum zaten elma tipi kilo aldığım için bacaklarım iğrenç, en iyisi yağ enjeksiyonu yaptırmak başka çare yok

valla ben kalan yağlarımda eriycek diye korkumdan spor falan yapmıyorum zaten incecik dahada kötü olmasın :)

bence çok şanslısınız kızlar.. diğer durumda olanlarımız için çok kötü... örnek ben.. iğrenç görünüyo ve bende etek giyemiyorum.. kalın ve iğrenç...

ama çok dengesiz yaa üstü kalın altı çok ince acayip bi görüntü

bnmkilerde öyle...1.65 bym..44 kiloyum.uzn ince 2 thta çubk gibi.... parlak çorap 2 kat çorap deniyorm ama olmuypr off..kilo da alamıyorum....... ama diğer insanlar da ince bacak istiyor..bizim gibi bacakları olsa istemezlerdi herhalde...bir de gıcık olduğum birinin bacakları kısa ve kalın.... aradaki tezata sinirleniyorum....

ince bacak işte ya mis gbi insanlar ince bacakları olsun die neler yaptırıo tadını çkarın harilkasınız

bne asla bacaklarım ince olsn kaln olsn istemm yanii normal olsn istiormm ortaa yani ama olmuo iştee incecikk..

bne asla bacaklarım ince olsn kaln olsn istemm yanii normal olsn istiormm ortaa yani ama olmuo iştee incecikk..

cnm sende kas yap bacaklarına.bacak egzersizleri daha güzel gösteriyor.yüzde bisiklet ama en önemlisi yürüyüş ....

benimkiler çalıçırpı gibiydi ..ama yürüyüşe yüklenince arkada kas oldu ... bacak gibi duruyor şimdi zayıf olduğum için biraz eğri gibi durması normal olurdu ama cidden dümdüz ve1 yıl içinde düzeldi ... yürüyüşü şiddetle tavsiye ederim delikafaduldendelikafadulden:içelim::içelim:

sen ne kadar yürüdün de düzeldi ? ne kadar yürümelym ltfenn sölermsnnn çok merak ettm

sen ne kadar yürüdün de düzeldi ? ne kadar yürümelym ltfenn sölermsnnn çok merak ettm
,

ben haftasonları sabahları yürüyüşe çıktım..45 dk fln yürüdüdüm...okul ile evin arası da biraz var ama toplu taşımayı fln bıraktım yürümeye başladım.sabahları da babam bıraktığı iöçin zorlanmadım..ayrıca yürüyüş iştahımı da açtığı içinn bi 5 kilo daaldım son 15 gündür ancak yürüyüşü hafta sonları son 1 yıldır yaptığım için zaten etkisi vardı son 2 ayda işi hızlandırınca iyice etksini gördüm... yine zayıf ama şekilli duruyor backlarım.güzel duruyor yani eskisine göre...sadece yürü cnm...ve bacaklarını zorla biraz arka kasların acıdığını hisset hihoyyythihoyyyt:dance::sm_cool:sırnaşık şey:icecream::lepi::lepi:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…