İnce bacak

canım saçmalama ınankı bende oyle sanarak yıllarca kara kara çoraplar ve pantln gydım şimdı ben onabaktıkca oda kendını gosterdı bacaklarınla barış dedıklerımı uygula..once pürüzsüz hale getir sonra desenlı çoraptan başla gozune guzel gorunmeye başlayınca halhal ve şort ıle devam edebılırsın

tmam canım desenli çorap alıyım birkaç tane alışırım inş yaa... çok gaza geldim bu konuda çokkk teşekkür ederim a.s. çok iyisin

bide o gri örgü olan şeyi ördürecem anneme. yaz tatili gelsin memlekete bi gidiyim ilk işim bu :asigim:

aranızda benm gbi incecik cılız bacaklı varmı merak ettm ..
aslnda ben pek beenmiorm bacaklarımı az bi çarpıklık da varr etek giyince çok ince gözüküo ve ben öyle sevmiorm ince olduu belli olmasn diee nasl bişe yapabilirmm ..mesela nasl bi çorap kullanmalıym daha kalın gözkmesi için bi fikri olan veyaa benmle aynı durumda olan varmııı ..???:eek::eek:

selam ,

bence o kadar kafana takma enin gibi kaç tane arkadaş var :)

benim sana tafsiyem bi arkadaşında dediği gibi kalın parlak tül çorap giyersen kalın gösterir bacaklarını....

bide desenli çorap ( ama kalın ) her zaman kalın gösterir bacağı aklında bulunsun a.s.

umarım yardımcı olabilmişimdir a.s.

ben zayıf değilim ama kiloyu verdikçe bacaklarım inceldi dizimden yukarısı valla güzelim bacaklarım ananne bacaklarına benzedi yahu dar pantolondan falan hoş durmuyoo yürüyüş yapıyordum ama bıraktım bu ara.gerçekten faydası oluyor mu yürüyüşün?sanırım hızlı ve uzun yürüyüşler bacakalrı kaslandırıyor yani kalınlaştırmada işe yarıyor??

Boyunuz uzunsa dizüstü çizme,mini etek,boydan elbise,bol paçayla çok havalı olursunuz ve ince bacaklarınız kamufle olur.Zaten çok zayıflık kısa boylularda kötü durmuyor uzun boylulara yakışmaz iskelet gibi olur.

ortalama bacak çevresi boyun % 20 si,bacak boyu ise boyun % 22 si kadar olmalıdır. :KK28:

benimde bacaklarım çok ince bende takmış durumdayım bu yüzden br araştırma yaptım ve bu yazıyı buldum.. sizinle paylaşmak istedim umarım işe yarar kolaygeldin ..

Kısa zamanda seksi bacaklarınız mı olsun istiyorsunuz? Haftada iki kez bu hareketleri yapın ve yedi günde farkı fark edin
Kapı tokmağı çömelmeleri

Hedef: Kalça, diz arkası
Kronometrenizi 100 saniyeye ayarlayın. Bacaklarınız kalça hizasında açık olsun. Küçük bir tabure tam arkanızdayken, açık bir kapının dar kenarına yüzünüzü dönük durun. Kollarınız dümdüzken, birer elinizle kapı tokmaklarını iki taraftan tutun. Yavaş yavaş 10′a kadar sayarken, tabureye değecek (ancak oturmayacak) şekilde yavaş yavaş aşağı inin. Bekleyin ve yine yavaş yavaş 10′a kadar sayarak doğrulmaya başlayın. Bu hareketi zaman dolana kadar tekrar edin.

Yana yatık bacak kaldırmaları

Hedef: Kalça, dış, üst bacak
Yine kronometreniz 100 saniyeye ayarlı olsun. Bacaklarınız düz ve gergin, başınız sağ avucunuzun iç inde, sağ tarafınıza uzanın. Sağ bacağınızı dizinizden bükün ve sol elinizi destek için yere koyun. Yavaş yavaş 10′a kadar sayarak sol bacağınızı 80 derecelik bir açıyla yerden kaldırın. Kalça ve bacak kaslarınızı sıkarak bekleyin ve yine yavaş yavaş 10′a kadar sayarak bacağınızı indirmeye başlayın. Hareketi zaman dolana kadar tekrarlayın ve bu sefer aynısını sol tarafınıza uygulayın.

Tek bacak bükülmeleri

Hedef: Diz arkaları ve baldırlar
Yarım kiloluk bir ağırlığı bir ayak bileğinize sabitleştirin ve ayaklarınız birbirine bitişikken ayağa kalkın. Elleriniz 30 cm önünüzdeki bir tabureye değecek şekilde, kollarınızı düz tutarak öne doğru eğilin. 10′a kadar yavaş yavaş sayarken, ağırlık olan bacağınızı kırın ve kalçanıza doğru kaldırın. Diz arkasındaki kaslarınızı sıkın, bekleyin ve bacağınızı indirin. 100 saniye dolana kadar tekrarlayın ve diğer bacağınıza geçin.

Topuk kaldırmalar

Hedef: Baldırlar
Bacaklarınız birbirine paralel ve kalça hizasında açık, yüzünüz duvara dönük durun. Katlanmış bir havluyu ayaklarınızın altına yerleştirin, kollarınızı kilitleyin ve avuçlarınızı destek için duvara koyun. Yavaş yavaş 10′a kadar sayarken topuklarınızı yerden kaldırın ve parmak ucunda havlunun üzerinde durun. Bekleyin ve baldırlarınızı sıkın, sonra 10′a kadar yavaş yavaş sayarak aşağı inin. 100 saniye boyunca hareketi tekrarlayın.

bence dolgun bacak güzeldir. küçük sırlardaki sunun bacakları sütun sütun ama.. sıska ele avuca glmzzz

keşke benim bacaklarımda ince olsa benimkiler kemikli çok:KK43:

Bacaklarınızın kalınlasmasını ıstıyorsanız spor yapın kas dokunuz artsın .. Daha kalın gorunecektır.. Ve sekle gırecektır..

Jennifer Lopez ve Rihanna'nın bacaklarını beğenirim. Onların göğüs kısımları dolgun olmadığı için bacaklara özel diyet ve spor programı uygulayıp, kalınlaştırdıklarını duymuştum.
rS7X2OU.jpg

Afqo79e.jpg

Son düzenleme:
kalın bacak beğenmem genelde ama çırpı gibi de beğenmem

kararında ve şekli güzel olursa ne ala.

ama bazı insanın da bütününe bakıyorsun beğenmediğin bir yeri bile gözüne batmıyor çünkü bütünüyle güzel görünüyor ve ona yakışıyor.:KK31:

X